arkadaşlar tavsiyelerinize ihtiyacım var

Sponsorlu Bağlantılar

pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar tavsiyelerinize ihtiyacım var
mühendislik öğrencisiyim malum bilgisayar alacağım. Yaklaşık 1000-2000 tl arası birşey arıyorum. Herkes gibi önceliğim hızlı olması. Oyun pek oynamam. Programlarla çok uğraşırm. Ekranın da iyi olması gerek. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Uhops

Uhops

Üye
Ekran panelinin mi ekran kartının mı iyi olması lazım?

pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
çözünürlük ve grafik gösteriminin iyi olmasını kastettim

El Hadimi

El Hadimi

Üye
Lenovo g560

x-scarface

x-scarface

Üye
Fiyatı biraz aşar gibi lakin önerim msi ge60 serisi dostum.

pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
beni sıkıntıya sokar mı bu bilgisayarlar ?

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Evet, lenovo olabilir

El Hadimi

El Hadimi

Üye
Kardeşim lenovo g560 super bir bilgisayar nvidia 512 mb ekran kartı 4 gb ram 320 gb hdd 3 ghz işlemci hızı kardeşim bunlar sana yeter bence almanı öneririm.fiyatı 900-1200 arası

pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
aklıma birşey takıldı Nden kimse toshiba yada asus yada hp, exper falan önermedi ?

Uhops

Uhops

Üye
aklıma birşey takıldı Nden kimse toshiba yada asus yada hp, exper falan önermedi ?

Exper önerilmemesi daha iyi zaten :) Asus ve toshiba iyiler fakat onları alacağıına daha düşük fiyata daha yüksek donanımlı alabilirsin fakat aynı malzeme kalitesi olmaz. Mesala msi ge60 çok iyi 2000tl seviyesinde ama kasası asus kadar kaliteli değill

bu linki inceleyebilirsin: http://www.maxicep.com/notebook-netbook/laptop-alacaksaniz-bakin-fiyat-performans-saglamlik-791499.html

Emip

Emip

Üye
Toshibaya bak bide

pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi

bu nasıl ?

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY

joker..

Üye
yaklaşık 1 ay önce lenovo z580 aldım.vatanda indirim vardı i5 işlemcili 8 gblik olanını 1300 tl ye aldım..fiyatı bence çok ucuz ve üründen çok memnunum en yeni oyunları en yüksek çözünürlükte oynayabiliyorum sanada öneririm

pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayar konusunda pek bilgim yok hatta hiç yok diyebiliriz. Yüzden çok Tedirginim pişman olur muyum diye.

restmod

restmod

Üye
Lenovo z500 alabilirsin i5li modelini aldik arkadasa 1300e gayet iyi acmadigi oyun yok isinma sorunu yok gayet iyi

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY
pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
i5 kaç çekirdekli oluyor ?

- - - Eklendi - - -

Ben lenova'yi yeni yeni duymaya başladım. Nasıl bi marka ?

restmod

restmod

Üye
4 cekirdek lenovo gayet iyi bi marka fiyatina gore performansli cihazlar uretiyor

Uhops

Uhops

Üye
Almışken iyisini almak lazım değilmi?
Adamın 2000tl bütçesi var bence 2000Tl'ye yakın bi laptop almak lazım.

Üst Alt