çok kaliteli çakma s4 sizce nasıl linkten bakarmısınız

Sponsorlu Bağlantılar

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
çok kaliteli çakma s4 sizce nasıl linkten bakarmısınız
çok kaliteli b, s4 buldum bütcem fazla değil s4 mini bile alamıyorum şuan fakat sorum şu bu telefon gerçeğinden farksız duruyor 1gb ram çift çekirdek işlemci var alsam sizce sıkıntı çekermiyim alan kişiler memnun kaldıklarını düşünüyorlar

theeternal

theeternal

Üye
2gb ram deilmiydi s4 ve s4 mini
ama galiba o replika sanırsam htc evo 3d var sende bence replikaya para verilmez htc evo 3d güzel telefon bence htc evo 3d yi kullan cok daha iyi

Kefelon

Üye
Link ? Kardes benimde aklimda replica galaxy s3 vardi ama general mobile discovery cikinca hepsinden vazgectim orjinal s4 s3 ve benzeri cihazlara vericek paran yoksa gmd 600 tl lik fiyatiyla gercekten muhtesem bi cihaz ve galaxy s3 un performansina cok yakin (altini cizerek soyluyorum yakin s3 den daha iyi demiyorum gene kavga felan cikar sonra :D) aralarindada 600 tl lik fiyat farki olmasina ragmen galaxy s3 le gmd nin

sawbaba54

sawbaba54

Üye
link yok kardeşim ?

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
pardo kardeşler işte link dalgınlık bu arada benim evo 3d bozuldu yaptırıp direk satıcam yapamazsam hurda niyetine satıcam her türlü gidicek ama şu var replika ürünler bile orjinal htc den daha iyidir daha fazla para veriyorsunuz aynı kalite de ürün geliyor evo 3d gibi bir telefonun dandik bi hata vermesi ve çalışmasında sorun olmaması htc nin dandikliğindendir ki evo 3d ilk htc telefonumdu bundan sonra htc almıcam kesinlikle çakma telefonlar daha iyidir yani telefonun hatası BSOD(Black screen of death) kimse çözümünü bulamamış araştırdığım kadarıyla telefon çalışıyor arama yapınca çalıyor dokunmatik filan çalışıyor tek sorun görüntü yok ekran arka plan ışığı yanıyor görüntü yok ekranda değiştirdim genede düzelmedi

enterneoll

enterneoll

Üye
sakın alma onun yerine git o paraya gelicek orjinal bir cihaz al emin ol daha az sorun çekersin o çift çekirdek olabilir ama 2'sini toplasan 1 çekirdek etmez pişman olursun uyarıyorum

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
niyeki performans her çift çekirdekte aynı değil ama daha önce xperia neo v kullandım o kadarda kötü olmaz herhalde değilmi ama en azından android 4.2 koskoca evo 3d bile 4.04 te kalmış güncelleme almıcak

theeternal

theeternal

Üye
ya replika ürün işte sahtesi sahte ürün e para verılırmı hıc bı fark yoksa o fıyat farkı nedır bana onu soylermısın

sawbaba54

sawbaba54

Üye
pardo kardeşler işte link dalgınlık bu arada benim evo 3d bozuldu yaptırıp direk satıcam yapamazsam hurda niyetine satıcam her türlü gidicek ama şu var replika ürünler bile orjinal htc den daha iyidir daha fazla para veriyorsunuz aynı kalite de ürün geliyor evo 3d gibi bir telefonun dandik bi hata vermesi ve çalışmasında sorun olmaması htc nin dandikliğindendir ki evo 3d ilk htc telefonumdu bundan sonra htc almıcam kesinlikle çakma telefonlar daha iyidir yani telefonun hatası BSOD(Black screen of death) kimse çözümünü bulamamış araştırdığım kadarıyla telefon çalışıyor arama yapınca çalıyor dokunmatik filan çalışıyor tek sorun görüntü yok ekran arka plan ışığı yanıyor görüntü yok ekranda değiştirdim genede düzelmedi

kardeşim bak bu telefonlardan da kullandım sakın alma telefonu paramparça edersi sinirden 400 lira git iphone 3s al ya da üste para koy genarale mobile discovery al daha iyi sana şiddetle TAVSİYE ETMEM BU ÇAKMAYI

theeternal

theeternal

Üye
aynen gmd al

sawbaba54

sawbaba54

Üye
Burda seni Engellemek gibi bir şartımız yok git al biz senin iyiliğini istiyoruz 400 lira az para değil iyi düşün kardeşim

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
o konuda haklısınız deneme süresi veriyolar biraz takılırım kafama yatmazsa geri veririm ne olcak

- - - Eklendi - - -

yok abicim estağfurullah ben sadece kullananlardan fikir almak için konu açtım bu arada gmd iyi bir telefon beni düşündürdü

sawbaba54

sawbaba54

Üye
tamam ama sakın aldanmayın telefona hemen onay vermeyin telefona bir tane adam akıllı oyun ve uygulama atın kamera çekimi şarj süresine iyi bakın farkları rahat görecekseniz sensörler bildiğim kadarıyla çalışmıyor bu replikalarda iyi kurcalayın =)

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
kararımı verdim n9 yada gmd oda olmadı biraz babamdan para kırpıpıp ikinci el s3 yada s2

sawbaba54

sawbaba54

Üye
kararımı verdim n9 yada gmd oda olmadı biraz babamdan para kırpıpıp ikinci el s3 yada s2

sıfır telefon istiyorsan gmd çok iyi gelecek size eğer yüksek performans istiyorsanız tabikide s3 :)

bllhlskr

bllhlskr

Üye
telefon bariz belli zaten ekran küçük çerçeve büyük en azından birebir al ama tavsiye etmem ben 2 sene önce çakma iphone 4 almıştım birgün kullanamadım telefon basmıyo resmen babamı aramak için saatlerce uğraşmıştım sonra kırdım attım tavsiye etmem alma

ishak388

ishak388

Üye
tek söylüyeceğim orjinal cihaz al çakmalar 1 düşmede kırılır v.b sorunlar var

adı lazım değil

adı lazım değil

Üye
kilidi açmak için kaydırın ekranı :D

Üst Alt