Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
suan ezdrmyrm kendımı bna iyı olan ıyı kotu olana kotu oluyorum ama sokaga cktımı %30 dıyorum is dısında

Uhops

Uhops

Üye
ilk okul 1 sınıfta furkan dıye cocuk hergun milletın cntasını saklıyordu tabi sıra bana gelmıs tabı kımse blmyr onun sakladgnı ben aradım bulamadım sultan dıye arkadas grmus aradım bulamadım ertesi sbh cöpte buldum bende kucugum yaertesı sbh cocugun kafasını patlattım kanadı babam geldı azar ısttm

Bazen hak ediyorlar. Daha hayatım boyunca tüm gücümo kulllanarak kavga etmedim ben. İnşallahta etmem ama sınıfta 3 kişi var. 3üde sapık. Sürekli küfürlü konuşurlar istediğini söyler istediğini işitir.

Anil-D

Anil-D

Üye
istede bı abı var gaz bsmyr arabalara hep ben basıym bide bana becerıksız dıyor patrona sıkayet edımmı

Uhops

Uhops

Üye
Bi elimi yüzümü yıkıyıp gelem. Yapış yapış oldu elim.

Anil-D

Anil-D

Üye
bende su alim yaniyom

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Ay görünümlü güneş yapmışlar, çok başarılı.

Eriyorum resmen, buz dolabının üzerinde ki termometre 38 derece gösteriyor şu an. :zzz:

Anil-D

Anil-D

Üye
bende bilsem ne yapmalıyım tamam ben basarımda neden bana beceriksız dıyor

Anil-D

Anil-D

Üye
bahsıslerı ben alıyom diyemi yapıyor acaba

- - - Eklendi - - -

patron oyle dedi ama

- - - Eklendi - - -

teoman sen nasısın ben anıl :anlas:

Anil-D

Anil-D

Üye
bende fazla alıyorya 1100 para alıyor ben 900 bhşişle tabi yol parasını cıkar 2 lira geliş gdiş

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
bahsıslerı ben alıyom diyemi yapıyor acaba

- - - Eklendi - - -

patron oyle dedi ama

- - - Eklendi - - -

teoman sen nasısın ben anıl :anlas:

Memnun oldum anıl. Çok düşünceliyim şu sıralar.. Ygs var bu sene.. 1 aya 4 ders bitirmem lazım. Zor bir şey değilde başlayasım yok.

Üst Alt