GM Discovery dusunenle..!! Buyrun iceri :))))

Sponsorlu Bağlantılar

Kefelon

Üye
elime bir adet gmd gecti yarin galaxy s3 le detayli karsilastirma videosu hazirlicam ilk izlenimlerime gore gmd s3 u gercekten zorluycaga benziyor kasa kalitesinde elinizde s3 daha saglam duruyor gmd biraz oyuncakimsi hissettiriyor yarin videoyu paylasirim buyuk ihtimalle

- - - Eklendi - - -

beyler birde telefonlari karsilastirirken fiyat performans oranina daha cok dikkat etmenizi rica ediyorum haliyle galaxy s3 le gmd arasinda 2 kata yakin fiyat farki var

Buğra

Buğra

Admin
Arkadaşlar her zaman söylüyorum gmd s3'den iyi değil ama s3 ile neredeyse kafa kafaya :spr

thebancally

Üye
S3 piyasada iken discovery piyasada yoktu.Ama su an alacaklar icin discovery varken 2kati para vermeye gerek yok s3 icin cok cok az bir performans farki icin.Telefon guncelleme alsa ne olacak almasa ne olacak.S3 guncelleme alinca S4 olmayacak,performansi artmayacak.Ustteki arkadasa kismen katiliyorum sirf fiyati daha ucuz ve performansli oldugu icin camur atiyorsunuz telefona.Konudaki videolar herseyi acikliyor

• Beğen
Tepkiler: Secret26
Secret26

Secret26

Üye
Ona bakarsak galaxy mega s4 iphone 4s yokken ne yapıyordunuz? herkes s3e 1700 1800 lira veriyordu yalan mı? şuan 1299 lira :) k-a-n-d-ı-r-ı-l-ı-y-o-r-s-u-n-u-z
bu arada ben bu telefondan 5 yıl performans beklemiyorum her akıllı telefon gibi bu da 2 yıla değiştirilecek keyfe keder 600e aldığım şeyin üstüne bin lira saymak mı iyi 1200 verdiğime mi 1000 saymak iyi? aynı performans, gmd bana daha hoş geliyor sonuçta para kolay kazanılmıyor bunu iyi bilen birisiyim. öyle birilerinin parasını yemiyorum yiyemedim de keşke bana para getiren olsa babam, annem, kardesim, abim gibi ancak ben kazanıyorum ve aynı zamanda okuyorum. bunu çok iyi bilirim. para harcayamamanın ne demek oldugunu. tam anlamıyla demek istediğim hakaret ya da kötü niyetli bir şey değildi tek amacım bu telefon dünyanın en kötü telefonu dahi olsa bunu alanlar beğenmiştir ve konu burada kapanmıştır dünyada sorunu sıkıntısı kötü yanı olmayan hiçbir ürün hiçbir insan hiçbir yapıt yok.

yaşlı annelerimizi, ninelerimizi, dedelerimizi düşünün eskilerde nokianın 200 liralık telefonlarını alınca ne de sevinirdi annem öyle mutlu olurdu ve özenle kullanırdı ki... her şeyden maddiyattan önce mutluluğunuza, sizi idare etmesine, sevmenize bakın.

Samet.25

Fiyatin dusmesi yeni modeller ciktigi icindir telefonun kalitesinden dolayi bisey degildir samsung unda 4 5 tane cihazi olsaydi fiyatlari hic dusmezdi iyiki dusuyor ki uygun fiyata cogu kisi akilli telefon sahibi oluyor. kisiler rom yapar ona laf yok ama google in guncellemesi almassa hic bi ise yaramaz . Kaliteli malin degeri yuksek olur buda gercek haa sen gercek degil diyosan ufak bi ornek 5 tl ye aldigin batarya ile 25 tl ye aldigin batarya bir olurmu ? 5 tl lik yan sanayidir 25 tlik orjinal maldir hangisi daha iyi olur .

enterneoll

enterneoll

Üye
özür dileyeceği yerde dahada saçmalayanlar var yazık fanlık olmasın diyoruz ama yaptığınız şeye bak kim hangi telefonu kullanıyorsa onu savunuyor 2 telefonunda kendine göre iyi ve kötü yanları var kabul edin ve kesin tartışmayı artık

• Beğen
Tepkiler: Buğra

Samet.25

S3 piyasada iken discovery piyasada yoktu.Ama su an alacaklar icin discovery varken 2kati para vermeye gerek yok s3 icin cok cok az bir performans farki icin.Telefon guncelleme alsa ne olacak almasa ne olacak.S3 guncelleme alinca S4 olmayacak,performansi artmayacak.Ustteki arkadasa kismen katiliyorum sirf fiyati daha ucuz ve performansli oldugu icin camur atiyorsunuz telefona.Konudaki videolar herseyi acikliyor

