iphone 5C Basın görselleri sızdı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iphone 5C Basın görselleri sızdı

Apple'ın merakla beklenen yeni cihaz duyuruyla ilgili iddialar bitmek bilmiyor.

20 Eylül'de yapılacak Apple etkinliginde iphone 5C adıyla duyurusu yapılacagı iddia edilen ucuz iphone ile ilgili yeni görseller sızdırıldı. Romanya'daki Yetkili distribütör tarafından sızdırıldıgı iddia edilen İphone 5C görselleri İphone 5'e benzerligiyle dikkat çekiyor ve resimlerden de anlaşılacagı üzere malzeme kalitesi 5'e göre oldukça düşük.

• Beğen
Tepkiler: EneSismanoglu

tapatalk

tapatalk

Üye
cihaz silikon mu ?

Ccihat67

Ccihat67

Üye
5S gelmiyecekmiydi ?

lolaman

lolaman

Üye
Fiyatı ne olur tahminen?

Kefelon

Üye
Ucuz iphone felan fazla beklentiniz olmasin beyler sonucta arkada ayni logo var cihaz her zamanki gibi pahali olur (5 ve 5s kadar pahali olmasada) heleki 1000 tl nin altinda olcak diyenler var onlara komple gulup geciyorum :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
cihaz buyuk ihtimalle polikarbon olacak. İngiltere icin 269£ fiyati olacagi iddia edildi.

EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
Ucuz dedikleri İphone 1.500₺ olur yine :d:

• Beğen
Tepkiler: .caner.

MaxipmaN

Üye
Ucuz iphone felan fazla beklentiniz olmasin beyler sonucta arkada ayni logo var cihaz her zamanki gibi pahali olur (5 ve 5s kadar pahali olmasada) heleki 1000 tl nin altinda olcak diyenler var onlara komple gulup geciyorum :D

:ehe

Kerim.

Kerim.

Üye
plastik pek yakismamis ama ultra ince kap aldiktan sonra gayet iyi olur bence

phasan

phasan

Üye
bence en ucuz 1300 tl olur

Kefelon

Üye
Bana sorsaniz bi cihaza o kadar para vercekken gidir 5 yada 5s alirim 5c biraz fakir damgasi vuruyor sanki paranla ezilmek bu olsa gerek :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bana sorsaniz bi cihaza o kadar para vercekken gidir 5 yada 5s alirim 5c biraz fakir damgasi vuruyor sanki paranla ezilmek bu olsa gerek :D

5 ve 5S'e parası yetmeyenler arkadaşa başvurabilir:)

Şaka bir yana tabi ki de apple yıllardır tek bir kesime hitap eden cihazlarla pazar payini belli bir oranda sıkıştırdı. Hem muşteri hedef kitlesini genişletmek hem de bu sayede pazar payını yükseltmek icin iphone 5C hamlesini ben cok yerinde buluyorum.

Ayrıca İngimtere içiniddia edilen 270£ fiyat gercek olursa Türkiyefiyati da 1000-1200TL araliginda olacaktir.

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar bu cihaz 5S ile birlikte çıkacak ama ben tasarımı pek beğenmedim.

Üst Alt