devrana
Üye
kimsenin cozemedigi kony
daha once symbianda kullandıgım G Desk isimli bir program kullanıyordum. ve dugrusu bu programla cok sıradısı masaustu temaları duzenliyordum. simdi bir zamandır galaxi s
2 androide gectim ne hikmetse androidtte bu kadar cok uygulama olmasına ragmen bu prıgram malesef yok ve android sırf bu sıkıntı yuzunde sıkıcı olmaya basladı. bu programı androide uyarlamanın bir olanagı var mı 400 kusur kb lık blr orogram ya da bu isi yapabilecek bir program var m?
2 androide gectim ne hikmetse androidtte bu kadar cok uygulama olmasına ragmen bu prıgram malesef yok ve android sırf bu sıkıntı yuzunde sıkıcı olmaya basladı. bu programı androide uyarlamanın bir olanagı var mı 400 kusur kb lık blr orogram ya da bu isi yapabilecek bir program var m?

Güzel programdi hatırlarım. Ama andoridte maalesef ne o gibi ne de ona benzer bir uygulamaya rastladım. Daha çok launcher şeklinde arayüzler var. Ama G desk e benzer birşeye rastlamadım. G desk i androite uyarlayabilecek bi babayiğit çıkarsa bi kaç program ricam olacak