General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

bensukru

Üye
Bugun itibariyle bursada arastirmalarim sonucu mavi rengini buldum aldim iki tane kalmis adamin elinde. Su an kullaniyorum. Kutu icriginde ekean koruyucu ve kulakligin kulak icine giren seffaf beyaz tapasinin dort adet yedegide cikti :))) ilk oyun denemem asphalt 7 oyle ahim sahim bi akicilik sezemedim dogrusu donma yok ama ne bilim sanki akiciligi beni pek memnun etmedi baska oyunda deneyecegim. Ayrica depolama da bi secenek var uygulamalari suraya kur diye seceneklerde sd kart dahili ve cikarilabilir sd kart var. Asphalti direk micronsim karta kurdu. Ekran parlakligi otomatik secenegi var. Biraz daha inceleyim dusuncelerimi paylasirim. Ha bu arada bende ki surum 4.2.1 herkezin de aynimi acaba?

Legendary.

Legendary.

Üye
Bugun itibariyle bursada arastirmalarim sonucu mavi rengini buldum aldim iki tane kalmis adamin elinde. Su an kullaniyorum. Kutu icriginde ekean koruyucu ve kulakligin kulak icine giren seffaf beyaz tapasinin dort adet yedegide cikti :))) ilk oyun denemem asphalt 7 oyle ahim sahim bi akicilik sezemedim dogrusu donma yok ama ne bilim sanki akiciligi beni pek memnun etmedi baska oyunda deneyecegim. Ayrica depolama da bi secenek var uygulamalari suraya kur diye seceneklerde sd kart dahili ve cikarilabilir sd kart var. Asphalti direk micronsim karta kurdu. Ekran parlakligi otomatik secenegi var. Biraz daha inceleyim dusuncelerimi paylasirim. Ha bu arada bende ki surum 4.2.1 herkezin de aynimi acaba?

Tam olarak bursada nerden aldın? :) Carrefour niüferde satıyor :D

kerem28yuksel

Üye
dostum saydığın oyunların hiçbirinde kasma olmaz merak etme hepsinin minimum gereksinimlerinin çok çok üstünde özelliğe sahip gmd

Özellikle bitmiyo :) neyse ins calisir

- - - Eklendi - - -

Telden degil oyundan o bence gameloft yaris oyunlarindan cekilmeli :) need for speed most wanted oneririm

tremturk

Üye
Bende bu gün aldım gerçekten süper bir şey . Beni de eklermisiniz :D Beyaz :D

bensukru

Üye

Tam olarak bursada nerden aldın? :) Carrefour niüferde satıyor :D

Arkadasim ben mudanyada oturuyorum burdan kent meydanina gittim metro cikisinda telefoncular carsisi varya orda buldum. Bi tane daha vardi adamin elinde mavi renk haberin olsun :) ha bu arada asphalt 7 de baska bi bolumde yaris yaptim tekrar sonuc muhtesem gorsellige goruntuye hayran kaldim. Arkadasin dedigi gibi oyundan kaynaklankyormus ;)

caglar b

caglar b

Üye
arkadaşlar şu anda elimde 701 var geçen sene vodafone kampanyasıyla faturaya yansıyarak toplam fiyatı 900 den almıştım, malum symbian bitti, bi beklenti kalmadı telefonda.. aslında telefonumdan memnunum fakat androidde kullanmak istediğimde birçok uygulama,oyun var.. aslında sırf uygulama,oyun için telefon almak benimsediğim bi davranış değil ama değiştirme zamanı geldi gibi.. ben telefonumu zannediyorum 500 e satabilirim üstüne 100 ekleyip bu telefonu almak ne kadar makul veya mantıklı davranış olur? çok ağır şeyler oynamıcam hatta aklımda bi temple run var, onuda zaten çalıştırır, uygulamada zaten çalışır fakat şöyle bişey var bu telefonun özelliklerine göre fiyatının bu kadar ucuz olması anormal.. dolayısıyla ilk akla gelen ve %70'de eminimki içerisindeki malzemeler kaliteli değildir, ben s4 deki donanımı beklemiyorum fakat 1 ay sonrada bozulsun istemem.. zaten bunuda zannediyorum ocak ayına kadar kullanıcam sonra vodafone'dan tekrar ve o dönemim en iyi telefonunu kampanyayla alıcam. yani o zamana kadar idare etse yeter, kamera sıkıntılıymış heralde onuda yılda en fazla 20 defa kullanıp çektiğim resimlerinde 2 tanesini hafızada tuttuğum için sıkıntı yok :) tek korkum bu telefona karşılık 701'i veripte sonra çook pişman olmam.. 701 android yapılabilse 100 lirayı tereddüt etmeden verirdim :) neyse ayrıca bu gmd'de güncelleme oluyormu? bahsettiğim şu; hataları gidermek amacıyla olan güncellemeler değil yenilik içeren güncellemeler, ben aslında android firmasının bi güncelleme çıkarıp her firmada bu güncellemeyi kendi markasına sunup herkesde kendi sürümünce bu güncellemeleri yapıyor zannediyordum fakat öyle değil heralde.. telefon firmaları kendi güncellemesini çıkarıyor sanırım? ve de bu telefon şimdi leride 4.2.3 4.2.4 filan olma durumu varmı sabitmi? aslında güncellemeye bi o kadar önem versemde telefon stabil ise güncelleme yapma meraklısıda değilim :) durumum hakkında yorum ve görüşlerinizi bekliyorum..

