İpucu HTC WP8 Kullanıcı Topluluğu

Sponsorlu Bağlantılar

evarietyw

evarietyw

Üye
Benden para almadı kvk.

ayrıca toz birikmesinden dolayıda çalışmıyor olabilir bence.

alternatif telefonu uyandırma yolları olması lazım bide :)

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Hayırlı olsun aramıza hoş geldiniz radyo için Gdr2 yi yüklemeniz gerekiyor 1. Sorunum cevabı için ben de girilmiyor Xbox a hiç bağlanamadım aldığından beri

ayarlar/uygulamalar/muzik+videolar kısmına girin orada Xbox a bağlan açık olması gerekiyor

evarietyw

evarietyw

Üye
Yahu uğraşmayın alın bir tane Nokia geçin :islik:hih::naughty:

kardeşimde lumia 720 var üstüne para verse değişmem 8s imi :) Bi kere kaba Bi telefon elde tutuşu zor müzik kalitesi tam anlamıyla sıfır Bi kamerası var oda benim için önemli değil :)

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
luckysleven

luckysleven

Üye
doğru kardeşim ya doğru kulaklığım bozulmadan önce hep kulaklıkla konuşurdum hiçbir sıkıntı yoktu. Ne zaman kulağıma koymaya başladım telefon su içinde kalınca çalışmıyor. İçine üflüyorum ellemiyorum hiç emiyorum kuruyo sonra çalışıyor çok denedim ben :)

işin sonunda oksitlenme çıkmasında : ) aslında telefonun arka kapağını açmak çok kolay 2 vidaya bakıyor herşey açıp temizlemek lazım daha sonrada dikkatli kullanmak lazım

- - - Eklendi - - -

Yahu uğraşmayın alın bir tane Nokia geçin :islik:hih::naughty:

ya 720 benim çok aklımı kurcaladı o da tasarımı yüzünden yoksa tırt : )

acoustic

acoustic

Üye
Benim 8s hafıza eklersem tadından yenmez gerisini hiç bir şeye değişmem
:D birde htc 8s de rom numaralarını bulursam siz o zaman görün bakın, diğer Nokia uygulamalarını da yükleyeceğim...

Not: Here Drive süper akıllı çekimde güzel

evarietyw

evarietyw

Üye
işin sonunda oksitlenme çıkmasında : ) aslında telefonun arka kapağını açmak çok kolay 2 vidaya bakıyor herşey açıp temizlemek lazım daha sonrada dikkatli kullanmak lazım

- - - Eklendi - - -

oyle açınca garantisi gider diye düşünüyorum :)

luckysleven

luckysleven

Üye
O zaten garantiyi kaybetmeyi göze aldı :) :kop:

tabi abi ben sildim garantiyi kafamdan . servise bırakırım telefonun ne zaman ne halde geri geleceği belli değil .. o kadar çok olumsuz yorum okudum ki teleservice hakkında paramla rezil olacağıma paramla iş yaptırırım daha iyi. Baksanıza arıyorum daha telefona çıkan yok dün kaç kere aradım geri dönüş bile olmadı. Ben şimdi telefonu nasıl bırakırım buraya ? ha bana derler ki bırakın 2-3 gün içerisinde geri veririz o zaman bir ihtimal .

bu arada bu ter olayına kafam iyicene yatmaya başladı. Dün de dediğim gibi 2 saat önce kalktım ve telefonu 3-4 kere kullandım tuş takır takır çalışıyor . Yani gün içerisinde sorun başlıyor .

acelecem

acelecem

Üye
bir bilgi paylaşıyoruz ordan biri atlıyor ben yaptım önceden öteki taraftan biri atlıyor yok link paylaşılmaz. Karşınızdaki insanı hiç bir şey bilmiyormuş gibi gören bazı arkadaşlar var. Sildim mesajı başınız ermiştir bir yere artık.

