Uygulama kimsenin cozemedigi kony

Sponsorlu Bağlantılar

devrana

Üye
    Konu Sahibi
kimsenin cozemedigi kony
daha once symbianda kullandıgım G Desk isimli bir program kullanıyordum. ve dugrusu bu programla cok sıradısı masaustu temaları duzenliyordum. simdi bir zamandır galaxi s
2 androide gectim ne hikmetse androidtte bu kadar cok uygulama olmasına ragmen bu prıgram malesef yok ve android sırf bu sıkıntı yuzunde sıkıcı olmaya basladı. bu programı androide uyarlamanın bir olanagı var mı 400 kusur kb lık blr orogram ya da bu isi yapabilecek bir program var m?

ysssf

Üye
Dedigin sey sym de olur cunku symnin temalari androidle karsilastirilamaz androidde tema daha farkli bir sey

- - - Eklendi - - -

Dedigin sey sym de olur cunku symnin temalari androidle karsilastirilamaz androidde tema daha farkli bir sey

-Emre

-Emre

Üye
Cyanogenmod kur binlerce tema mevcut. Internet üzerinden cm teması yapabilirsin

• Beğen
Tepkiler: grimmoled
The Shadow

The Shadow

Üye
smart launcher indir arayüzü güzel ve play store da yaklaşık 20-30 tane de teması var gayet stabil kasmıyoda kendim kullanıyorum

şuradan bakabilirsin :

devrana

Üye
    Konu Sahibi
cevaplar icin tesekkurler oncelikle belki pc de rainmeter arayuzunu kullananlar vardır gdesk programı da ı gorevi binevi telefonda yapıyor ve masaustunde cok ucuk duzenlemeler yapabikiyorsunuz butonlar maskeler guzel bir saat icin tamamen kendi zevkinlze gore bir tasarım yapabilirsiniz yeterki blraz photoshop bilginliz olsun ayrıca yukleyeceginiz dizaynları degistirme bazı ozellirkler ekleme kaldırma ozgurlugune sahipsinlz sorun tema bulamamam degil telefonda 10 un uzerinde sadece louncher var

- - - Eklendi - - -

uzun sure kullandıgımız symbianda cok kullandıgımız basit bir program androidte yok bunun icin symbiana donmek de istemiyoruz fakat android slrketinin program kullanıcıların cogunun symbiandan gecis yaptıgını gozonunde bulundurmalı

mcnpl4

mcnpl4

Üye

- - - Eklendi - - -

bi de buzz launcher var. bu sitedkilerin bi kismini kolayca olusturmani sagliyor

The Shadow

The Shadow

Üye
cevaplar icin tesekkurler oncelikle belki pc de rainmeter arayuzunu kullananlar vardır gdesk programı da ı gorevi binevi telefonda yapıyor ve masaustunde cok ucuk duzenlemeler yapabikiyorsunuz butonlar maskeler guzel bir saat icin tamamen kendi zevkinlze gore bir tasarım yapabilirsiniz yeterki blraz photoshop bilginliz olsun ayrıca yukleyeceginiz dizaynları degistirme bazı ozellirkler ekleme kaldırma ozgurlugune sahipsinlz sorun tema bulamamam degil telefonda 10 un uzerinde sadece louncher var

- - - Eklendi - - -

uzun sure kullandıgımız symbianda cok kullandıgımız basit bir program androidte yok bunun icin symbiana donmek de istemiyoruz fakat android slrketinin program kullanıcıların cogunun symbiandan gecis yaptıgını gozonunde bulundurmalı

10 un uzerinde launcher mi :O ne kullaniyon sen hic kasmiyo mu ?

devrana

Üye
    Konu Sahibi
kasma olayına rastlamadım. galaxi s2 islemci ve ram iyi oldugundan fazla etkilemiyor.

devrana

Üye
    Konu Sahibi
darısı model yukseltmek isteyenlerin basına

- - - Eklendi - - -

asık mesele sis uzantılı bir uygulamayı androide yukleme imkanı var mı

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Kardeş sen symbian programını android e geçirelim diyosun zor bir is

devrana

Üye
    Konu Sahibi
evet mevcut durumda baya zor gibi gorunuyor. guzel bir nokia modeli dusunmekten baska care yok. ya programı unutacaz. cvplarınız icin tsk.ler

Emre_o6

Emre_o6

Üye
G desk :D Güzel programdi hatırlarım. Ama andoridte maalesef ne o gibi ne de ona benzer bir uygulamaya rastladım. Daha çok launcher şeklinde arayüzler var. Ama G desk e benzer birşeye rastlamadım. G desk i androite uyarlayabilecek bi babayiğit çıkarsa bi kaç program ricam olacak :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
androidde yapilamaz dediginiz bi gdesk tasarimi var mi. ben de kullandim ama gdesk abartilcak kadar farkli dizaynlar yapmiyodu

- - - Eklendi - - -

yukarda verdigim linke bi goz atin bakmadiysaniz. cok farkli tasarimlar var