Samsung Galaxy Note III, 3.450mAh batarya ile sunulabilir

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

bencede ama bu konuda tasarımında büyük payı var. Samsung bayisinde teşhirdeki s3 ve s4'ü kurcaladım. S4 0.2 inç olmasına rağmen daha rahat geldi. Ele daha iyi oturuyor tasarım aynı ama makyajlama var tabiki ve s4 daha şık bence.

Evet aynı fikirdeyim. S4'te fazlalıklar atılmış boyut korunmuş. LG G2 5.2 inç ile S4 gibi fazlalıklardan kurtulmuş şık bir cihaz olmuş.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Öyle olmalı s4 minide s3 miniden daha iyi oturuyor ele ekran büyük ancak tel küçük parmağınızı daha özgür kullanabiliyorsunuz. Samsung yeni modellerinde geliştiriyor bunu azcıkta sağlam yapsa cihazları tadından yenmez.

Invoke

Invoke

Üye

peki bu büyüme nereye kadar gidecek cep telefonu imajı kalmadı artık. Tabi sevene saygım var ancak gerek yok. Parmak fıtığı yapacak insanları parmak bir yerden bir yere yetişene kadar asena oluyor :) s3 4.8, s4 5.0. Note 2 5.5, note 3 5.7. Bu hesaba göre s5 5.2 note 4 5.9 olacak bence boyut işini abartmalılar. Abartıyorlar ama sağlam olmuyor. Arkadaş note 2 ekranını 550 tlye yaptırdı daha ufak olsaydı belki daha az basınç alıp patlamayacaktı bel mesafesinden düştüğünde. Benim c6–01 mesela 3.2 ekran bildiğin canavar bak o kadar kişi kullandı o kadar tutuldu kiminkinin camı kırıldı belki nadir birkaç kişi. Benimki merdiven boşluğundan düştü 1 kat aşağıya birşey olmadı. Hatta bataryası 1 alt kattan çıktı :ehe note 3'e gorilla 4 koysunlar bari ya da kırıldımı bi telefon parası almasınlar:)

İllaki duracaklar bir yerde, şimdilik bir büyüme modası tuttu gidiyor, büyük ekran seveni var şimdi, adamlar 1080p ekranda koyuyor, film ve oyun zevki için ekranda büyümek zorunda. Sony 6.44lik phablet yaparken samsungun 5.7si normal bence.
Dediğin gibi seveni var, birisi bunu beğenir bunu alır diğerine büyük gelir, s4e yönelir diğerine de o da büyük gelir daha küçük modellere yönelir :)

- - - Eklendi - - -

Bende merak ediyorum bu ekran olayı ne kadar büyüyecek 7' olursa tablete girmiyor mu artık :hmmm

Aynen tablete giriyor, bence en son 6.99 bile görürüz :ehe

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
En güzeli büyüyen ekranlar güzel olacak bence uzak değil ve olacak. Örneğin yapacaklar 4 ve 6 inç arası adam 4 kullanacak ama oyun oynarken 5 yapacak film izlerken 6 yapacak falan:)

Invoke

Invoke

Üye
En güzeli büyüyen ekranlar güzel olacak bence uzak değil ve olacak. Örneğin yapacaklar 4 ve 6 inç arası adam 4 kullanacak ama oyun oynarken 5 yapacak film izlerken 6 yapacak falan:)

O.o hoş olur ama bence daha var gibi

aleranol

aleranol

Üye
Vallahi ben onu bunu bilmiyorum da note2nin batarya performansı harika. Her nekadar şu sıralar yine telin voltajlarini mahvetsem de çok iyi performansı var.
Bence zaten note2 ve sonrası cihazlarda batarya sorunu hemen hiç kalmadı. Arkadaslarima bakınca bunu anlayabiliyorum.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

