İpucu HTC WP8 Kullanıcı Topluluğu

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
peki o ekranda ki ekran saatimi?

Hayır. Muhtemelen dizide bomba sahnesinde kullanılmak üzere küçük bir geri sayım uygulaması yazmışlar.
Resimde görünen bir geri sayım uygulaması.
Dikkat edersen yukarıda "Timer" diye de yazıyor.
10 dakikadan geriye doğru sayıyor.
Hemen altta "Pause" (Durdur) ve "Cancel" (İptal) tuşları var.

acoustic

acoustic

Üye

Hayır. Muhtemelen dizide bomba sahnesinde kullanılmak üzere küçük bir geri sayım uygulaması yazmışlar.
Resimde görünen bir geri sayım uygulaması.
Dikkat edersen yukarıda "Timer" diye de yazıyor.
10 dakikadan geriye doğru sayıyor.
Hemen altta "Pause" (Durdur) ve "Cancel" (İptal) tuşları var.

hani dedim Nokia daki gibi ekran uyandırma yüklemişler zannettim sonra resim iyice açılınca ben de gördüm

fath353

Üye
Bnde 8x var güncelleme geleli 3-4 hafta oldu sorunsuz hala akıcı telefon. Bazıları güncellemeyi yapmış ama radyo filan gelmemiş bnde geldi

osilost

osilost

Üye
arkadaşlar 8 s ime ilk yayınlandığı gün gdr2 yükledim data sense hariç bütün beklenen özellikler geldi data senseli sürüm varmı varsa nasıl yükleyebilirim???

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar 8 s ime ilk yayınlandığı gün gdr2 yükledim data sense hariç bütün beklenen özellikler geldi data senseli sürüm varmı varsa nasıl yükleyebilirim???
hTc cihazlarına eksik&hatalı verilen gdr2 duzeltilmeyecek. Bunun yerine direk olarak gdr3 verilecek muhtemelen.

luckysleven

luckysleven

Üye
hTc cihazlarına eksik&hatalı verilen gdr2 duzeltilmeyecek. Bunun yerine direk olarak gdr3 verilecek muhtemelen.

gdr2 sonrası 8s lerdeki reset sorunu hakkında bir bilgi var mı yada bir açıklama ? hoş bütün heryeri alt üst ettim bir şey bulamadım anladığım kadarıyla esrarengiz bağlantılarınız var birşeyler gelmiştir kulağınıza belki : )

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
gdr2 sonrası 8s lerdeki reset sorunu hakkında bir bilgi var mı yada bir açıklama ? hoş bütün heryeri alt üst ettim bir şey bulamadım anladığım kadarıyla esrarengiz bağlantılarınız var birşeyler gelmiştir kulağınıza belki : )
çok ince araştırma fırsatım olmadı ama duyduğum kadarıyla hTc şebeke optimizasyonu yaparken bir hata yapmış bu yüzden de çoğunlukla cihaz 3G şebekesine bağlıyken reset atıyor. Bunu düzeltip tekrar yayınlamak zaman alacağından direk olarak tüm enerjilerini gdr3'e ayırmaya karar verilmiş. Hem daha erken hem de hatasız yayınlamak için.

• Beğen
Tepkiler: acoustic ve luckysleven
luckysleven

luckysleven

Üye
çok ince araştırma fırsatım olmadı ama duyduğum kadarıyla hTc şebeke optimizasyonu yaparken bir hata yapmış bu yüzden de çoğunlukla cihaz 3G şebekesine bağlıyken reset atıyor. Bunu düzeltip tekrar yayınlamak zaman alacağından direk olarak tüm enerjilerini gdr3'e ayırmaya karar verilmiş. Hem daha erken hem de hatasız yayınlamak için.

oh be en azından resin sebebini biliyoruz artık demekki doğruymuş 3g yüzünden olduğu ..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
oh be en azından resin sebebini biliyoruz artık demekki doğruymuş 3g yüzünden olduğu ..
ayarlardan şebekeye girip en yüksek bağlantı hızını 2G yaparak bir donem test edin bence. hTc cihazım olmadığı için ben test edemiyorum.

luckysleven

luckysleven

Üye
ayarlardan şebekeye girip en yüksek bağlantı hızını 2G yaparak bir donem test edin bence. hTc cihazım olmadığı için ben test edemiyorum.
yok hocam dediğin doğru test edenler var hepsi 3g diyor.. sende duydum diyince onaylanmış oldu.. ama çok ilginçtirki vodafone kullananlar hep şikayetçi , turkcell de falan sorun yok o neden öyle çözemedim ama . vodanın 3gsi sorunlu sadecebeyler bu alttaki tuşlar bir garip titriyor. Şöyleki titrediğinde mekanik çirkin bir ses çıkarıyor .. telefon çaldığında normal düzgün titriyorda o kısım titrediğinde neden böyle çirkin bir ses çıkarıyor ?

osilost

osilost

Üye
ARKADAŞLAR BU HAFTA İÇİNDE GDR 3 YAYINLANACAK BÜYÜK İHTİMALLE İLK HTC CİHAZLAR ALICAK .

luckysleven

luckysleven

Üye
ARKADAŞLAR BU HAFTA İÇİNDE GDR 3 YAYINLANACAK BÜYÜK İHTİMALLE İLK HTC CİHAZLAR ALICAK .

gdr3 geliştiriciler için yayınlanacak .. haber kaynağın neresidir bilmiyorum ama bize gelmez daha

osilost

osilost

Üye
DEV HESABIMLA HTC 8S İME GDR3 YÜKLÜYORUM AYRINTILAR BİRAZDAN

acoustic

acoustic

Üye
şuanda bende yüklüyorum

acoustic

acoustic

Üye
yüklemeden bilemem ki :)tamamlandı ve güzel her şey

osilost

osilost

Üye
Multitaskingten uygulama kapatma özelliği ,diğer klasörünü silme ve uygulamaları ayrıntılı hafızada görme,sürüş özelliği,şebekede veri sınırlama (data sense gelmedi) ,ekran döndürmeyi kapatma, bunlar yeni gelen güncellemeler ilaveten sistem sitabil çalışması için düzeltme

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
luckysleven

luckysleven

Üye
Multitaskingten uygulama kapatma özelliği ,diğer klasörünü silme ve uygulamaları ayrıntılı hafızada görme,sürüş özelliği,şebekede veri sınırlama (data sense gelmedi) ,ekran döndürmeyi kapatma, bunlar yeni gelen güncellemeler ilaveten sistem sitabil çalışması için düzeltme

hocam sende reset sorunu varmıydı gdr2 den sonra ? merak ettiğim gdr3 ile bu sorunu hallettiler mi ?

Üst Alt