Uygulama Maalesef Açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

claudefive5

claudefive5

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef Açılmıyor
merhaba arkadaşlar ben ilk defa rom yükledim, internette bayağı araştırma yapmama rağmen sanırım yanlış yükledim veya rom'da sorun vardı, bilemiyorum. sorunumuz şu ki: power tuşuna basıyorum Samsung Galaxy ACE... yazıları geliyor ve gitmiyor bir daha. 15dakika beklemişimdir telefon açılmadı. daha sonra download moda alıp odin'den orjinal rom yüklemeye çalıştım, bu seferde pc telefonu görmüyor. ayrıca telefon USB'den sarjda olmuyor. yardımlarınızı bekliyorum.

odunuzz

odunuzz

Üye
kardes bendede ayni srun olmustu recowery mod yuklerken oldu kiesi pcye kurup oyle stock romu yukle duzelir

lale63

lale63

Üye
wipe data wipe cache yaptın mı

odunuzz

odunuzz

Üye
kardes wipe cache fafda etmez boot ekrani gelmiyor

denizkarakus84

Üye
Daha yeni benim telefona oldu orjinal rom yükledim düzeldi. :)

hardal00

hardal00

Üye
Telaşe yapma sen önce kies indir o telefonun driverlarını kurar sonra odin 1.85 indir googleden samsung firmware yaz search devices kısmına cihaz model gir alttan birini indir sonra telefonu download moda al odin sarı bi ışık yandıgında firmwareyi pda kısmına at yükle sorunun çözülür olmazsa özelden mesaj at

C.Venturas

C.Venturas

Üye
Brick telefonu kurtaran bir tuş varmış iğne ile basılan onun esası nedir?

claudefive5

claudefive5

Üye
    Konu Sahibi
çözümü yaptim beyler. Pc telefonu görünce odin ile eski rom'u yükledim sorun ortadan kalktı. ilk yüklememde olmamıştı. sonradan hatırladım ki yönetici olarak başlatmam gerekiyordu, en sonunda sonuca vardık yani. teşekkürler herkese iyi forumlar.

Takipçi Satın Al

Üst Alt