64 bit yardım

Sponsorlu Bağlantılar

GreaTH

GreaTH

Üye
    Konu Sahibi
64 bit yardım
Arkadaslar pc m bozulmustu tamırcıye verdm yaptı 1 gb ramı var 32 bıt kullanıodm adam 64 bıt kurmus acayıp donuo 32 bıt kursam sorun ortadan kalkar mı ?

restmod

restmod

Üye
Heralde yani nasil bir bilgisayarciymis o 64bit 4gb ve ustu ram olanlarda rahat calisir sen win 7 ultimate 32 bit yukle daha iyi calisir

GreaTH

GreaTH

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkurler bırde Hdd aldım normalde ortaya takılıydı olmadı Hdd yi demırden tarafa taktım demıre yapısık cok ısınıyor sorun degmesındenmı kaynaklanıyor olabılır

restmod

restmod

Üye
Tam nereye taktin anlamadim ama sicaklik olcen bi program indir bak bakalim bi sicalliklara

GreaTH

GreaTH

Üye
    Konu Sahibi
15-20 dk da 49 derece oldu game booster ıle baktım

Uhops

Uhops

Üye
1 gbye 64bit :kop:
banada 8gb'ye 32 yüklemişlerdi

Uhops

Uhops

Üye
asdfjhk koptum aga :D inan pc hareket etmıyo yarın gıdıp Dvd alıp neroyla yazdırıcam format atcm 32 bit
:hmmm x86 tabanlı işlemciye 64 yüklesen bile yüklenmemesi lazım değil mi ??

GreaTH

GreaTH

Üye
    Konu Sahibi

:hmmm x86 tabanlı işlemciye 64 yüklesen bile yüklenmemesi lazım değil mi ??

Bilemıyorum. Bilg. Sag tıktan sısteme baktım 64 bit. Dxdiag danda baktım ondada 64 bit yazıyor 32 bitte kasma sorunum yoktu yarın denıcem bakalım.

Uhops

Uhops

Üye
Bilemıyorum. Bilg. Sag tıktan sısteme baktım 64 bit. Dxdiag danda baktım ondada 64 bit yazıyor 32 bitte kasma sorunum yoktu yarın denıcem bakalım.
Tamam şimdi anladım. işlemcin x64 destekliyor ama ramın yetmiyor. Görev yöneticisinden ram kulanımına baksana bi

GreaTH

GreaTH

Üye
    Konu Sahibi

çomolokko

Üye
bence sen bi ram taktır çok para değil zaten :) 1 GB ram artık telefonlarda bile hatta daha fazlası var :D

GreaTH

GreaTH

Üye
    Konu Sahibi
6 sene bozulmadı bi 6 sene sonra bozulur :D hdd,ekran kartı,ıslemcı degıstırdm o kdar :) Bi Ram kaldı onada bakarım caresıne .

GreaTH

GreaTH

Üye
    Konu Sahibi
HDD 49 dereceyi geçiyor bir şey olur mu ?

scorpion11

scorpion11

Üye
32 bite geç.64 bitlik program kullanmıyorsun zaten.

GreaTH

GreaTH

Üye
    Konu Sahibi

sanmam. Benimki 55 derecede kritik hatası veriyordu

Bnm Hdd orta kısma takılıydı 35 dereceyi geçmiyordu Yeni aldıgım Hdd Eski taktıgım yere olmadığı için Demire yapışık tarafa taktım Sanırım ısınma olayı Hdd ısınınca demirde ısınıyor Demirin ısısı sogmadığı için Daha çok ısınıyor