hTc ONE sorulariniz

Sponsorlu Bağlantılar

By_Casparov

By_Casparov

Üye
    Konu Sahibi
hTc ONE sorulariniz
Evet arkadaşlar suandan itibaren htc one sahibiyim. Telefonda sıfır hata ne piksel ne de kasa sorunu var. Son serisini aldm hiçbir sorunu yoktur. Soru öneri ve görüşlerinizi burdan yazablirsnz. Bu arada cihazın kamersi one x den çok çok başarılı. Bide yanında verilen kulaklık bayağı kaliteli çıktı. Basları bayağı iyi

muratangin

Üye
kulaklığını cok merak ettim bi resmini atabilirmisin detaylı hem telefon kamerasının kalitesinide görmüş oluruz.ben s4 ile htc one birde cıkınca note 3 arasında kaldım.sence ?

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov
blacktalon

blacktalon

Üye
Hayirli olsun

• Beğen
.caner.

.caner.

Üye
Hayırlı olsun.

• Beğen
DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Oncelikle hayirli olsun.
Evet kulaklik 'gerçekten' çok çok basarili bu kadar beklemiyordum acikcasi.
Bende son serisini aldim benimde kasasinda sorun yok ve telefonu almak isteyen kararsiz kalan arkadaslara 1000 kez soyleyisim.
Alin kardesim, pisman olmazsiniz valla alin

• Beğen
Tepkiler: ozakin70 ve By_Casparov
By_Casparov

By_Casparov

Üye
    Konu Sahibi
kulaklığını cok merak ettim bi resmini atabilirmisin detaylı hem telefon kamerasının kalitesinide görmüş oluruz.ben s4 ile htc one birde cıkınca note 3 arasında kaldım.sence ?
Tamm bi denerim dostum. Eğer bu ucu arasında ekran büyük olsun falan dersen note 3 derim ama bna 4.7 de yeter dersen tabiki one derim. Bu arada sarji bna one x den geçtiğim için mi bilmiyorm ama bataryası bayağı dayanıklı çıktı .d

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler Arkadaşlar darısı başınıza ınş.

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler Arkadaşlar darısı başınıza ınş.

- - - Eklendi - - -

Oncelikle hayirli olsun.
Evet kulaklik 'gerçekten' çok çok basarili bu kadar beklemiyordum acikcasi.
Bende son serisini aldim benimde kasasinda sorun yok ve telefonu almak isteyen kararsiz kalan arkadaslara 1000 kez soyleyisim.
Alin kardesim, pisman olmazsiniz valla alin
Teşekkürler dostum. Sana kesinlikle katılıyorm arada kalan arkadslar gidin alın korkmayın o var bu var diye

muratangin

Üye
sadece ekran değilki ram 3gb snapdragon(yanlıs yazmıs olabilirim) 800 var note3te?

• Beğen
By_Casparov

By_Casparov

Üye
    Konu Sahibi
ozakin70

ozakin70

Üye
Hayırlı olsun benimde çok begendigim bi cihaz ben cift hoparlorun nasil calistigina dair bi video veya yorumunu merak ediyorum

• Beğen
By_Casparov

By_Casparov

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada konuyu takipde ol. kulaklığı yarın cekip koyacm buraya

- - - Eklendi - - -

Hayırlı olsun benimde çok begendigim bi cihaz ben cift hoparlorun nasil calistigina dair bi video veya yorumunu merak ediyorum
yorumumu söyleyeyim.
Telefondan öyle bir ses çıkıyo ki hem yüksek hem temiz. ama beats i kapatıp dinleyince hiç n73 ün sesini duydun mu bilmyorum ama aynı ona bnzer bi sterio ses çıkıyo. tamm daha yüksek bi ses ama kulağı tiz sesi batıyo gbi. beats i açınca ses sistemi gbi. hem yüksek hemde temiz. bilmem anlatabldim mi?

ozakin70

ozakin70

Üye
Bu arada konuyu takipde ol. kulaklığı yarın cekip koyacm buraya

- - - Eklendi - - -

yorumumu söyleyeyim.
Telefondan öyle bir ses çıkıyo ki hem yüksek hem temiz. ama beats i kapatıp dinleyince hiç n73 ün sesini duydun mu bilmyorum ama aynı ona bnzer bi sterio ses çıkıyo. tamm daha yüksek bi ses ama kulağı tiz sesi batıyo gbi. beats i açınca ses sistemi gbi. hem yüksek hemde temiz. bilmem anlatabldim mi?

Oky çok iyi anladım sagol
yine yapmışlar yapacaklarını yani ama bi ara onun icin guncelleme cikacagini duymustum ses arttikca arkadaki gurultuyu azaltan bi guncelleme belki yakinda gelir

• Beğen
By_Casparov

By_Casparov

Üye
    Konu Sahibi

Oky çok iyi anladım sagol
yine yapmışlar yapacaklarını yani ama bi ara onun icin guncelleme cikacagini duymustum ses arttikca arkadaki gurultuyu azaltan bi guncelleme belki yakinda gelir
4.2.2 ye güncelledim zaten. o dediğin seyi bnm 5+1 sistemde denedim oluyo. yani o kadar ses içinde bi video falan çekerken yada konuşurken senin sesini de gayet anlaşılır bi şekilde alıyo yani. daha yeni denedim sayılır :D

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
ozakin70

ozakin70

Üye

4.2.2 ye güncelledim zaten. o dediğin seyi bnm 5+1 sistemde denedim oluyo. yani o kadar ses içinde bi video falan çekerken yada konuşurken senin sesini de gayet anlaşılır bi şekilde alıyo yani. daha yeni denedim sayılır :D

Oky bu telefonda iki farkli sistem birden calistirmayi denedinmi yani sense ten saf androide gecis olayi filan var ya modaco.switch ile denedin mi

• Beğen
By_Casparov

By_Casparov

Üye
    Konu Sahibi

Oky bu telefonda iki farkli sistem birden calistirmayi denedinmi yani sense ten saf androide gecis olayi filan var ya modaco.switch ile denedin mi
Hayır dostum denemedim. ama ben sense arayüzünü seviyrum ve alışığım

blacktalon

blacktalon

Üye
senin sorun olursa bana sorabilirsin

• Beğen
serif55

serif55

Üye
Hayırlı olsun kardeşim aramıza katılmışsın :) güle güle kullanman dileğiyle aman kazasız belasız kullanın. Bu arada konuyu açan arkadaş sorun etmezse 5 aylık tecrübeme dayanarak banada sorabilirsiniz arkadaşlar sorularınızı ;)

• Beğen
blacktalon

blacktalon

Üye
Hayırlı olsun kardeşim aramıza katılmışsın :) güle güle kullanman dileğiyle aman kazasız belasız kullanın. Bu arada konuyu açan arkadaş sorun etmezse 5 aylık tecrübeme dayanarak banada sorabilirsiniz arkadaşlar sorularınızı ;)

senin telefon rootlu mu

muratangin

Üye
bende htc one almaya karar verdim.Okulda kullanacağım daha çok sizce hangi rengini almalıyım ? beyaz güzeldi fakat kırmızısı beni büyüledi babam ise kırmızının çok cırtlak ve daha cok kızlar için olduğunu söyledi :S

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt