------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

TakTuk

Üye
yav bu modern combat 4 biri apk+sd verebilir mi ?

APK =

Main OBB 1.0.2 : (1G)

linklerden emin değilim ama

iOSait

iOSait

Üye
APK =

tekpart yokmu yada nasıl yüklendiğini yazan bi readme dosyası felan ?

- - - Eklendi - - -

APK =

tekpart yokmu yada nasıl yüklendiğini yazan bi readme dosyası felan ?

Anil-D

Anil-D

Üye
bana su oyun yuklemeyi ögretınya

Anil-D

Anil-D

Üye
magazadan gecınıym aldgmda modern combat 4 zero vardı allahtan

Anil-D

Anil-D

Üye
sıfıqg

volyonden

Üye
I9505 i odin ile güncelleme yaptım sorun çıkmadı lakin supersu hata veriyor. tavsiyesi olan var mı?

TakTuk

Üye
bana su oyun yuklemeyi ögretınya

[video=youtube;ETwYzT7Vskg]http://www.youtube.com/watch?v=ETwYzT7Vskg[/video]

OBB + APK Nasıl yüklenir video var arkadaşlar. Gayet basit. Gerekli Program ES Dosya yöneticisi.. Önce APK ve OBB dosyasını cihaza atın ardından Android >obb klasörüne keserek yapıştırın. Kolay gelsin

- - - Eklendi - - -

nasıl rootluyacağım

Bence deneme root layıp ne yapacaksın ?

volyonden

Üye
[video=youtube;ETwYzT7Vskg]http://www.youtube.com/watch?v=ETwYzT7Vskg[/video]

OBB + APK Nasıl yüklenir video var arkadaşlar. Gayet basit. Gerekli Program ES Dosya yöneticisi.. Önce APK ve OBB dosyasını cihaza atın ardından Android >obb klasörüne keserek yapıştırın. Kolay gelsin

- - - Eklendi - - -

Bence deneme root layıp ne yapacaksın ?
ne işe yarıyor. ben güncellemeyi rodinden yaptım root da öyle bir şey mi? anlatsana

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şimdi yeniyim bilmiyorum diyeceksiniz ama lütfen forumda arama yapmadan soru sormayınızki sayfarlaca boşa mesaj yazılmasın.Root cihazda tam yetkili, olmanıza ve tüm sistem dosyalarını baştan sona değiştirmenize yarayan bir nevi izin işidir.Root yapmak için gerekli dosyaları yükledikten sonra detayli bir dosya yöneticisi ile sistemde istediğiniz her türlü değişikliği yapabilirsiniz .Tabi cihaz rom sürümündeki sınıra kadar.:oke:

• Beğen
Tepkiler: .caner.
tomy1925

tomy1925

Üye
İyi akşamlar arkadaşlar içinizde crash rom V5.5 kullanan varmı acaba? Şayet varsa tavsiyeniz olumlu yada olumsuz yazarmisiniz

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar az önce xda dünyaca ünlü geliştirici sitesine göz attım yarim yamalak ingilizcem ile anladığım kadarıyla fakat s4 i9500 için cyanoen 10.2 romu geliştirilmiş göz siteye göz atmanizda yarar var derim

- - - Eklendi - - -

Evet dusundugum gibi az once cm 10.2 yani android 4.3 romunu yukledim fakat rom yeni oldugu icon hatalar mevcut arkadaslar kamera da iken reset atiyor ve donmalar oliyor.ama harika saf google nin gozunu sevetim nexus3 cihazimda sonraki ilk cm romum.s4 de cm romunu gormek gercekten guzel:))

walkyourway

Üye
obb dosyalarını ext SD card=>android=>0=>obb klasörüne yükleyince oyunlar açılmıyor, sebebi ne ola bilir ? Sebeb ne telefon ne güncelleme ne rom değildir 100% biliyorum, oyunları uygulamalardan sd carda taşı diyorum, her ne kadar total-293 mb, sd card app-291 mb görünse de öyle değil, bu yalnız bir oyun için de öyle değil, apk+obb tipli yüklediğim tüm uygulamarda böyle yapıyor, forumların birinde folder mount uygulamasını tavsiye ediyorlardı onu yükledim device storage.deki obb dosyasının ext sd cardda klonunu yaratdım ama yine nafile obb dosyası device manager.deki obb klasöründen silinince oyun açılmıyor

sawbaba54

sawbaba54

Üye
beyler s4 için ne zaman android 4.3 güncellemesi gelir tahmini olan var mı ?

iOSait

iOSait

Üye
S4 şarj çabuk bitiyor

Üst Alt