Samsung Galaxy Note III, 3.450mAh batarya ile sunulabilir

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Almanya‘nın Berlin şehrinde düzenlenecek olan IFA 2013 etkinliğine çok az bir süre kaldı. 4 Eylül tarihinde başlayacak olan IFA 2013‘de bir çok akıllı telefon ve tablet üreticisi yeni ürünlerini gün yüzüne çıkartacaklar. Bu firmalar arasında Samsung, Sony gibi dev firmalar da yer alacak.

Samsung IFA 2013‘de yeni akıllı telefonu Galaxy Note III ile karşımıza gelecek. Henüz kesin olmayan bilgilere göre 5.7″ büyüklüğünde 1920×1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile gelecek.

Yonga seti olarak Qualcomm Snapdragon 800/Exynos 5 Octa kullanılacak. 3GB sistem belleği, 16GB/32GB/64GB dahili veri kapasitesi seçenekleri, 13MP arka kamera diğer özellikler arasında yer alacak.

Ayrıca gelen yeni bilgilere göre Galaxy Note III, 3.450mAh kapasitede batarya sunulacak. Firmanın bir önce ki akıllısı Galaxy Note II ise 3.100mAh ile sunulmuştu. Diğer taraftan firmanın en büyük ekranlı akıllısı Galaxy Mega 6.3 ise 3.200mAh batarya ile geliyordu.

cardanadam

cardanadam

Üye
haber için teşekkür ederim yakında telefon alana mutlu Akü bedava diye kampanya yapacaklar

• Beğen
Tepkiler: ismailozcn ve Dede
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Artık telefonlar 1 günü rahat tamamlayacak. Samsung S4 ile bunu başardı. LG G2'de 3000 mAh ile başarılı olacaktır.

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
bu kadar mAh çok fazla bence bunun yerine telefona güneş pili koysalar güç panelli kasa yapsalar kendi kendini şarj etse daha güzel olur

respection123

Üye
Mübarek Batarya deil Akü :ehe

Puck

Puck

Üye
iyi hoşta şarj süresi uzarken bir de şarj olma süresi var bu işin

Anil-D

Anil-D

Üye
sarjlı kılıf varda s5 mi cıkcak eylülde

Invoke

Invoke

Üye
sarjlı kılıf varda s5 mi cıkcak eylülde

Seneye...

- - - Eklendi - - -

lan sabahtan beri s III diye okuyorum, dedim acaba aynı telefonu 3450mah yapıp tekrar mı sunacaklar ne saçma, demin başka bir sitede note3 3450mah diye okuyunca dönüp geri baktım buraya, meğer yanlış okuyormuşum :D

- - - Eklendi - - -

Artık telefonlar 1 günü rahat tamamlayacak. Samsung S4 ile bunu başardı. LG G2'de 3000 mAh ile başarılı olacaktır.

+1
Xperia Honamide de 3000mah olacak, büyük ihtimalle.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
3450 nedir samsung illa bir uyuzluk yapacaksın. 3500 yap işte s4 mini yapmış 1900 mah. Yap işte 2000...

Bence 5.7 abartı olmuş yine üst model diye ekran büyütmeye gerek yok 5.3 olsaydı 3500 mah batarya olsaydı bir nebze daha taşınabilir ve şarj süresi daha uzun olabilirdi.

• Beğen
Tepkiler: ANIL
Invoke

Invoke

Üye
3450 nedir samsung illa bir uyuzluk yapacaksın. 3500 yap işte s4 mini yapmış 1900 mah. Yap işte 2000...

Bence 5.7 abartı olmuş yine üst model diye ekran büyütmeye gerek yok 5.3 olsaydı 3500 mah batarya olsaydı bir nebze daha taşınabilir ve şarj süresi daha uzun olabilirdi.

Zaten s4 5inch kadar, 5.3 olsa note'un ne farkı olacaktı? :)

• Beğen
Tepkiler: ANIL
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
S3 4.8, S4 5, Note 5.3, Note 2 5.5, Note 3 5.7 mantıklı :ehe

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

Zaten s4 5inch kadar, 5.3 olsa note'un ne farkı olacaktı? :)

peki bu büyüme nereye kadar gidecek cep telefonu imajı kalmadı artık. Tabi sevene saygım var ancak gerek yok. Parmak fıtığı yapacak insanları parmak bir yerden bir yere yetişene kadar asena oluyor :) s3 4.8, s4 5.0. Note 2 5.5, note 3 5.7. Bu hesaba göre s5 5.2 note 4 5.9 olacak bence boyut işini abartmalılar. Abartıyorlar ama sağlam olmuyor. Arkadaş note 2 ekranını 550 tlye yaptırdı daha ufak olsaydı belki daha az basınç alıp patlamayacaktı bel mesafesinden düştüğünde. Benim c6–01 mesela 3.2 ekran bildiğin canavar bak o kadar kişi kullandı o kadar tutuldu kiminkinin camı kırıldı belki nadir birkaç kişi. Benimki merdiven boşluğundan düştü 1 kat aşağıya birşey olmadı. Hatta bataryası 1 alt kattan çıktı :ehe note 3'e gorilla 4 koysunlar bari ya da kırıldımı bi telefon parası almasınlar:)

• Beğen
Tepkiler: Buğra
LimePie

LimePie

Üye
ekran abartılı ve gereksiz 3450 mah iyi olmuşta anıl arkadaşın dediği gibi neden 3500 değil yuvarlasana şunu :d:

Buğra

Buğra

Admin
Bende merak ediyorum bu ekran olayı ne kadar büyüyecek 7' olursa tablete girmiyor mu artık :hmmm

LimePie

LimePie

Üye
aynen öyle madeagle kardeşim tamam c6-01 iyi olmayabilir ama cam dayanıklılığında bir numara kaç kere düşürdüm ne çizik nede kırığı var acayip sağlam bir cam kullanılmış.

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Evet 7 inç tablet sınıfına giriyor. Note 3 boyut olarak S4 ve Galaxy Mega arasında olur. Telefon için 5 inç ideal bana göre.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Evet kalite hissi veriyor cama tıkla araba camı gibi :D mesela s3te gorilla glass 2 var ama kırılan çok belki ekran büyüklüğünden belkide dandikliğinden kaynaklanıyor. Bana kalırsa markaya göre değişiyor bence nokianın gorilla 1'i samsungun gorilla 2'sinden sağlam. Zaten s3le c6–01 ağırlığının aynı olmasından ama s3'ün 2 kat büyüklükte olmasından bunu anlayabilirsiniz :D Evet c6–01 çelik kasa falan ama camıda ağır sanki o hissi oluşturuyor dokunduğunuzda belki s3 camı daha sağlam ama daha ince gibi. Ama samsung ince yapıyor telefonları bu yüzden inceltiyor olabilir. Bende s4 mini alacam mesela aklımda o var ancak korkarak kullanacam 107 gram koca telefon. Düştümü gitti yine s3 ve minisine göre daha sağlam gibi ancak ne olursa olsun samsung plastik işte. Gönül rahatlığıyla düşüremeyeceğim onu :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Evet 7 inç tablet sınıfına giriyor. Note 3 boyut olarak S4 ve Galaxy Mega arasında olur. Telefon için 5 inç ideal bana göre.

bencede ama bu konuda tasarımında büyük payı var. Samsung bayisinde teşhirdeki s3 ve s4'ü kurcaladım. S4 0.2 inç olmasına rağmen daha rahat geldi. Ele daha iyi oturuyor tasarım aynı ama makyajlama var tabiki ve s4 daha şık bence.

Üst Alt