Lumia 920 ve 820 İçin OTA Güncellemesi Geldi!

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Gelmicek ellam.:(

ÖEY

ÖEY

Üye
Bu gece pas geçtik anlaşılan. Darısı yarına diyelim ;)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bende radyo için bekliyorum en çok

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar yarın da haftasonuna denk geliyor diyerekten bence Pazartesi akşamından daha öncesini beklemeyelim.
Eeee, Hadi gidip uyuyalım. |-)

IVI-Elia

Üye
valla iyi sabır varmış sizde ben aceleci Bi insan olduğundan bastım flashı... :D

• Beğen
Tepkiler: skynet
ÖEY

ÖEY

Üye
O zaman bu gecelik tükkanı kapatıyoruz yani :D Haydi herkese iyi geceler :D

dakamon

dakamon

Üye
Ne oldu yalan oldunuz ben demedimmi gelmicek diye :D :D :D :D

ArMaGeDdOn_87

Üye
Pazartesi gelir güncelleme :)

merlin19

merlin19

Üye
Neyse saat 05.23 Bende bu var :))

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur
oguzhan.ozer

oguzhan.ozer

Üye
Guncelleme bugun geldi gorebildiğim tek far ayarlar altında arama engelleme olması sanırım. Surumde 3001 yazıyo

- - - Eklendi - - -

Telefon bilgilerinde 3001 yazıyor fakat extralar+bilgiler ekranında lumia amber yazıyo anlayamadım ben oldu mu olmadı mı? Olduysa kendikiğinden oldu

ÖEY

ÖEY

Üye
Ben az önce denedim gelen giden bir şey yok:hmmm

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
hllsvrn

hllsvrn

Üye
Ben az önce denedim gelen giden bir şey yok:hmmm

Aynen, telefonunuz güncel diyor. Yalan söylüyor. :D Ambersiz telefonun neresi güncel .))) Bu arada güncelleme için dün başlanacak diyordu. Sanırım Gökçen demişti E hani? :hmmm

blackcemre

Üye
otayı yükledim lumia 920'ye aöber olmadı şimdi nsu ile güncellersem bir şey olur mu?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
dakamon

dakamon

Üye
Gökçene de ali kemal demiş :D ben demiştim gelmeyecek diye gelmedi :) bu günde gelmez hatta nokia gdr3 e kadar Türkiyedeki kullanıcılara güncelleme vermeyebilirde bununla idare etsinler diye :D :D

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Gökçene de ali kemal demiş :D ben demiştim gelmeyecek diye gelmedi :) bu günde gelmez hatta nokia gdr3 e kadar Türkiyedeki kullanıcılara güncelleme vermeyebilirde bununla idare etsinler diye :D :D

:D Bu kadar karamsar olmayın arkadaşlar.. 2 gün sonra olsun, amber bizim olsun. Bu arada telefona çağrı geldiğinde ters çevirince sessize alıyormuş, Amber ile gelen güncelleme ile geliyor değil mi bu özellik..

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben Ali Kemal abi dedi diye dediğimi hiç hatırlamıyorum :hmmm Neyse sen haklı çıktığın için yarın ki Madalya törenimize bizatihi teşrif etmenizi diliyorum. :oke:

ÖEY

ÖEY

Üye
Ben dedim Ali Kemal abi söyledi diye dağılın bakem :D:kop: Ona da Nokia Türkiye'den bir yetkili söylemiş. Büyük ihtimal önümüzdeki bir haftalık dönemde hasretle beklediğimiz güncellemeye kavuşuruz sıkıntı yok :D

Üst Alt