Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
biliyorum bu akşamda vardı trt her sene veriyor. Ama seri sarmadı çok severim fantastik bilim kurgu vb. Filmleri. Bugün amerikan pastasına baktım film normal film değil. 2 parttan sonrasını izlemedim
biliyorum bu akşamda vardı trt her sene veriyor. Ama seri sarmadı çok severim fantastik bilim kurgu vb. Filmleri. Bugün amerikan pastasına baktım film normal film değil. 2 parttan sonrasını izlemedim
fiilm gereksiz yere abartıldı dedim baya duyduğum bi film dedim en iyi izliyim dedim hem seri film 2 gün izlerim dedim serinin 1. Filmini indirdim. Laptobu taktım tvye sonra 2 partttan sonra izlemedim nolur nolmaz. Zatenfilm güzel değil.