701 den discovery e üstüne 350 tl verip geçtim, hiçbir şekilde pişman degilim. güncelleme konusu benim için sorun degil, oyunlar konusunda akıyor

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye

Oyunlarda sorun yaşamamak için önce güç tasarruf modunu kapat,birkaç kişi daha bu problemi yaşamıştı.

danismaz61

Üye
Arkadaşım merhaba. eşime aldım bu telefondan 2 hafta önce. beyaz rengini. ondan iki hafta öncede kendime mavisini almıştım. bende bir sorun olmadı ama eşiminki aynı dediğin sorunlarla karşılaştı. telpaya kendim götürdüm. yazılım güncellemesi yaptılar. em tamamen türkçe oldu hemde taş gibi. bugünde kendi cihazımı götürüp yazılım güncellettim. 1 saatte verdiler. benimki de artık tam türkçe ve kapanma falan yok. parti parti alıyorlarmış. bazı partilerde çıkıyormuş. dert etme, gönder yaparlar garanti kapsamında.

Teşekkürler

magnumxx

Üye
701 den discovery e üstüne 350 tl verip geçtim, hiçbir şekilde pişman degilim. güncelleme konusu benim için sorun degil, oyunlar konusunda akıyor
dostum sen ne yaptın ya o kadar mı ucuza gitti, ben 500e satarım diye düşünüyorum ki zaten kararlıyımda, 350 vermektense üstüne sabredip bu telefonun borcu bittikten sonra yine kampanyayla s4 filan alırım..

bensukru

Üye
Oyunlarda sorun yaşamamak için önce güç tasarruf modunu kapat,birkaç kişi daha bu problemi yaşamıştı.

Onerin icin tesekkurler arkadasim guc tasarrufu kapali benim yinede saol. General mobile discovery telefonumun sarj suresini yazim illaki ilgilenenler vardir sarj ne kadar gidiyor diye. Dun aldim telefonu aksama dogru bosalttim bataryayi. Ardindan sarja taktim uyudum malum gece vardiyasindayim su an :) saat 23:00 da uyandim saej %100 doluydu. Cikardim sarjdan ve o saat itibariyle 50 dakika haric kullandim telefonu. 3g sureklk acikti asphalt oynadm 40-50 dk onlkne bilardo oynadim yaklasik 2 saat ve indirmeler internet vs. Yani kullandim. Su an itibariyle %6 . dun aksam 23:00 dan su an 05:25 e kadar %94 gitmis. İlgilenen arkadaslara duyrulur.

feyyazevci

feyyazevci

Üye
atrix mi discovery mi

basri111

basri111

Üye
Arkadaşlar oyunları bir türlü yükleyemedim real racing 3 dosyaları indirip açılınca error verdi modern combat açılıp hemen kapanıyo nedeni nedir bilen varmı?

Sarangni

Sarangni

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dede
basri111

basri111

Üye
Real racing 3 yükledim ama telefon donuyo oyunu açınca

cunun08

Üye
bende de real racing 3 error verdi. neden olduğunu anlamadım. arkadaşlar birşey daha soracaktım. sim1 sorun çıkarıyor mu. hafıza kartının class 10 olduğunu nasıl anlayacağım.

bensukru

Üye
Bende de real racing hata veriyor oyun tam acilirken video kisminda dpnuyor kaliyor batarya cikariyorum baska duzelmiyor. Ayrica storeoid e girebilen varmi ya surekli durdu diyor ne zaman girmeye calissam bi giremedim gitti... Feyyaz Evci arkadasim batarya icin yazdigim gonderim discovery icin. Mavi discovery var bende.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
bende de real racing 3 error verdi. neden olduğunu anlamadım. arkadaşlar birşey daha soracaktım. sim1 sorun çıkarıyor mu. hafıza kartının class 10 olduğunu nasıl anlayacağım.
eger real racing hafıza kartındaysa ve kartta class 10 degılde error verebılır (bi ihtimal)
sım1 de sorun yok
class 10 ise ustunde mutlaka belırtırler yanı class 10 un altındakılerde pek yazmıyor ama 10 larda mutlaka yazar

basri111

basri111

Üye
Telefonu fabrika ayarına döndürdüm real racing 3 bu sefer sorunsuz kasmadan oynuyorum

bensukru

Üye

Üst Alt