Lumia 520, 620 ve 720'ye Amber'den Kötü Haber

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
İyi de bu video da 520 'de çift tıkla uyandırma özelliği olduğu görülüyor :hmmm

Sanırım sadece Amerida'daki AT&T operatörüne özel olan 520'lerde var.

blackcemre

Üye
Bence var,yine türkiyedeki Nokia çalışanları gibi sallmışmlar fakat at e t de var.

respection123

Üye
Adam Resmen bizimle kafa buluyor.Bu Son Nokia Telefonum olacak. Androide sürüklüyor bizi.

• Beğen
Tepkiler: skynet
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Çift tıklama işime yaramıyor hehe.

Churchil

Üye
620 ye radyo gelmeyecek ona tmm sebebi acklandi cift tikla uyandrma neden gelmyor ? Madem gelmeyecekse neden bunu onceden acklamiyorlar ???

respection123

Üye
Bu oldu 2 Nokia xD 720 ye niye gelmiyor onu anlamadım.

man20

man20

Üye

Sanırım sadece Amerida'daki AT&T operatörüne özel olan 520'lerde var.
bu durumun hiçbir açıklaması olamaz. ne yaptıklarını sanıyor bunlar. sakın satış stratejisi demeyin bana!

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

bu durumun hiçbir açıklaması olamaz. ne yaptıklarını sanıyor bunlar. sakın satış stratejisi demeyin bana!

Tepki göstermekte haklısınız.
Zaten açıklamanın yapıldığı Nokia forumunda da çeşitli tepkiler ve tartışmalar söz konusu.

Nokia'nın çıkıp herşeyi nedenleri ile açıklaması gerekir.
"Şuna şu gelmeyecek, şuna bu gelmeyecek" demekle olmaz.

Gelmeyecek ama neden gelmeyecek, gerekçelerinin ortaya konması gerekir.
Zaten bu konuda ayrıntılı bir bilgi veya açıklama gelmediği için oluyor tepkilerin büyük kısmı.

• Beğen
Tepkiler: man20
man20

man20

Üye

Tepki göstermekte haklısınız.
Zaten açıklamanın yapıldığı Nokia forumunda da çeşitli tepkiler ve tartışmalar söz konusu.

Nokia'nın çıkıp herşeyi nedenleri ile açıklaması gerekir.
"Şuna şu gelmeyecek, şuna bu gelmeyecek" demekle olmaz.

Gelmeyecek ama neden gelmeyecek, gerekçelerinin ortaya konması gerekir.
Zaten bu konuda ayrıntılı bir bilgi veya açıklama gelmediği için oluyor tepkilerin büyük kısmı.
:tebessüm:

Sizde AT&T yazılımı flashlayın.
tatlım benim zaten lumia'm yok :D ben sadece herkes adına konuşuyorum.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Yalnız şöyle diyim yine şükredin htc alsaydınız sadece gdr2 alacaktınız Nokia aldınız yine artı özellikler kazandınız yine yatın kalkın dua edin ne bilyim data sense var bilmiyorum yani çok değişik insanlarsınız. Bişey gelmedi mi hemen suçla kötüle Nokia battı de android alcam de yapıştır hemen suçu sorgusuz sualsiz. Madem suç atçaksınız kotuluceksiniz bişey oldu mu hemen sorgusuz sualsiz,suç yapıştıracaksınız gidin android alın samsung alın.Hiç,kimse zorlamıyoki alın Nokia alın diye.Ayrıca nokianın elbet bildiği vardır keyfine vermemezlik yapmıyor ki donanım yetiyor diyenler içinimi açtınız chipsetimi incelediniz nerden biliyorsun donanımının desteklediğini?

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43 ve Whykardesim
erdgnblt

erdgnblt

Üye
925'te olan bütün özelliklerin hepsi 920'de olsa, 920 ile 925 aynı şeyleri aynı anda alsa, 925 'in seçilme sebebi ne olacak?

925 ile 920 bir örnek. Bu duruma uygun olan örneği siz aklınızda kendiniz kurun.. :)

Not: Donanımsal farkların olduğunu bende biliyorum. Yazılımsal açıdan diyorum...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Yalnız şöyle diyim yine şükredin htc alsaydınız sadece gdr2 alacaktınız Nokia aldınız yine artı özellikler kazandınız yine yatın kalkın dua edin ne bilyim data sense var bilmiyorum yani çok değişik insanlarsınız. Bişey gelmedi mi hemen suçla kötüle Nokia battı de android alcam de yapıştır hemen suçu sorgusuz sualsiz. Madem suç atçaksınız kotuluceksiniz bişey oldu mu hemen sorgusuz sualsiz,suç yapıştıracaksınız gidin android alın samsung alın.Hiç,kimse zorlamıyoki alın Nokia alın diye.Ayrıca nokianın elbet bildiği vardır keyfine vermemezlik yapmıyor ki donanım yetiyor diyenler içinimi açtınız chipsetimi incelediniz nerden biliyorsun donanımının desteklediğini?

Elbette, bu da bir başka bakış açısı.
Nokia bu güncellemeleri kendi cihazlarına özel olarak verdi.
HTC ve Samsung'da bunlar yok.

Ancak yine de Nokia'nın modellere göre eksik dağıtılan bu güncelleme hakkında kullanıcılarını detaylı olarak bilgilendirmesi gerekirdi.
Gerçi bu durum tepkilerin ortadan kalkmasını sağlar mıydı, o da ayrı bir soru işareti. Muhtemelen hayır.
Çünkü herkes her modele her şey gelsin istiyor.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
enterneoll

enterneoll

Üye
:( aslında o kadarda önemli bir özellik değil arkadaşlar ama evet olsa iyi olurmuş neyse geçmiş olsun.

ANIL

ANIL

Admin
Bu olayı kabullenemeyen teknolojiden uzak dursun :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Açıkçası Lumia 920 kullanmama rağmen çift tıklamayla uyandırmayı pek kullanmıyorum.
El alışkanlığı, sürekli yan taraftan düğmeye basarak açıyorum.

Bu durumda tek sorun Lumia 620'ye FM radyonun gelmemesi.
Onun da zaten donanımsal kaynaklı olduğu söylenmişti.

man20

man20

Üye
benim bi sözüm var: ''para varsa teknoloji senindir''