O.o hoş olur ama bence daha var gibi

bence öyle düşünme 5 sene önce göz okuma diye birşey aklına geldimi ? Ya da 10 sene önce cep telefonuyla 1080p video kaydı. Ya da daha bugün kullandım adresi yazdım hiç bilmediğim 50 km uzaklıktaki bir yere rahat bir şekilde gittim. 3310'la yılan oynarken bu aklına geldimi hiç ? O yüzden ekranların sürekli büyüdüğü bu dönemde bakarsın çılgın bir ceo patenti açıklamış :)

aleranol

aleranol

Üye

bence öyle düşünme 5 sene önce göz okuma diye birşey aklına geldimi ? Ya da 10 sene önce cep telefonuyla 1080p video kaydı. Ya da daha bugün kullandım adresi yazdım hiç bilmediğim 50 km uzaklıktaki bir yere rahat bir şekilde gittim. 3310'la yılan oynarken bu aklına geldimi hiç ? O yüzden ekranların sürekli büyüdüğü bu dönemde bakarsın çılgın bir ceo patenti açıklamış :)

1 yıl kadar önce aynısı benim de aklıma gelmişti. Keşke olsa gerektiğinde nasıl olsa 1080p olduğu için(belki ilerise daha yüksek) genişleterek televizyon amaçlı bile kullanılabilir.

Invoke

Invoke

Üye

Aslında aynı şey değil ki, batarya ve çipler ne olacak? Onlar sabit kalırken sadece ekran büyüyecek, öyle olsa bile yine de o zaman belki büyütebiliriz ama küçültmenin sınırı olacak çok fazla küçültemeyeceğiz :D

- - - Eklendi - - -

**Olur ya yaparlar :D Teknoloji çok garip :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bataryalar gelişiyolar. Örneğin arkadaşımda s4 zoom var çift batarya vermişler. Bi de kibrit kutusu gibi samsung yazan kutusu vermişler bataryaya göre. Onun içinde bataryayı şarj edebiliyorsun. Telefonu hiç takmıyor neredeyse bataryayı şarj ediyor kutusunda duruyor usbden bile şarj oluyor zaten bitince bataryaları değiştiriyor yedeği cüzdanında taşıyor kutusunda ince birşey zaten gayet hoş bence.

Invoke

Invoke

Üye
Bataryalar gelişiyolar. Örneğin arkadaşımda s4 zoom var çift batarya vermişler. Bi de kibrit kutusu gibi samsung yazan kutusu vermişler bataryaya göre. Onun içinde bataryayı şarj edebiliyorsun. Telefonu hiç takmıyor neredeyse bataryayı şarj ediyor kutusunda duruyor usbden bile şarj oluyor zaten bitince bataryaları değiştiriyor yedeği cüzdanında taşıyor kutusunda ince birşey zaten gayet hoş bence.

İyiymiş. :)

blacktalon

blacktalon

Üye
dayaniklilik ekrani glass ile alakasi yok gorilla glass 10da olsa yeni nesil ekranlar en ufak darbede tuzbuz olacak cunku ekran buyuyor ve inceliyor alan genisleyince de kirilma ihtimali artiyor benim tel 3.5" ama bana misin demiyor kirilmaz cam gibi nazar degmesin simdi boyle yazdim aksama kirilmaz ins

aleranol

aleranol

Üye
dayaniklilik ekrani glass ile alakasi yok gorilla glass 10da olsa yeni nesil ekranlar en ufak darbede tuzbuz olacak cunku ekran buyuyor ve inceliyor alan genisleyince de kirilma ihtimali artiyor benim tel 3.5" ama bana misin demiyor kirilmaz cam gibi nazar degmesin simdi boyle yazdim aksama kirilmaz ins

Yanlış düşünüyorsun.
Dayanıklılık boyut azaldikca artar ama teknoloji geliştikçe büyük ekranlar belli daha dayanıklı hale gelicek. Ki zaten dw gittikçe dayanıklılık artıyor.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

Yanlış düşünüyorsun.
Dayanıklılık boyut azaldikca artar ama teknoloji geliştikçe büyük ekranlar belli daha dayanıklı hale gelicek. Ki zaten dw gittikçe dayanıklılık artıyor.

evet ama bir yandan doğru söylüyor. Tamam adam gorilla 10 koyuyor ama koca telefon geniş olunca olmuyor. Ee telefonu inceltmesi lazım adam onun içine gpu, cpu, ram vs vs bir sürü şey koyacak ee haliyle 3 milim cam koyacağına 1 milim kalınlıkla cam koyuyor.

Üst Alt