Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uşak'ta yağmur yağıyor..
Sponsorlu Bağlantılar
-Emre
Üye
Konu Sahibi
Uşak'ta yağmur yağıyor..
Yaz geldi derken yine kışa döndük..
Oğuzhan
Üye
Usak boyledir yegen yaz gelse ne olacak gece yattiginda ustune bir sey ortmezsen soguktan donarsin
Yok aslında o kadar değil biraz iç kesimde kaldığı için böyle.ama afyonda gerçekten donarsin orası buz gibi =)
-Emre
Üye
Konu Sahibi
Up niye upladim bilmiyorum ama içimden geldi.
nokia_belle
Üye
afyonda yaz günü gece saat 12de çeket giyip o yetmeyip arabanın klimasını açmıştım ama işte orda sanayi yüzünden hava hiçte temiz değil gecede sis çöküyor istanbula giderken zaten afyon-kütahya adapazarına kadar serin hava içime işler
afyonda yaz günü gece saat 12de çeket giyip o yetmeyip arabanın klimasını açmıştım ama işte orda sanayi yüzünden hava hiçte temiz değil gecede sis çöküyor istanbula giderken zaten afyon-kütahya adapazarına kadar serin hava içime işler
çokta kirliyken görmedim havayı bilgisayarın başından kalkıpta havayı gördümmü tabi o ayrı mesele.. ama birkaç yıldır olması gerekenden çok daha sıcak afyon
-Emre
Üye
Konu Sahibi
Uşak'ın havası da cok kötü. İyi ki Uşak'ta okumuyorum