Uygulama Cm9 yükleme Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

-Emre

-Emre

Üye
Dediğimi dene sen

-Emre

-Emre

Üye
Evet zipli halde. Ama önce wl3 ve gapps kurulacak. Konuda anlatım var. Daa sonra wonderPack2 kurarsn.

gss_adnan

gss_adnan

Üye
    Konu Sahibi
tamam hocam deniyorum ins.olur

esokmen

esokmen

Üye
Sevgili kardeşim ilk olarak şu şekilde yap

Romlar bölümünde toucwı3 v8 var onu indir hafıza kartına at, sonra wipe data yap wipe cache yap sonra kardeşim. Sonra zip from extranel sd card dan romu yükle.

-Emre

-Emre

Üye
Sevgili kardeşim ilk olarak şu şekilde yap

Romlar bölümünde toucwı3 v8 var onu indir hafıza kartına at, sonra wipe data yap wipe cache yap sonra kardeşim. Sonra zip from extranel sd card dan romu yükle.

:zzz: yorumlara bakmadan niçin cevap yazıyorsun?

esokmen

esokmen

Üye

:zzz: yorumlara bakmadan niçin cevap yazıyorsun?

Bir kere bunu nereden biliyorsun ? Arkadaş özel mesaj attı ve derdini anlattı okudum. Senin yazdıklarını da okudum.. Ama bir hava bir laf koyma tarzında yapıyorsun, yapma.

Daha önce brick de yaptım yüz kere rom da kurdum telefonuma arkadaşım mesaj atınca kendi bilgilerime dayanarak yorum yaptım.

Sen kendi Romunu önermişsin yaptığın kişisellik savaşı :)

Sorun değil yorumları okurum okumam buna sen karar veremezsin ve ayrıca tekrardan okuduğumu belirtiyorum..

Romun iyidir kötüdür birşey demiyorum sadece arkadaşın yapması gerekenleri söyledim..

-Emre

-Emre

Üye
Kisisellik savaşı mi? Ne alaka kardeşim? Zaten Egolu birisi değilim istediğini kursun. Benim demek istediğim, ben zaten anlattım anlatmana gerek yok? Adam zaten dosyaları indirmiş tekrar niye uğraşsin? Ayrıca bana da pm atmıştı.

gss_adnan

gss_adnan

Üye
    Konu Sahibi
hocam telefon emanetti bnde o yüzden biran önce vermem gerekti bnde size mesaj attım hanginzz yardımcı olursunuz die wonderlight dosyalrını indirdim zaten hocam cok teskkür ederim ama dediğiniz adımlardan gitcem tekrardan tesekkür ederim.
suan dosyaları ( hafıza kartına) atıyorum hocam

-Emre

-Emre

Üye
Peki yapın bekliyorum

gss_adnan

gss_adnan

Üye
    Konu Sahibi
hocam rom ve gaps dosyasını yükledim yükleme bitti
simdi napcam WONDERPACK2 dosyasın reboot system now yaptıktan sonra mı yüklicem ?

-Emre

-Emre

Üye
hocam rom ve gaps dosyasını yükledim yükleme bitti
simdi napcam WONDERPACK2 dosyasın reboot system now yaptıktan sonra mı yüklicem ?

Evet önce telefonu açın. Daha sonra tekrar recovery açıp wonderPack2 kurun. Ama telefon sizin değilse wonderPack2 kurmayın. Bir kaç ayar yapmak gerekiyor çünkü

gss_adnan

gss_adnan

Üye
    Konu Sahibi
ama hocam iyi bi şekilde vermem gerek siz ne önerirsiniz hem sarj konusunda falan bide alta bar ikonları falan cıkmıs onu nasıl silcem ?

-Emre

-Emre

Üye
ama hocam iyi bi şekilde vermem gerek siz ne önerirsiniz hem sarj konusunda falan bide alta bar ikonları falan cıkmıs onu nasıl silcem ?

Navigation bar programını açın ve hide navigation bar deyin. Superuser iznini verin telefonu yeniden başlatın. Eger konuda anlatılanları uygulayabilecekseniz wonderPack2yi de kurun.

gss_adnan

gss_adnan

Üye
    Konu Sahibi

Navigation bar programını açın ve hide navigation bar deyin. Superuser iznini verin telefonu yeniden başlatın. Eger konuda anlatılanları uygulayabilecekseniz wonderPack2yi de kurun.

Hocam yorum yazamadan çıktım çok teşekkür ederim sayenizde hallettim rom çok güzel hoşuma gitti. Diğer yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim iyi forumlar :)

Üst Alt