Uşak'ta yağmur yağıyor..

Sponsorlu Bağlantılar

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Uşak'ta yağmur yağıyor..
Yaz geldi derken yine kışa döndük..

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Usak boyledir yegen yaz gelse ne olacak gece yattiginda ustune bir sey ortmezsen soguktan donarsin

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Usak boyledir yegen yaz gelse ne olacak gece yattiginda ustune bir sey ortmezsen soguktan donarsin

Yok aslında o kadar değil biraz iç kesimde kaldığı için böyle.ama afyonda gerçekten donarsin orası buz gibi =)

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Up :ehe niye upladim bilmiyorum ama içimden geldi.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
afyonda yaz günü gece saat 12de çeket giyip o yetmeyip arabanın klimasını açmıştım ama işte orda sanayi yüzünden hava hiçte temiz değil gecede sis çöküyor istanbula giderken zaten afyon-kütahya adapazarına kadar serin hava içime işler

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Evet Afyon cidden soğuk

abandonware

abandonware

Üye
Yok aslında o kadar değil biraz iç kesimde kaldığı için böyle.ama afyonda gerçekten donarsin orası buz gibi =)

yanıyom ben :D

- - - Eklendi - - -

afyonda yaz günü gece saat 12de çeket giyip o yetmeyip arabanın klimasını açmıştım ama işte orda sanayi yüzünden hava hiçte temiz değil gecede sis çöküyor istanbula giderken zaten afyon-kütahya adapazarına kadar serin hava içime işler

çokta kirliyken görmedim havayı :hmmm bilgisayarın başından kalkıpta havayı gördümmü tabi o ayrı mesele.. ama birkaç yıldır olması gerekenden çok daha sıcak afyon :hmmm

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Uşak'ın havası da cok kötü. İyi ki Uşak'ta okumuyorum :pro:

Üst Alt