Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Icon Changer bakın
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
username37
Üye
Konu Sahibi
Icon Changer bakın
Arkadaşlar Icon Changer proğramına ıcon eklemek istiyorum x plore ile yapabilïrmiyim ilgilenenlere teşekür.
ID68
Üye
ben çok iyi bilmiyorum ama ekleme derken yani galeriye atarsın ikonunu vs ordan da ikon seçerken icon changer den galeriden seçilir zaten. öyle biliyorum yani başka türlü varmı bilmiyorum
ben çok iyi bilmiyorum ama ekleme derken yani galeriye atarsın ikonunu vs ordan da ikon seçerken icon changer den galeriden seçilir zaten. öyle biliyorum yani başka türlü varmı bilmiyorum
bıliyordum ama teşekür ilgilendiğin için ben direk uygulamanın içine atmak istiyorum
asigsasi
Üye
direk uygulamanın içine atamaz sın ancak uygulamanın resource apps içine giden iconcharger.mbm dosyasını pc de alttaki program ile üzerinde oynama yapıp tekrar sis dosyasına monte edebilirsin
direk uygulamanın içine atamaz sın ancak uygulamanın resource apps içine giden iconcharger.mbm dosyasını pc de alttaki program ile üzerinde oynama yapıp tekrar sis dosyasına monte edebilirsin