Samsung galaxy pocket s3610 kullanan varmi ???

Sponsorlu Bağlantılar

tcliler

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy pocket s3610 kullanan varmi ???
Arkadaşlar ben bu telefonu almayı düşünüyorum telefonla yapacağım işlemler.

Oyun oynayacağım aşırı ağır oyunlar değil.

İnternete gireceğim.

Film izlerim.

Vb sizce ihtiyacımı görürmü ?

Burdan inceleyebilirsiniz.

EDİT:Arkadaşlar başlığa 3610 yazmışım 6310 olacak kusura bakmayın + pocket değil

young çok özür dilerim.

_RYUK_

_RYUK_

Üye
o telefonla yapılan hiç birşeyin tadı çıkmaz

killiadam2

Üye
temple run falan açmaz en kötüsünden :D

AHKE

AHKE

Üye
100 tl daha kat s6310 al o dediklerini yaparsın rahatlıkla

fk555897

fk555897

Üye
Ekranı çok küçük. İkinci el düşünürsen Samsung Galaxy S öneririm.

tcliler

Üye
    Konu Sahibi
Beyler konuyu yanlış açmışım yaa ne pocketi young 6310 :D kusura bakmayın.

Kefelon

Üye
Yalova yakinlarindaysan o fiyata kutusu ve aksesuarlariyla birlikte sifir ciziksiz galaxy s verim bari bi isine yarar

tcliler

Üye
    Konu Sahibi
hmm malesef sakaryadayım :/

Kefelon

Üye
Telefonculara bakin 450 ye rahat bulursunuz galaxy s

tcliler

Üye
    Konu Sahibi

Kefelon

Üye
Annem kullaniyor dusunun yani kadin arama ve mesaj dan baska ne yapabilir ancak 2. gunde telefonda donmalar basladi batarya cikar tak felan yapinca anca duzeliyor klasik bi oneri olcak ama 150 tl daha biriktirip general mobile discovery alsaniz daha yararli olur bende kendi telimi elden cikarmaya calisiyorum gmd almak icin

tcliler

Üye
    Konu Sahibi
Annem kullaniyor dusunun yani kadin arama ve mesaj dan baska ne yapabilir ancak 2. gunde telefonda donmalar basladi batarya cikar tak felan yapinca anca duzeliyor klasik bi oneri olcak ama 150 tl daha biriktirip general mobile discovery alsaniz daha yararli olur bende kendi telimi elden cikarmaya calisiyorum gmd almak icin

videoyu izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum adamın açtığı hiçbir oyunda donma kasma olmadı.

Kefelon

Üye
Oyun sadece fruit ninja denedim oda girene kadar can cekisiyo zaten ben genel olarak telden bahsediyorum arama ekraninda bile telefonun dondugu oluyor. Bana video yaniltici geldi biraz temple runi oyle ohnatmasi felan 5-10 dk bekleyin video cekip yolliyim temple runi

tcliler

Üye
    Konu Sahibi
Oyun sadece fruit ninja denedim oda girene kadar can cekisiyo zaten ben genel olarak telden bahsediyorum arama ekraninda bile telefonun dondugu oluyor. Bana video yaniltici geldi biraz temple runi oyle ohnatmasi felan 5-10 dk bekleyin video cekip yolliyim temple runi

Kardeşim bak bu youngun ilk versiyonu değil.6310 YANİ BAYAĞI Bİ GELİŞMİŞİ.

AHKE

AHKE

Üye
ben kullanıyorum gayet iyi tel bir suru program oldugu halde kasma falan yok

tcliler

Üye
    Konu Sahibi
upupupup ++++++++++++

Üst Alt