Dtn

Üye
Link vermek yasak sanırım :islik Bizim sitede de vardı hem bunun konusu.

acoustic

acoustic

Üye
ayarlar/uygulamalar/muzik+videolar kısmına girin orada Xbox a bağlan açık olması gerekiyor

orada öyle bir seçenek yokki sadece önerileri al var

- - - Eklendi - - -

NOKİA UYGULAMALARINI HTC 8S e yüklemek için aşağıdaki linki inceleye bilirsiniz benim 8S e HereDeive+ ı kurdum.

http://www.maxicep.com/windows-phone-yazilim-destek/oem-uygulama-kilidi-kirma-ve-yukleme-821142-yeni-mesaj.html
burada konu işlenmiştir ve uygulama yükleme net olarak tarafımdan yapılmıştır

luckysleven

luckysleven

Üye
beyler telefonlarınızı kontrol edermisiniz güncelleme mi var ?

az önce gdr2 yi de yaptım tekrar ama hala güncelleme var diyor . telefonu flaslamadan önce bu kadar güncelleme yapmamıştım

- - - Eklendi - - -

ayrıca son güncellemeden sonra 650mb olan diğer klasörüm 500 e düştü : )

acoustic

acoustic

Üye
beyler telefonlarınızı kontrol edermisiniz güncelleme mi var ?

az önce gdr2 yi de yaptım tekrar ama hala güncelleme var diyor . telefonu flaslamadan önce bu kadar güncelleme yapmamıştım

- - - Eklendi - - -

ayrıca son güncellemeden sonra 650mb olan diğer klasörüm 500 e düştü : )

hayır yok güncelleme :( :lac:

luckysleven

luckysleven

Üye
is sürümü 801032777

düzeltme no 30300032901401

son durum bu mu ?

acoustic

acoustic

Üye
evet benim ki bu numaralar ile aynı

acoustic

acoustic

Üye
Genemi reset sorunun başladı genemi format attın :P

luckysleven

luckysleven

Üye
Genemi reset sorunun başladı genemi format attın :P

aynen yine attım : )) ya çok enteresan sadece arama geldiğinde yada mesaj geldiğinde yada gönderirken atıyor . Mesela bugün gdr2 ye güncelledim yaklaşık 1 saat sonra telefon res attı arkasından mesaj geldi arayan kişi telefonun kapalı olduğunu söyledi. Yani çok enteresan karşı taraf beni aradığında telefon çalmadan res atıyor cihaz ve telefon kapalı gözüküyor . Şunu fark ettim hani bir yeri ararsın dııt sesini almadan önce 4-5 saniye beklersin ya karşı taraf onu beklerken benim telefon res atıyor ve karşı tarafa kapalı gözüküyor

Bir başka enteresan olayda diyelim biriyle mesajlaşıyorum o gönderiyor ben gönderiyorum o gönderiyor ben onun gönderdiğini tam okuyacakken telefon res atıyor ve açıldığında bütün mesajlar silinmiş oluyor. Aynı şey bir yeri ararkende oluyor , tam arıyorum telefon res atıyor açıldığında son aramalarda benim son aramam silinmiş oluyor.

Benim mantığım bunları alamadı bir türlü. O kadar telefon kullandım günde 5 kere rom değiştirdiğimi bilirim ama ben hiç bir telefonda böyle bir sorun yaşamadım .

acoustic

acoustic

Üye
aynen yine attım : )) ya çok enteresan sadece arama geldiğinde yada mesaj geldiğinde yada gönderirken atıyor . Mesela bugün gdr2 ye güncelledim yaklaşık 1 saat sonra telefon res attı arkasından mesaj geldi arayan kişi telefonun kapalı olduğunu söyledi. Yani çok enteresan karşı taraf beni aradığında telefon çalmadan res atıyor cihaz ve telefon kapalı gözüküyor . Şunu fark ettim hani bir yeri ararsın dııt sesini almadan önce 4-5 saniye beklersin ya karşı taraf onu beklerken benim telefon res atıyor ve karşı tarafa kapalı gözüküyor

Bir başka enteresan olayda diyelim biriyle mesajlaşıyorum o gönderiyor ben gönderiyorum o gönderiyor ben onun gönderdiğini tam okuyacakken telefon res atıyor ve açıldığında bütün mesajlar silinmiş oluyor. Aynı şey bir yeri ararkende oluyor , tam arıyorum telefon res atıyor açıldığında son aramalarda benim son aramam silinmiş oluyor.

Benim mantığım bunları alamadı bir türlü. O kadar telefon kullandım günde 5 kere rom değiştirdiğimi bilirim ama ben hiç bir telefonda böyle bir sorun yaşamadım .

Üzme kendini şu telefonu servise ver de bi onlar baksın.

Üst Alt