sen 2.3 versiyonlu android cihaz kullan o zaman gorursun ne olcagini 5.0 yeni bi sistem ile gelecek oyunlar o tabana gore uygulamalar o tabana gore yapilacak ve 5.0 guncellemesi almayan cihazlar onu kullanmayacak o zaman anlarsin guncelleme degerini 2.3 versiyon android kullananlar bilir 4.0 daki hicbi oyunu uygulamayi tellerine yukleyemiyolar ve pisman oluyolar yasadigim icin cok iyi bilirim . gmd s3 ile ayni yakin daha iyi vs gibi soyleyenler siyah beyaz ekranli tellerden gmd ye gecenlerdir benim gozumde bu yorumda bu fikrimu iyice guclestirdi

thebancally

Üye

sen 2.3 versiyonlu android cihaz kullan o zaman gorursun ne olcagini 5.0 yeni bi sistem ile gelecek oyunlar o tabana gore uygulamalar o tabana gore yapilacak ve 5.0 guncellemesi almayan cihazlar onu kullanmayacak o zaman anlarsin guncelleme degerini 2.3 versiyon android kullananlar bilir 4.0 daki hicbi oyunu uygulamayi tellerine yukleyemiyolar ve pisman oluyolar yasadigim icin cok iyi bilirim . gmd s3 ile ayni yakin daha iyi vs gibi soyleyenler siyah beyaz ekranli tellerden gmd ye gecenlerdir benim gozumde bu yorumda bu fikrimu iyice guclestirdi

yine alternatif bir çözüm önerisi.Şimdi s3 e 600 tl fazladan vermeyip discovery alsın adam.Android 5.0 çıkınca yine çinden büyük telefon şirketlerinin iyi bir modelini alsın ucuza.Bu sayede android 5.0 çıkınca eskiyen s3 den daha iyi bir telefona olacak.Kaldıki discovery yurtdışında farklı isimlerle bir sürü ülkeden satılıyor.Onun da %100 android 5.0 almayacagı garanti degil,alma ihtimali vardır.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca bize böyle mantıklı şeylerle gelin kaliteli tartışma ortamı olsun isteyen istedigini alsın :DTelefonun performansına çamur atarak yermeyin

Polymath

Polymath

Üye
s3 ü olan arkadaşlar yüksek meblalar verdiği için 600 tllik telefonun s3 le karşılaştırılması pek hoşlarına gitmemiş... Okadar para verdik piskolojisii... Benim ainol tabletim var. Bir kaç apk yukledım kasıyordu. Başka apk yukledım kasmıyordu. Androidteki oyun fırmalarının tum telefonlara oyunları optımızasyon etmesını bekleyemessınız herhalde ? Oyüzden egolarınızı tatmin etmek için açtığınız bu konuyu hatalı olarak görüyorum :)

saruman_me

saruman_me

Üye
fiyatına göre süper tlf şu an piyasada olan 1000 tl üstü cihazla kafakafaya gider ve şuda bir gerçek bazen gerçekleri kabulenmek büyük bir erdemliktir..

• Beğen
Megandroid

Megandroid

Üye
    Konu Sahibi
Ona bakarsak galaxy mega s4 iphone 4s yokken ne yapıyordunuz? herkes s3e 1700 1800 lira veriyordu yalan mı? şuan 1299 lira :) k-a-n-d-ı-r-ı-l-ı-y-o-r-s-u-n-u-z
bu arada ben bu telefondan 5 yıl performans beklemiyorum her akıllı telefon gibi bu da 2 yıla değiştirilecek keyfe keder 600e aldığım şeyin üstüne bin lira saymak mı iyi 1200 verdiğime mi 1000 saymak iyi? aynı performans, gmd bana daha hoş geliyor sonuçta para kolay kazanılmıyor bunu iyi bilen birisiyim. öyle birilerinin parasını yemiyorum yiyemedim de keşke bana para getiren olsa babam, annem, kardesim, abim gibi ancak ben kazanıyorum ve aynı zamanda okuyorum. bunu çok iyi bilirim. para harcayamamanın ne demek oldugunu. tam anlamıyla demek istediğim hakaret ya da kötü niyetli bir şey değildi tek amacım bu telefon dünyanın en kötü telefonu dahi olsa bunu alanlar beğenmiştir ve konu burada kapanmıştır dünyada sorunu sıkıntısı kötü yanı olmayan hiçbir ürün hiçbir insan hiçbir yapıt yok.

yaşlı annelerimizi, ninelerimizi, dedelerimizi düşünün eskilerde nokianın 200 liralık telefonlarını alınca ne de sevinirdi annem öyle mutlu olurdu ve özenle kullanırdı ki... her şeyden maddiyattan önce mutluluğunuza, sizi idare etmesine, sevmenize bakın.

S3 te kullanilan cekirdekleri ayni snda aktif etme ve islemci hizini otomatik kontrol altinda tutup performansi artirma gmd de yok. Dediginize bakin. O zaman cinden yeni telefon getirirmis. Bugun bu ise girip forumda yokbefendim.imei,yok su calismiyor,yok birdenbire boyle oldu diye konu acan kac kisi var haberin varmi? S3 tede kasiyor dediginiz oyunun linkini atacagim o zaman daha ne bahane bulacaksiniz? Sizde atacagim linkteki oyunu KASMADAN oynayip linkini atin o zaman bizde tamam diyelim. Bir kere s3 gta vice city de bir kere bile yavaslamiyor. Yavasliyor diyenler izledogi videodaki kisinin telefona ne yaptigini ogrensin sonra yorum yapsin.

