MODERN COMBAT 4 APK İNDİR

Sponsorlu Bağlantılar

YANKI SAVGAT

YANKI SAVGAT

Üye
    Konu Sahibi
MODERN COMBAT 4 APK İNDİR
Okuldaki arkadaşlarımdan çoğu bu oyunu istiyorlar nasıl bulacaklarını soruyorla bu konu da sizden birşey istemiyorum, aksine size bu oyunu sunuyorum bu şahane oyunu telefonlarınızda rahatca oynayabilmeniz için size bu oyunu sunuyorum kaliteli grafikleri,call of duty benzeri oynayış ve konu sunan bu oyunu yüklemek son derece basit ve hatta ben ara sıra zevk için apk oyun yüklerim:thumbup:.Öncelikle bu oyun güçlü bir oyun bu oyunu oynayabilmeniz için gerekli sistem gereksinimlerine bi göz atalım.

Modern Combat oynamak için gereken asgari donanım:
- 1 GHz CPU
- 512 MB RAM
- Adreno 205 GPU, eşdeğeri veya üstü
- 1.9 GB boş alan
eğer bunlara sahip iseniz hadi işimize başlayalım.Öncelikle aşağıdaki linklerden tüm partları indiRELİM

1.PART:
2.PART:
3.PART:
4.PART:
5.PART:
6.PART:

ve son dosyamız:
APK:

:koş:EVET ZOR KISIM GEÇTİ:koş: şimdi bu inen dosyaların hepsini masaüstüne atalım.Sonrasında yapacaklarımız.
1. masaüstünde yeni bir klasör oluşturalım(adı fark etmez)
2. inen dosyalarımızı bu klasöre atalım
3. bu dosyalar içinden sadece part 1 i açalım ve içindekileri masaüstüne çıkartalım nasıl mı ? (bu dosyalar winrar halindedir) dosyaya tıklayın ve masaüstüne sürükleyin
4. belli bir süre bu işlemin bitmesini bekleyelim daha sonra telefonununuzu yada android tabletinizi usb ile bilgisayara bağlayın masaüstünde oluşan bu dosyayı telefonunuzun veya android tabletinizin içinde dahili depolama birimi/Android/obb dosyasının içine atın.
5.indirdiğimiz adlı dosyaya ne mi oldu? onu da aynı yere atın
6. ve son aşama TELEFONUNUZ İÇİNDEN dosya yöneticisi,dosyalarım adı artık herneyse dosyalarınız gösteren uygulamaya girin eğer böyle bir uygulama yoksa burdan indirin:

Modern Combat 4 Zero Hour v1.1.0 apkmania.com.rar adlı dosyayı açın ve kur diyin online bile oynayabileceğiniz oyununuz hazır:biggrin:

NOT1:BU OYUN YETERLİ SİSTEM ÖZELLİKLERİ OLSA BİLE TEGRA İŞLEMCİLİ TELEFONLARDA VEYA TABLETTLERDE %20 CİVARINDA KASABİLİR KANIT 3. DAKİKADAN SONRA OYUNUN KASMAYA BAŞLADIĞINI GÖRÜRSÜNÜZ:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:

yamakasi095

Üye
Dosyalar mevcut değil kardeş

Takipçi Satın Al

Üst Alt