El parmaklarım çok zayıf ! :(

Sponsorlu Bağlantılar

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
El parmaklarım çok zayıf ! :(
Merhaba arkadaşlar 22 yaşındayım el parmaklarım yaşıma göre kısa olmasına alıştım ancak çok zayıflar. Abartmıyorm kız eli gibi narin denecek şekilde. Benden yaşça kucuk kişilerle el sıkıştıgımda bile parmaklarım zayıf kalıyor. Voleybol oynamayı sevıyorum orada parmak pas yaparken bıle parmağım bukuluverıyor 1 hafta agrıyla gezıyorum. Hal sahada da kalecıyım ınanın her maçta bir parmağımı sakatlıyorum. Abartmıyorum gercekten. hiç Doktora başvurmadım neden gelişmedi diye. Gerçi hangı bolum doktoruna başvurcam onu bıle bılmıyorum. Parmaklarımı geliştirmem ıcın neler yapabılırım. Kısa olmasının çözumu olmıcak bılıyorumda en azından kalın ve sert olsunlar. İnsanlarla el sıkışmaktan utanır oldum. Bılgı verebılcek kımse var mı ? egzersiz vs.

Türk-X

Türk-X

Üye
Doktora git ilerde yaşlandıkça çok daha büyük sorunlar açar başına

Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye
bol bol yağlı yemekler ,kızartmalar ye parmakların tombullaşır :oke:
ama sorun şu ki tombullaşan tek yerin parmakların olmaz :ehe

Metin137

Metin137

Üye
parmak kas çalıştıran bazı aletler var onları dene bulamazsan küçük bir sünger top bul her fırsatta sıkmaya başla:oke:

- - - Eklendi - - -

yada mermere tokat at elin kürek gibi olur

Enes

Enes

Üye

önerim el makası ile çalışman eğer parmak el kuvvetiyse. ama başka bi sorun varsa bilemem.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
parmaklarını daha çok kullan kas yapmaları içim

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
Öneriler için sagolun arkadşlar. Ôyle aylak aylak yatan biri deglm ama agır iştede calışmıyorum. Kol kasım ve bilek kalınlıgm gayet normal öyle gucsuz bir insn deglm. 175cm boym 75 kg yim zayıfta deglim. Sorun sadece parmaklarmda. El makasını 1-2 hafta kullandm devam etmedm yalanım yok faydası olur diye önermşlerdi. mermere tokat atmayıda denicem :) durumum gercektn sinr bozucu kız arkadasma elimı sık diyorm bazen o sıktgnda bile elim acıyor. Kavga etsm biri parmaklarımı kavrasa biterm :(