Sınırsız İnternet Paketi?

Sponsorlu Bağlantılar

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
    Konu Sahibi
Sınırsız İnternet Paketi?
Arkadaşlar merhaba herkese iyi forumlar. Bana cep telefonu için sınırsız internet lazım. yani kotalı olmayacak. Vodafonun böyle bir paketi veya kampanyası var mı ?

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
hayır yok

phasan

phasan

Üye
yok arkadaşım

recepex

recepex

Üye
herkes yok demişte vodafonedeki net paketlerinin hepsi sınırsız diye biliyorum. 250-500-1000 mb gibi bir paket aldığında kotaya ulaşana kadar 3g hızında kotadan sonrada 96kbps ile dewam ediyorsun yani saniyede 14 15 kb gibi bi hızla veri çekiyorsun ben böyle kullanıyorum aylık 10 gblere ulaşıyorum bu şekilde en azından sınır derdim yok

phasan

phasan

Üye
herkes yok demişte vodafonedeki net paketlerinin hepsi sınırsız diye biliyorum. 250-500-1000 mb gibi bir paket aldığında kotaya ulaşana kadar 3g hızında kotadan sonrada 96kbps ile dewam ediyorsun yani saniyede 14 15 kb gibi bi hızla veri çekiyorsun ben böyle kullanıyorum aylık 10 gblere ulaşıyorum bu şekilde en azından sınır derdim yok
vodafonda hiç bir zaman 1 gb sınırsız olmadı suan sınırsız yoık istersen arasştır git vodafone bayisine sor derim olsa bende kullanacam da yok

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
günlük ve haftalık cepnetlerde bu var fakat aylıkda yok diye biliyorum ben..
bi ara aylık sınırsız cepnet vardı efsane olmuştu 8 lira falandı sanırım şuan o yok sizin bahsettiğiniz o olmalı :)

phasan

phasan

Üye
günlük ve haftalık var gunluk 1.50 tl haftalık 6 tl

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
    Konu Sahibi

günlük ve haftalık cepnetlerde bu var fakat aylıkda yok diye biliyorum ben..
bi ara aylık sınırsız cepnet vardı efsane olmuştu 8 lira falandı sanırım şuan o yok sizin bahsettiğiniz o olmalı :)

evet bende onu demiştim. sanırım yok. 1GB la idare etcez artık öyle görünüyor :)

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Opera mini inanilmaz bir tasarruf sagliyor, mutlaka opera mini ile gezmelisin internette.

phasan

phasan

Üye
bende sadece opera mini oluyo onu kullanıyorum en tasarruflusu o

recepex

recepex

Üye
ben cepnet kullanıcısı olduğum için yeni tarifelere pek bakmıyodum ewet şimdi baktım kaldırmışlar daha doğrusu 96kbpsye düşen bağlantı hızını 1 kbpsye düşürmüşler kaplumbağdan daha yavaş :D

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
ben cepnet kullanıcısı olduğum için yeni tarifelere pek bakmıyodum ewet şimdi baktım kaldırmışlar daha doğrusu 96kbpsye düşen bağlantı hızını 1 kbpsye düşürmüşler kaplumbağdan daha yavaş :D

geçen köye gittiğimde haftalık cepnet aldım. adil kullanım bittikten sonra speedtest.net den bağlantı hızımı ölçtum 0.11 Mbps çıktı :D

phasan

phasan

Üye

sadece ek para gitmesin diye böyle yaptılar

Takipçi Satın Al

Üst Alt