İpucu HTC WP8 Kullanıcı Topluluğu

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
Üzme kendini şu telefonu servise ver de bi onlar baksın.

bilmiyorum buna birşey yapabileceklerini de sanmıyorum . onlarda yazılım atacaklar benim flasladığımdan farklı bir yazılım olmaz büyük ihtimal geri gönderecekler yine sorun olacak bu sefer board falan diyecekler nereden baksan 1-2 ay böyle uğraşırım. Eyer htc fix amaçlı güncelleme yayınlamazsa biraz daha kullanırım böyle sonra satarım 8x falan alırım . geçen gün 2 aylık 8x buldum 750 liraya

Ve çok komik bu reset sorununu yaşayan çok htc kullanıcısı var buna rağmen htc den ne bir açıklama ne bir özür nede yeni bir güncelleme haberi gelmiyor

acoustic

acoustic

Üye
Anlamsız gelen bende hiç böyle bir şey olmuyor. Nedeni ney acaba saçma bir şekilde reset atması can sıkıcı

Htc fix güncelleme kesinlikle yayınlamalı çünkü daha fazla alan yarat kısmı için de gerekli

luckysleven

luckysleven

Üye
Anlamsız gelen bende hiç böyle bir şey olmuyor. Nedeni ney acaba saçma bir şekilde reset atması can sıkıcı

Htc fix güncelleme kesinlikle yayınlamalı çünkü daha fazla alan yarat kısmı için de gerekli

daha öncede demiştim belki rom farkından kaynaklanıyor olabilir bu sorunlar. bende çok büyük ihtimal vodafone ile ilgili bir yazılım var çünkü ie sekmelerinde bir sürü vodafone linki var ve siliyorum 15 dakika sonra geri geliyorlar. Aynı şekilde arama motorunun değişmemesi de bundan kaynaklanıyor büyük ihtimal

acoustic

acoustic

Üye
Gerçek temiz rom bulalım baksana Bi Forumlara

luckysleven

luckysleven

Üye
Gerçek temiz rom bulalım baksana Bi Forumlara

şu anda tek bir rom var ortalıkta dolaşan oda benim telefona flasladığım . zaten custom rom gibi değil bu dediğim gibi orjinal yazılım yani çok büyük ihtimal servisinde kullandığı yazılım . sende flasla derim belki senin sorun çözülür çünkü ben gdr2 yi yapınca diğer klasörüm şişmiyor

acoustic

acoustic

Üye
Ya eski uygulamalarımı kaybedersem

luckysleven

luckysleven

Üye
Ya eski uygulamalarımı kaybedersem

e kaybet yeniden yüklersin : ) ben hiç yedek almıyorum mesela hep sıfırdan kuruyorum uygulamaları. sıfırdan kurmak herzaman daha iyidir yedek aldığın zaman sorun çıkma ihtimali yüksek

acoustic

acoustic

Üye
Ben kişisel, olanlardan vazgeçemiyorum taki mecbur kaldığım zamana kadar

luckysleven

luckysleven

Üye
Ben kişisel, olanlardan vazgeçemiyorum taki mecbur kaldığım zamana kadar

onu bilmem kişiselleri yedekle ozaman diğerlerini sil gitsin daha sağlıklı flas olur tabi flaslayacaksan : )

acoustic

acoustic

Üye
luckysleven

luckysleven

Üye
valla çok basit telefonu pc ye bağlıyorsun tuşlara basıp flas ekranını açıyorsun . pc ye indirdiğin uygulamayı çalıştırıyorsun 10 dakika bekliyorsun herşeyi pc kendi hallediyor o kadar : )

- - - Eklendi - - -

pardon önce flas ekranını açıyorsun sonra pc ye bağlıyorsun

acoustic

acoustic

Üye
valla çok basit telefonu pc ye bağlıyorsun tuşlara basıp flas ekranını açıyorsun . pc ye indirdiğin uygulamayı çalıştırıyorsun 10 dakika bekliyorsun herşeyi pc kendi hallediyor o kadar : )

- - - Eklendi - - -

pardon önce flas ekranını açıyorsun sonra pc ye bağlıyorsun

kafama iyice soktun şuan yola çıkacağım tatil için ancak p.tesinden sonra bir kere denyelim bakalım :)

luckysleven

luckysleven

Üye
tatil dönüşü hallederiz . iyi tatiller :oke:

luckysleven

luckysleven

Üye
Teşekkür ederim sağolasın :)

bu arada amerikadan arka kapak sipariş edicem alt kapakla birlikte orjinal olandan koruyucu kapak değil yani benimki mavi beyaz olanı isterim sanırım . aklında bulunsun sende istersen 10 gün içerisinde haber ver 25$.

acoustic

acoustic

Üye
bu arada amerikadan arka kapak sipariş edicem alt kapakla birlikte orjinal olandan koruyucu kapak değil yani benimki mavi beyaz olanı isterim sanırım . aklında bulunsun sende istersen 10 gün içerisinde haber ver 25$.

Tam anlamadım şimdi arka kasayı mı sipariş ediyorsunuz.

luckysleven

luckysleven

Üye
Tam anlamadım şimdi arka kasayı mı sipariş ediyorsunuz.

benim telefon düştü kenardan ezildi bunu alayım da kenarda yedek dursun çünkü üst köşeden milimlik açılma yaptı kasa ile ekran arası yakında gözüme iyicene batmaya başlar .

acoustic

acoustic

Üye

benim telefon düştü kenardan ezildi bunu alayım da kenarda yedek dursun çünkü üst köşeden milimlik açılma yaptı kasa ile ekran arası yakında gözüme iyicene batmaya başlar .

Peki bunu nasıl değiştireceksin anlıyor musun bu işlerden benim de üst köşeler soyuldu ama Bi sakıncası yok

luckysleven

luckysleven

Üye
Peki bunu nasıl değiştireceksin anlıyor musun bu işlerden benim de üst köşeler soyuldu ama Bi sakıncası yok

çok basit altta sadece 2 vida var onları söküyorsun sonra maket bıçağı gibi birşeyle ama ucu plastik olacak yada çok ince gitar penası gibi birşey ile ekran ile arka kapağı bir birinden ayırıyorsun o kadar .

- - - Eklendi - - -

yani işini bilen bir telefonucu 10 dakikada halleder

- - - Eklendi - - -

02.40 ile 04.00 arasını izle çok basit düşün adam 1.5 dakikada yapmış : )

hironakamura

hironakamura

Üye
8x'lere güncelleme gelmiş diyorlar 8x'ci arkadaşlar bir kontrol etsin lütfen.

benim şarj bitiyor uygun değilim

önce yapan arkadaş olursa olası yenilikleri paylaşmasını rica ediyorum.

Üst Alt