Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 603 Tavsiye Eder misiniz ?
Sponsorlu Bağlantılar
alican558558
Üye
Konu Sahibi
Nokia 603 Tavsiye Eder misiniz ?
Nokia 603 almayı planlıyorum. Bana arama yapma, müzik dinleme az oyun yeter mesaj yeter diyorum ondan bu telefonu almayı düşünüyorum sizce alınır mı ? Ve Nokia Belle FP2 hakkındaki yorumlarıda yazarsanız ?
Scuderia.
Üye
İsteklerine gore sana olabilecek bir telefon ama bence bu zamandan sonra alinmaz ölü bir sisteme yatirim yapmis olursun onun yerine android falan bak
alican558558
Üye
Konu Sahibi
nokia 808 de düşünüyorum hangisi daha makul alınması için
akondd
Üye
603 kullanıcısı olarak isteklerini karşılayabilecek bir cihaz şarj süresi olarak android cihazlar göre daha iyi
Ordaki yatirim yapmak kelimesini ciddi anladin galiba olu bir sisteme para verirsen ureticinin isine yag surersin ugrasmadigi bir sistemden para kazaniyor cunku oyle degilmi yatirim araci gormuyorum ama okadar para verdigim telefon benim icin deegerli olur yani
ANIL
Admin
Symbian işletim sistemi telefon almanızı tavsiye etmem. WP düşünebilirsiniz. Lumia 520, 620 vs. olabilir.