Günlük 18-20 saat ders çalışmak?

Sponsorlu Bağlantılar

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Günlük 18-20 saat ders çalışmak?
Tüm sayısal ve sözel bölümleri yalayıp yutarak, tıp kazanılır mi? Veya ygs ve lys'den tam puan alınır mı?

_RYUK_

_RYUK_

Üye
disiplinli bir çalışma ile yapılabilirsin birde şu var önemli olan masa başında geçirdigın süre değil verimli çalışabilmendir

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
disiplinli bir çalışma ile yapılabilir

benim alan dalım sözel, hemşirelik için uğraşıyom ama böyle bi düzenli çalışma ile mümkün olur mu onu bulmaya çalışıyorm?

_RYUK_

_RYUK_

Üye
benim alan dalım sözel, hemşirelik için uğraşıyom ama böyle bi düzenli çalışma ile mümkün olur mu onu bulmaya çalışıyorm?

evet neden olmasın katsayı mevzuşu yok istediğin bölüme gidebilirsin

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
evet neden olmasın katsayı mevzuşu yok istediğin bölüme gidebilirsin

hmm.. Pekii matematik bende yok ama güvender ile başlasam tam bi kabileyet sağlanır. Kuzenimde mat hocası o da yardım eder?

_RYUK_

_RYUK_

Üye
hmm.. Pekii matematik bende yok ama güvender ile başlasam tam bi kabileyet sağlanır. Kuzenimde mat hocası o da yardım eder?

matematiğin hiç yoksa karekok ve antremanlar ile matematik gibi kitaplar dan matematiği 0 dan öğrenmeni tavsiye ederim ondan sonra güvender ile devam edersin

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
matematiğin hiç yoksa karekok ve antremanlar ile matematik gibi kitaplar dan matematiği 0 dan öğrenmeni tavsiye ederim ondan sonra güvender ile devam edersin

anladım.. Ygs'ye kadar mat 2'im dahi çok iyi olmalı onun için uğraşıyom..

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
geçen benimle dalga geçiyorlardı hemşirelik için :ehe

Bu arada günde 20 saat çalış 1 saat yemeğe gitsin 1 saat banyo tuvalet 2 saat uyku

2saat uykuyla yaşayamazsın gibime geliyor.

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Disiplinli çalış 2 saat çalış :thumbup:

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
İdrak-i maali bu küçük akla gerekmez,Zira bu terazi bu kadar sikleti çekmez

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
18-20 ne demek ya 2 saat adam gibi çalış yeter gerisi bir süre seni ileri götürür net sayın artar ama bir süre sonra sosyal hayatın nerdeyse 0 indigi ve uykusuz kaldıgın için okudugunu anlamıyacan çok dalgın olacan ve netlerin dibe vuracak bence

ümran

Üye
benim kuzen 10 saatle kazandı ama anadolu öğretmende okuyodu

zombaka

zombaka

Üye
20 saat dersmi çalışılır 20sn yeter

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Metin MF

Metin MF

Üye
günde 3-4 saat kafi dayı.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Sivaslı esnafın haykırışı aklıma geldi;"nereye" öyle işte
20 saat az nefesini tutup hiç bırakmazsan arada 1 saat daha kazancın olur

18-20 saate kafan öyle olur ki soru sorsalar cevap veremezsin bununda sana hiç yararı olmaz hem çok çalışmak iyi çalışmak demek değildir iyi çalışmak demek düzenli ve tertipli çalışmak demektir

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
adam 6saat uyku uyusa 18 saat yine ders çalışamaz gün içinde hiç mi yemiyor içmiyor
wc ye gitmiyor duş almıyor

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Aynn saçma geliyor zaten

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Osman sen günde verimli 4 saat çalışsan yeter.Bizde insanız.Günlük 10-15 saat çalışamayız.Çalışsan bile bir süre sonra kafan almaz.Dert etme.Sen elinden geldiğini yap.

MaxipmaN

Üye
3 saat yazın yeter kışın 5 derim

Üst Alt