Birde ben oyun önerisi alıyım :D

Sponsorlu Bağlantılar

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Birde ben oyun önerisi alıyım :D
Arkadaşlar hep oyun önerilerini ben yapıyodum yarın sabah 6 saatlik orta uzunlukta bir yolculuk yapıcam bana yolda oynayabileceğim oyun önerebilir misiniz :) Türü farketmez savaş severim yarış olarakda Real Racing tarzı olursa iyi olur yani hızı freni oyun kendi yapsın :D

Ek olarak birde birşey soriyim ;

1GHz tek çekirdek işlemci
512 Mb Ram
Adreno 205 GPU su olan bir telefon Real Racing 3 oynayabilir mi ? :D

badb0y06

Üye
ramı yetmez sanırım

ben o oyunu açamadım yaw 3.5gb yer kaplıyor açılmıyor :)

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
evet baya büyük :D

Mcsilifke

Kapalı Hesap
Kardesim , critical strike portable , nfs shift ve Motor Academy oneririm..

badb0y06

Üye
nfs most wanted, asphalt 6-7

real racing 2

bunlarda güzel bence, ben bi rr2 yi denemedim sırada beklesin açarsa onuda oynarız :)

Systemathic

Systemathic

Üye
Modern Combat 4 , NFS Most Wanted , Pes 2012 ,Gangster City Rio , Farming Simulatör 2012

ilgilenirsen :D

badb0y06

Üye
ramın yetmez sanırsam ama 1tanesini dene açarsa yetebilir

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
hocam most wantedi kaldırcak mı benim telefon :D

beyaz262

beyaz262

Üye
Galaxy s4 aldim yeniyim daha bu tlfda ne nerden yapilir ne nasil olur hic bilmiyorum bu gta ile gangster ilgimi cekti aslinda baya baya pc de oynar gibi bu arada yardimci olabilen varmi nerden ve nasil yuklerim iyi oyunlari

dinemo

dinemo

Üye
Galaxy s4 aldim yeniyim daha bu tlfda ne nerden yapilir ne nasil olur hic bilmiyorum bu gta ile gangster ilgimi cekti aslinda baya baya pc de oynar gibi bu arada yardimci olabilen varmi nerden ve nasil yuklerim iyi oyunlari

kardes android oyun bölümüne bakarsaN bbir sürü oyun var ordan bulabilirsin

yüklemeside böyle; apk yı indr kur ama açma. Kurduktan sonra data yı android/data bölümüne at işlem tamamdır :)

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Nfs Most Wanted indirdim rahatlıkla çalıştırdı bununla eşdeğer oyunlar nelerdir :D

Üst Alt