Metin2 Pvp Kurulur

Sponsorlu Bağlantılar

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
    Konu Sahibi
Metin2 Pvp Kurulur
10 tl gibi bir ücrete metin2 pvp kurulur özellikli serverlerde oyun sahibi ve istedigi kadar çar GM yetkisi verilir.Tüm ayarları yapılır 1 yıl garantili olarak satış gerçekleştirilir...

İP :Hamachi

Ram :En az 2 gb

Windows xp windows7 windows 8 üzerine kurulabilir.Satın almak isteyenler Pm atabilir

JosephLion

JosephLion

Üye
hamachisiz bedavadan kurulurken buna kim bakar ki :hmmm

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
    Konu Sahibi
hamachisiz bedavadan kurulurken buna kim bakar ki :hmmm

Şöyle açıklayım

Metin2 Pvp 3 şekilde kurulur

1)Hamachili
2)Sabit İpli
3)Vpsli

1)Hamachi ücretsiz 5 ile başlayan sabit bir ag verir ve agına katılanlar servere erişir pc kapalıyken oyun kapanır stabil bir çalışma gösterir

2)Sabit ipli pvpler gerçekten iyidir.Ben sabit ipte kuruyorum Ama sıkıntıları şudur internet ipin sürekli degişir degiştikçe userler oyuna erişemez.Bu sorunu kaldırmak için 2 seçenek internet saglayıcınıza aylık +3tl vererek ip sabitleteceksiniz veya noip ile sabitleyeceksiniz ki no ip bile sorunu çözemiyor yani stabil degil Ve aynı şekilde pc kapanınca oyun kapanır

3)Artık vps yani oyun sunucuları var .Bunları kiralayarak 7/24 açık oyun kurabilirsiniz.Gayet stabildir ama aylık en az 30 tl ödeme yapmanız lazım

:):):):):):)Karar sizin

1)Eglence için
2)Eglence için (sabit ip yoksa önermem)
3)Ticari amaçla kurulur

JosephLion

JosephLion

Üye
Eyw aydınlattığın için saol :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
kanmayın araştrın beleş kurmayı öğrenin :)
(not : ben öğrenemedim)

MaxipmaN

Üye
bu oyun bitti gitti metin2 biter cs bitmez :ehe

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
    Konu Sahibi
2 gb ramı olan ve kuramıyan varsa mobil ödeme ile 10 tl karşılıgı 1 yıl garantili oyun kurulur :)

smh60

smh60

Üye
Windows 8 de yapmak için saatlerimi verdim sonuç olumsuz

Takipçi Satın Al

Üst Alt