user_2010
Üye
iPhone 5 Home Tuşu Çıt Sesii ..
Arkadaşlar Mart/2013 tarihinde aldığım iPhone 5' in home tuşuna alt köşesinden basarken çıt sesi geliyordu. Bazı Türkçe ve İngilizce forumlardan araştırıp kolonya yöntemini uygulamaya karar verdim. İlk başta olmadı ama daha sonraki denememde oldu. Tabii 2-3 gün uğraştığım için telefona taktım. Sürekli kenarına köşesine baktım başka sorunu var mı diye ekranı içine bastırınca içine göçüyor gibi hissettim. Hemen ElectroWord' e gittim. Sağolsun oradaki bir arkadaş telefonda HİÇBİR sorunun olmadığını ve stabil çalıştığı söyledi. Fakat ben çok pimpirikli olduğum için birine daha gösterdim telefonu ondanda aynı cevap aldım. Birde home tuşunu tamir etmekte baya uğraştığım için korkuyordum ses yapıyor da ben mi fark edemiyorum diye. Onları da sordum, sorun yok dediler. Öğlen ElectroWord' den döndüğümde ses olmadı ama sanki öyle bir şeyler hissettim ve size bazı şeyler danışmaya karar verdim. Öncelikle;
1-Bu tuşu sürekli kontrol ediyorum hala ses yapıyor mu diye alışamadığım için. Sizce nasıl alışabilirim ?
2-Home tuşu neden bu kadar dandik
?
3-Bana nasıl bir öneride bulunabilirsiniz?
Bu arada neden pimpirikli olduğumu söyleyeyim çünkü canım telefonuma 2.000 TL gibi küçük bir servet yatırdım. Paramla da rezil olmak istemiyorum açıkcası
1-Bu tuşu sürekli kontrol ediyorum hala ses yapıyor mu diye alışamadığım için. Sizce nasıl alışabilirim ?
2-Home tuşu neden bu kadar dandik
?3-Bana nasıl bir öneride bulunabilirsiniz?
Bu arada neden pimpirikli olduğumu söyleyeyim çünkü canım telefonuma 2.000 TL gibi küçük bir servet yatırdım. Paramla da rezil olmak istemiyorum açıkcası

bence hiç şikayet etme süper telefon.