Nokia Lumia 720.620 ve 520 ile ilgili

Sponsorlu Bağlantılar

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 720.620 ve 520 ile ilgili
Nokia'nın hareketlerinden anladıgım kadarıyla 720 .620 ve 520'ye nokia hiç ilgi göstermiyor böyle giderse 1-2 yıl içerisinde güncelleştirme bile cıkarmazlar lumia 520 almayı düşünüyorum ama nokia hiç deger vermiyor almalımıyyım ?

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
İlgi göstermemek mi ?
Dostum güncelleştirmeyi Microsoft verecek ve şuan 920 yiyle 620nin destek süresi aynı.
İleride yenı özellikler çıktığında telefonun donanımı desteklemezse alamazsın tamamını ama düşüncen yanlış.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
    Konu Sahibi
demek istedigim şu nokia çok fazla telefon cıkarıyor ve NL 520 en düşük sürüm onun üzerinde çok telefon geliyor ve gelecek böylelikle nl 520 ölmüş olacak hiç bir şeyi desteklemeyecek. desteklemeyince almanın ne anlamı kalacak ?

dakamon

dakamon

Üye
demek istedigim şu nokia çok fazla telefon cıkarıyor ve NL 520 en düşük sürüm onun üzerinde çok telefon geliyor ve gelecek böylelikle nl 520 ölmüş olacak hiç bir şeyi desteklemeyecek. desteklemeyince almanın ne anlamı kalacak ?

Valla 520 en düşük sürüm ama en çok satılan telefonu da 520 merak etme öyle yabana atmazlar bence. Şu an biraz durgun sebebide sistem şu an için çoğu şeye kapalı bak GDR2 ile MS arama engelleme apisini açtı ve nokia hemen özelliği telefona getirdi bir güncelleme ile. Yani bence 8.1 den sonra nokia coşturacak telefonlarını ek uygulamalarla şu an baya kısıtlı bi sistem gdr3 ardından da 8.1 ile önünün açılacağına inanıyorum.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
    Konu Sahibi
Hadi Hayırlısı :D

- - - Eklendi - - -

Hadi Hayırlısı :D

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
bende hem 920 hemde 520 var aradaki fiat farkı 520 yi almaya daha cazip kılıyor fazla güncelleme gelmesin ama çıkacak tüm uygulamaları yükleyebilelim yeter.

muratangin

Üye
bende hem 920 hemde 520 var aradaki fiat farkı 520 yi almaya daha cazip kılıyor fazla güncelleme gelmesin ama çıkacak tüm uygulamaları yükleyebilelim yeter.

O dediğiniz "1gb or more ram" ile imkansızlaşıyor ne yazıkki :(

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Şuan için sorun yok :D %99 mağaza 512 uyumlu
Kıyamet ileride kopacak :D

dakamon

dakamon

Üye
Yok ya kopacağını sanmıyorum ne ms ne nokia buna izin vermezler olsun olsun uyumluluk yüzde 98 e düşsün

marazruno123

Üye
Kardeş 2-3 ay sonra zaten telefonların eksikleri tamamen giderilecek diye düşünüyorum bence al şimdi bile iyi özellikler var.

marazruno123

Üye
şimdilik en düşük fiyatlar:
Lumia 520-489₺
Lumia 620-619₺
Lumia 720-818₺
Lumia 820-820₺
Lumia 920-1220₺
Kaynak :Yandex

muratangin

Üye
hayır %98 uyumlu olsun diyorsunuz ama o %2de en can alıcı uygulamalar ve en mükemmel oyunlar var + benim yanlış gördüğüm nokta şu;Neden bizde 512mbde açılamayan oyunlar adi çin malı bir androidde açılıyor ? bizim eksiğimiz yok fazlamız var ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hayır %98 uyumlu olsun diyorsunuz ama o %2de en can alıcı uygulamalar ve en mükemmel oyunlar var + benim yanlış gördüğüm nokta şu;Neden bizde 512mbde açılamayan oyunlar adi çin malı bir androidde açılıyor ? bizim eksiğimiz yok fazlamız var ?

eksik fazla meselsi degil. Uygulama yapimcisinin başlangictaki tercihiyle ilgili bir durum. Başlarken 1gb ram secilmesinin nedeni de optimizasyonun cok daha kolay olmasi sebebiyle uygulamanin daha kisa zamanda magazaya girmesini saglamak.

kj2al

kj2al

Üye
S.a 520 aLdım ben Eğer bi Telefondan çok şey Bekliyorsanız Lumia almayın derim Uygulama kısıtlı uygulama için android internet için IOS işlemci Alo deyip kapatmak için hani maksat dokunmatik telim var demek içinde Windows phone Yani özetle bu ::)

erdgnblt

erdgnblt

Üye
S.a 520 aLdım ben Eğer bi Telefondan çok şey Bekliyorsanız Lumia almayın derim Uygulama kısıtlı uygulama için android internet için IOS işlemci Alo deyip kapatmak için hani maksat dokunmatik telim var demek içinde Windows phone Yani özetle bu ::)

Arkadaş! İşletim sistemimizi alçaklara uğratma sakın!
Siper et gövdeni geliyor bu acımazsızca eleştiri!

Asıl telefonum Nokia Lumia 920. Ama bende s3 mini de var da noluyor? 24 saat asphalt 7 oynasam ne işime yarayacak android? Asphalt 7 lumia'da da var. Artık yanlış hatırlamıyorsam 512mb dada. Şirket telefonu olmasa duvara atasım geliyor. İşletim sistemi her an çökçekmiş gibi geliyor. 2 oyun açsak triplerden triplere giriyor.

Ayrıca şimdiden uyarayım. 520 şuan 500 liraya kadar var. 500 liralık bir android te o oyunların hiçbirini oynayamazsanız. Oynayabileceğiniz en iyi oyun: subway surfers temple run. Asphalt ı Real Football 'ı felan unutun.

Ama ben şuan oyun sıkıntısı çekmiyorum. Hatta oyundan kendimide alamamaya başladım. 920 var elimde boş zaman bulsam ya Temple Run yada Asphalt 7 oynuyorum. Çok canım sıkılırsa Fifa real football vs. vs.
Ayrıca Facebook arayüzü ne kadar benzerde gelse farklılıklarla Facebook arayüzünün daha hızlı ve daha güzel olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca ben alırken facebook uygulaması bile çok kötüydü. Uygulama adam akıllı neredeyse hiç yoktu. Son 4 ayda gelen uygulamalar geleceğin habercisi ;)
Ayrıca Rudy Huyn diye bir geliştiricimiz var :D Bence firmalar kendi uygulamalarını çıkarmasa Rudy Huyn yazsa daha iyi diye düşünüyorum :)

Üst Alt