Phoenix V.2012.50.001.49220 + Türkçe Yama + Resimli Kullanım

Sponsorlu Bağlantılar

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
kurdum klasörü içine çıkardım rm.xxx falan işte bunları ama uygulama telefonu görmüyor ?? team wiewerden yapamazmısın bende öğrenmiş olurum ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
ıd 172 563 971

şifre 6wfh96

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Abi yazılımı atmadı bağlantı kesildiğinde laptop kapandı windows hata verdi dedi sonra ben denedim yine aaynı şey oldu galiba windows 8 den böle oldu şimdi başka laptopa geçtim bu win 7 yüklü dener misin bunda

ID 172 678 904

şifre 5783

- - - Eklendi - - -

Lütfen yardım et ne oldu anlamadım başka laptoptayım ona herşeyi yükledim sadece işlemi yaparmısın abi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Abi yazılımı atmadı bağlantı kesildiğinde laptop kapandı windows hata verdi dedi sonra ben denedim yine aaynı şey oldu galiba windows 8 den böle oldu şimdi başka laptopa geçtim bu win 7 yüklü dener misin bunda

ID 172 678 904

şifre 5783

- - - Eklendi - - -

Lütfen yardım et ne oldu anlamadım başka laptoptayım ona herşeyi yükledim sadece işlemi yaparmısın abi

şifre yanlış

lili77

Üye
of telefona bişey oldu nokia test mode yazılı beyaz ekranda kaldı bişey yapamıyorum yardım edinn

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
of telefona bişey oldu nokia test mode yazılı beyaz ekranda kaldı bişey yapamıyorum yardım edinn

kardeşim bir konuya yaz. Hem pm atıyon hem buraya hem başka konuya yazıyorsun... Usb çıkart bataryayı çıkart tak tlfnu aç

Rhino Prime

Üye
olmadı yaptım aynen yüzde 90 a geliyo başrızı diyo 6 tn yönerge veriyo en az 20 defa denedim ilk 60 da kaldı sonra 30 a düştü en son 90 da durdu telefonun ekran beyazlaşıyo test mode diyo açıyom teli ama içim rahat etmiyo işte

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
olmadı yaptım aynen yüzde 90 a geliyo başrızı diyo 6 tn yönerge veriyo en az 20 defa denedim ilk 60 da kaldı sonra 30 a düştü en son 90 da durdu telefonun ekran beyazlaşıyo test mode diyo açıyom teli ama içim rahat etmiyo işte

% 90 da hata vermesi sorun teşkil etmiyor. Başarı ile yüklenmiştir. Usb çıkart, bataryayı çıkart tak tlfnu açıp kullanabilirsin...

Rhino Prime

Üye
hyr çok eksik var simgeler fln yok

DarkwaLe

Üye
ya arkadaslar not connection yazan yerde telefonu bulmuyo ne yapmam lazım bilen varmı

- - - Eklendi - - -

ya arkadaslar not connection yazan yerde telefonu bulmuyo ne yapmam lazım bilen varmı

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

tlfn nokia süiti modunda bağlanmalıdır ve başka usb yerine tak..

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Beyler yokmu bana cfw atmayi gostercek bende bi hata oluyor ama çozenedim bin defa denedim belki yaw burdaki gibi herşey ayni oluyor scanning mode den sonra bişiler çikior hata verio c7 telefon bi atamadim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Beyler yokmu bana cfw atmayi gostercek bende bi hata oluyor ama çozenedim bin defa denedim belki yaw burdaki gibi herşey ayni oluyor scanning mode den sonra bişiler çikior hata verio c7 telefon bi atamadim
teamdan gösterebilirim kardeşim

Jan

Jan

Üye
Teşekkürler.Şimdi ben evols yükledim fakat bi sıkıntı var :D ben daha öncesinde nokia belle special yüklemiştim gene aynısı oldu evols olmadı sebebi ne :S

Üst Alt