Ayrica birbirinize Keriz vb gibi kelimeler kullanmadan tartisitsaniz daha iyi olur ! Altta kalma yarisina girmedik burada..

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
S3 te kullanilan cekirdekleri ayni snda aktif etme ve islemci hizini otomatik kontrol altinda tutup performansi artirma gmd de yok. Dediginize bakin. O zaman cinden yeni telefon getirirmis. Bugun bu ise girip forumda yokbefendim.imei,yok su calismiyor,yok birdenbire boyle oldu diye konu acan kac kisi var haberin varmi? S3 tede kasiyor dediginiz oyunun linkini atacagim o zaman daha ne bahane bulacaksiniz? Sizde atacagim linkteki oyunu KASMADAN oynayip linkini atin o zaman bizde tamam diyelim. Bir kere s3 gta vice city de bir kere bile yavaslamiyor. Yavasliyor diyenler izledogi videodaki kisinin telefona ne yaptigini ogrensin sonra yorum yapsin.

Ayrica birbirinize Keriz vb gibi kelimeler kullanmadan tartisitsaniz daha iyi olur ! Altta kalma yarisina girmedik burada..
gmd de nasıl yok dedikleriniz??

sistem gerek duyduğu an 4 çekirdeğide aynı anda aktif hale getiriyor isterseniz marketten benchmark testi indirip test edin test açıkken cpu z programını açın kontrol edin :oke:

telefon boştayken batarya ömrünü uzatmak için tek çekirdek aktik oluyor sadece.

Megandroid

Megandroid

Üye
    Konu Sahibi

gmd de nasıl yok dedikleriniz??

sistem gerek duyduğu an 4 çekirdeğide aynı anda aktif hale getiriyor isterseniz marketten benchmark testi indirip test edin test açıkken cpu z programını açın kontrol edin :oke:

telefon boştayken batarya ömrünü uzatmak için tek çekirdek aktik oluyor sadece.

Buyrun..

Oyundaki akicilik ve fps yuksekligine bakin.. Yukarida ise ayni oyunun gmd de oynanisi var. Aradaki farki ve s3 un oyun performansinin daha iyi oldugunu gormuyorsaniz daha ne diyeyim :)

https://www.youtube.com/watch?v=YRpzR6gONXE&feature=youtube_gdata_player

Kefelon

Üye
Buyrun..

Oyundaki akicilik ve fps yuksekligine bakin.. Yukarida ise ayni oyunun gmd de oynanisi var. Aradaki farki ve s3 un oyun performansinin daha iyi oldugunu gormuyorsaniz daha ne diyeyim :)

Aralarinda 2 kat fiyat farki var birakin o kadar farkda olsun performansinda :)

Megandroid

Megandroid

Üye
    Konu Sahibi
Aralarinda 2 kat fiyat farki var birakin o kadar farkda olsun performansinda :)

İste bu yaa. Bende bunun diyorum. Gmd alin kullanin gule gule. Ama s3 ten iyi diyenlere lafim :) Haklisiniz gmd f/p olarak iyi bir cihaz ama aradaki fiyat farkinda tabiiki performansi daha iyi olacak. Herkes boyle dusunseydi bu kadar tartismazdik :)

Kefelon

Üye
Bencede simdi kimse s3 den daha hizli demesin elde inceleme firsatim oldu gmd gercekten super bi cihaz ama s3 u gecemez ama ikisi arasinda bi secim yapmak zorunda kalsam gmd yi alirim 600 tl benim icin gercekten ciddi bir miktar ama adamin parasi vardir alir s3 unu o adamada bisey diyemezsiniz aralarindaki fark o adamin gozunde 600 tlye deyiyodur belki o yuzden 2 tarafta anlayisli olmali :) bende yakinda gmd almayi planliyorum emektar galaxy s i birakmanin vakti coktan gelmisti

Megandroid

Megandroid

Üye
    Konu Sahibi
Bencede simdi kimse s3 den daha hizli demesin elde inceleme firsatim oldu gmd gercekten super bi cihaz ama s3 u gecemez ama ikisi arasinda bi secim yapmak zorunda kalsam gmd yi alirim 600 tl benim icin gercekten ciddi bir miktar ama adamin parasi vardir alir s3 unu o adamada bisey diyemezsiniz aralarindaki fark o adamin gozunde 600 tlye deyiyodur belki o yuzden 2 tarafta anlayisli olmali :) bende yakinda gmd almayi planliyorum emektar galaxy s i birakmanin vakti coktan gelmisti

Cok dogru. Galaxy s,ace 2 ya da wonder falan kullanan kisiler icin bence ideal. Param cebimde kalsin diyenler icinde oyle. Ama parasi s3 icin kolay yetiyorsada s3 alsin.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Uyarılar dikkate alınmadığından ve Karşılıklı mesajla bir modele yada o modeli kullanan üyelere direkt yada dolaylı mesajlar yazılmasından dolayı

:locked:

• Beğen
Tepkiler: muslumcu46

Üst Alt