s4 mini tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

pckopat96

Üye
    Konu Sahibi
s4 mini tavsiye
arkadaşlar sizce nasıl şarji ne kadar gidiyo ses durumu kamera ve oyun oynanma seviyesi nasıl tavsiyelerinizi alabilirmiyim

Emip

Emip

Üye
bataryası her akıllı telefon gibi biter oyun oynama ise iyidir kaldırır yeni oyunları temple run 2 ve subway surfers gibi ses durumuda iyidir kamera süper 8 megapiksel yani :D ben o telefonu ilk gördüğümde s3 zannetmiştim :yuru

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Şimdilik şarj iyi internet kullanmasam herhalde 4 gün gider günlük kullanıma göre iyi su saatte hala 12 şarzım var Facebook form de posta hava durumu arkaplan bence güzel yazı tipi ni küçük yaptım telefon oldu iPhone 5 kamera güzel ses kaliteli ve seviye yeterli ekran canlı hız güzel 2 çekirdeğe göre hoşuma gitti

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Ben fazla büyük oyun oynamam onun için bilgim yok

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
1900 mah ama ekran küçük ve hd değil bu nedenle iyi gidiyor kullananlar memnun hatta bazı testlerde s4ten üstün batarya konusunda mah olarak az olsada donanımı düşük olduğunda az gidiyor.

• Beğen
Tepkiler: gonuldostu82

ca_sus

Üye
s3 yerine s4 mini alınırmı

bulent35x

bulent35x

Üye
S3 minimi kardeşime verdim dün s4 mini aldım

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
1900 mah ama ekran küçük ve hd değil bu nedenle iyi gidiyor kullananlar memnun hatta bazı testlerde s4ten üstün batarya konusunda mah olarak az olsada donanımı düşük olduğunda az gidiyor.
evet batarya konusunda çok çok iyi bir telefon 4.3 olup 1900 mah batarya olan telefon başka bir cihaz var mı ki ? bence çok iyi bir başarı bu

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Hd değil derken neyi kastediyor hd yazıyor

frhtckr

Üye
Arkadaslar birsey sorucam. Bende de s4 mini var fakat telefonla sadece muzik dinliyorum şarjı 1 gunden fazla gitmiyor. Birisi yardımcı olabilir mi bana

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Orjinal mi

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Arkadaslar birsey sorucam. Bende de s4 mini var fakat telefonla sadece muzik dinliyorum şarjı 1 gunden fazla gitmiyor. Birisi yardımcı olabilir mi bana

güncellemeleri kontrol et güncellemeden sonra düzeliyor diyorlar.

fk555897

fk555897

Üye
S4 Mini oyunlarda gayet başarılı. Kamera konusunda iyi bir kamera var ama S3'ün kamerası kadar başarılı değil.

Takipçi Satın Al

Üst Alt