ZTE Blade S Çok Fazla Desen Kullanım Uyarısı

Sponsorlu Bağlantılar

assar

Üye
    Konu Sahibi
ZTE Blade S Çok Fazla Desen Kullanım Uyarısı
Arkadaşlar! lüfen yardım eder misiniz? Türkcell’in verdiği ZTE blade s telefonum çocuklarımın çok fazla desen denemesinden dolayı kitlendi. İşletim Sistemi android 2.3. İnternet’ten tüm araştırmalarım ve çözüm uygulamalarım işe yaramadı.Güç düğmesi+ses açma+ home tuşuna basılı tutun deniyor. fakat bende işe yaramıyor. Çaresiz kaldım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Yardımcı olacaklardan şimdiden Allah razı olsun.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Cwm yuklu olmadigi icin acilmiyor, cwm yuklemelisiniz sonrada factory reset secenegini secmelisiniz. Bu islem sonucunda uygulamalariniz silinecektir.

assar

Üye
    Konu Sahibi
cevabınız için teşekkür ederim. cwm programı her telefon için aynımıdır? Nasıl yükleyebilirim?

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Cwm modelden modele degisir ve cwm prigran degildir. Modelinizin ismi ile birlikte Google'da aratirsaniz uygun cwm'yi yukleyebilirsiniz. Ama bu islem garantinizi bozacaktir.

The Shadow

The Shadow

Üye
Cwm yuklu olmadigi icin acilmiyor, cwm yuklemelisiniz sonrada factory reset secenegini secmelisiniz. Bu islem sonucunda uygulamalariniz silinecektir.
factory reset stok recovery de de var ki cwm ye gerek yok onun için :)

The Shadow

The Shadow

Üye

Sorunu okusan boyle konusmazdin :) stock recovery yuklu degilmis, recovery e ulasamiyormus
Her telefonda stok recovery vardir replikalarda bile var sadece aynı şekilde açılmaz bir de Ses Kısma+Güç+Home tuşunu denerse belki çalışabilir.

- - - Eklendi - - -

Birde arkadaş o denilenleri telefon kapalıyken yapman gerekiyor:)

MaxiHan

MaxiHan

Üye

Her telefonda stok recovery vardir replikalarda bile var sadece aynı şekilde açılmaz bir de Ses Kısma+Güç+Home tuşunu denerse belki çalışabilir.

- - - Eklendi - - -

Birde arkadaş o denilenleri telefon kapalıyken yapman gerekiyor:)

Her telefonda yok. Ornegin xperia neo v.

maxiplustr

Üye
seç açma ve power tuşunu 10 saniye basılı tutun sonra recoveryden wipe data yapn hallolucaktr :)

Üst Alt