haqanguven
Üye
Products klasörüne at dedin ama öyle bir klasör yok phoenix te ???
kendin oluştur
Products klasörüne at dedin ama öyle bir klasör yok phoenix te ???
olur ver id ve şifreyikurdum klasörü içine çıkardım rm.xxx falan işte bunları ama uygulama telefonu görmüyor ?? team wiewerden yapamazmısın bende öğrenmiş olurum ?
ıd 172 563 971
şifre 6wfh96
Abi yazılımı atmadı bağlantı kesildiğinde laptop kapandı windows hata verdi dedi sonra ben denedim yine aaynı şey oldu galiba windows 8 den böle oldu şimdi başka laptopa geçtim bu win 7 yüklü dener misin bunda
ID 172 678 904
şifre 5783
- - - Eklendi - - -
Lütfen yardım et ne oldu anlamadım başka laptoptayım ona herşeyi yükledim sadece işlemi yaparmısın abi

bu konudaki ana başlıktaki uygulamayı indir ve anlatılanları tek tek yapman gerek...yardıcı olun bana acil cwf lazım c6 01
- - - Eklendi - - -
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modifiye-fw-bolumu/evolsa-26-06-2013-a-672169.html şurdan cwf yi indirdim şimdi napcam![]()
of telefona bişey oldu nokia test mode yazılı beyaz ekranda kaldı bişey yapamıyorum yardım edinn
olmadı yaptım aynen yüzde 90 a geliyo başrızı diyo 6 tn yönerge veriyo en az 20 defa denedim ilk 60 da kaldı sonra 30 a düştü en son 90 da durdu telefonun ekran beyazlaşıyo test mode diyo açıyom teli ama içim rahat etmiyo işte
hyr çok eksik var simgeler fln yok
ya arkadaslar not connection yazan yerde telefonu bulmuyo ne yapmam lazım bilen varmı
- - - Eklendi - - -
ya arkadaslar not connection yazan yerde telefonu bulmuyo ne yapmam lazım bilen varmı
teamdan gösterebilirim kardeşimBeyler yokmu bana cfw atmayi gostercek bende bi hata oluyor ama çozenedim bin defa denedim belki yaw burdaki gibi herşey ayni oluyor scanning mode den sonra bişiler çikior hata verio c7 telefon bi atamadim