Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet sadece lumia620 degil 920 ve 820'de de ayni olay var. Hatta arkadaşim bahsetti bauramda bir ses geliyor ara sira diye aradik buamadik kafayi yiyorduk sonra ogrendim ki çipli bir cok kartta oluyormuş.
evet sadece lumia620 degil 920 ve 820'de de ayni olay var. Hatta arkadaşim bahsetti bauramda bir ses geliyor ara sira diye aradik buamadik kafayi yiyorduk sonra ogrendim ki çipli bir cok kartta oluyormuş.
aşırı derecede şarj harciyor. Bunun dışında bir şey olmaz. BT ve NFC'yi kapalı tut. Bayramda farkettim Lumia920'm 3G internette bir saatte bataryasini bitirdi. Farkedince kapattim duzeldi
anilakbay
Üye
Aynısı eski Nokia 603'üm de oluyordu. İstanbul kartı dokundurunca hiç bir şeye yaradığı yok. Nfc nin gelişmesi için baya bir zaman gerekli. Özellikle Türkiye için..
mc_yusuf2
Üye
rfid kartları nfc özelliği olan her telefon okur amber güncellemesinden öncede vardi bu
realname11
Üye
Evet bu tür kartları okuyor ve bir videoda görmüştüm nfc ile akbili hackleyip telefon üzerinden bedava akbil basıyorlardı.
Dementor61
Üye
Amberden öncede vardı. NFC yi kapatırsan sorun olmaz