lumia 920 helal olsun dedirtti :)

Sponsorlu Bağlantılar

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
lumia 920 helal olsun dedirtti :)
bir gün düğüne gitmiştim bilirsiniz düğün ortamları müzik vs çok gürültülü olur kuzenim aramış bikaç kez sonra gördüm aradım düğünden bi 30 40m uzaklaşıp.Açtı düğündeydim duymamışım kusura bakma dedi hadi be ordan arkadan hiç ses gelmiyo dedi trip attı hemen :kıskıs: bende şaşırdım nasıl gelmiyo duymuyonmu müzik sesini dedim yoo dedi ses falan gelmiyor dedi bende hoparlörü açtım şimdi duydunmu dedim evet dedi o şekilde inanadı bende içimden nokia ya helal olsun dedim gürültü engelleme özelliği gerçekten çok başarılı bir şekilde çalışıyormuş böyle bi anımı sizlerle paylaşmak istedim konu kirliliği yaptıysam affola :oke:

• Beğen
Tepkiler: IVI-Elia

MaxipmaN

Üye
uygulamaları güncellemeleri zamanında çıkartsa diğerlerinin suratına bile bakmam da bu durumda nokianın suratına bakmıyorum özellik harikaymış

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ben de çok yaşıyorum aynı durumu ama maalesef kötü oluyor.

Fabrikadaydım diyorum kimse inanmıyor :D

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Kimle konuştuysam sadece senin sesin geliyor başka hiç ses yok diyor Lumia 820 de Nokia özel mikrofon kullanıyor.

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
OozyStaw

OozyStaw

Üye
Ben 7dklık gece videosu çektim 1.1 Gb ydi düğünde ve ses görüntü çok hoş :)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
sende hoparlörü açıp kanıtla işe yarıyor :D

- - - Eklendi - - -

820 de gürültü engelleme var mı yok mu bilmiyorum ama sadece senin sesin gidiyorsa iyiymiş :)

Var diye biliyorum gecen reklamı yapıldı bulursam yazarım

- - - Eklendi - - -

‎Lumia820‬’nin HAAC mikrofonları sayesinde en gürültülü konserlerde bile yüksek kalitede ses kaydı yapabilirsiniz.

HAAC* yüksek genlikli ses yakalama teknolojisi

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
Var diye biliyorum gecen reklamı yapıldı bulursam yazarım
vardır blki ben yanlış biliyorumdur ozaman

- - - Eklendi - - -

‎Lumia820‬’nin HAAC mikrofonları sayesinde en gürültülü konserlerde bile yüksek kalitede ses kaydı yapabilirsiniz.

HAAC* yüksek genlikli ses teknolojisi[/QUOTE]
ama burada ses kaydından bahsediyor benim dedşğim görüşme esnasında ortam seslerini minimuma indiren bi sistem

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Bu teknoloji 920 dede var Nokia Lumialarla birlikte getirdi sizce bu teknolojiye sahip bir telefon görüşme sırasında da bu teknolojiyi kullanamaz mı ?

texasteam

Üye
facebook nokia türkiye sayfasında reklamı yapılmıştı l820 haac mikrofonu 920-820-720 bunlarda haac mikrofon var :) geçende bizde arkadaşlar test yaptık onda iphone 5 var bende l820 yüksek sesle şarkı açtık ve o esnada konuştuk sonra kayıtları dinlemeye geldiğinde l820 resmen farkı koymuştu müzik oldukça net ve konuşmalarda aynı derecede net seslerde karışma yok yüksek sese bağlı cızırtı flan hiç biri yoktu :D

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
facebook nokia türkiye sayfasında reklamı yapılmıştı l820 haac mikrofonu 920-820-720 bunlarda haac mikrofon var :) geçende bizde arkadaşlar test yaptık onda iphone 5 var bende l820 yüksek sesle şarı açtık ve o esnada konuştuk sonra kayıtları dinlemeye geldiğinde l820 resmen farkı koymuştu müzik oldukça net ve konuşmalarda aynı derecede net seslerde karışma yüksek sese bağlı cızırtı flan hiç biri yoktu :D
ozaman nokiabu işi biliyor :)

man20

man20

Üye
arkadaşlarım siz neyi zorluyosunuz?? 2 telefonda da aynı teknoloji var. herkes kendi telefonunu yükseltme derdinde :D

derHENKERS

Üye
Hiç nokia lumia telefonum olmadı benim abi bilmiyorum ki :(( ama s3 var kapışak :ppp

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Evet aynı teknoloji görüşmede ve ses kaydında aynı mikrofon kullanılıyor

texasteam

Üye
arkadaşlarım siz neyi zorluyosunuz?? 2 telefonda da aynı teknoloji var. herkes kendi telefonunu yükseltme derdinde :D
iphone 5 gürültü engelleyici mikrofon olduğunu bilmeyen yok ama haac mikrofon yok iphone 5te ;)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye

hanımefendi yükseltme çabası içinde değilim ben aynı olduklarını açıklıyorum sadece

texasteam

Üye
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Haklıysam zorlarım .