Bu münkün mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Bu münkün mü ?
8Mbps sınırsız internet pakatim var. ve kota şuan 85gb oldu. yani hızım 3mbps'ye düştü. Fakat speedtest ve ttnet speed testte fotoğraftaki rakama uaşabiliyorum ama download hızım en fazla 380kb/s yanı 3mbps.

- - - Eklendi - - -

hikmet366

hikmet366

Üye
benimki 600 500 lerde oluyordu 6mps çikiyordu ama bendede öyle oluyor limite yaklaşınca 3 mps duşuyordu

8 mps ama o 8 mps nin tamamini kullanamazsın ya benim gibi 6 mps çikar fazlasıni ben göremedım kendi pc m de

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
benimki 600 500 lerde oluyordu 6mps çikiyordu ama bendede öyle oluyor limite yaklaşınca 3 mps duşuyordu

8 mps ama o 8 mps nin tamamini kullanamazsın ya benim gibi 6 mps çikar fazlasıni ben göremedım kendi pc m de
Fakat benim kota 50gb'yi geçti. Ail kullanım kotası var şuan.

qLaMoR

qLaMoR

Üye
kota hız ayarlamaları minimum 12 maximum 48 saat içinde işlem olur mesela kota anında artmaz 2 3 saat sonra veya ertesi güne bile atabilir .

Seninde öyle bir zaman dilimine denk gelmiştir büyük ihtimal.

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
kota hız ayarlamaları minimum 12 maximum 48 saat içinde işlem olur mesela kota anında artmaz 2 3 saat sonra veya ertesi güne bile atabilir .

Seninde öyle bir zaman dilimine denk gelmiştir büyük ihtimal.

Ayın 6-7 geldimi bil ki benim kota +50 olmuştur :D şuan hala 6mbps ve bazen idm ve utorrent 2mb/s falan çıkıyor.

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
buna ne diyorsunuz :D :

- - - Eklendi - - -

az küçük çıktı buda başka link: http://s1308.hizliresim.com/1d/h/rhzhy.png

UpOneTR

UpOneTR

Üye
ne güzel şeyi sorguluyosun sorunun ne senin :)

El Hadimi

El Hadimi

Üye
Benimki 1000 kb/s kadar çıkıyor her torrent indirirken rastliyorum..

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Benimki 1000 kb/s kadar çıkıyor her torrent indirirken rastliyorum..

ben tam olarak 2MB/s yide gördüm. Oyun oynarke bi anda alta alıp torrent penceresine bi bakıyorum 2MB/s yazıyor fakat ben görünce hemen 300lere düşüyor.

Emip

Emip

Üye
​Benimki 1mb en fazla 124 kbs :(

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Takipçi Satın Al

Üst Alt