Hayırlı olsun aramıza hoş geldiniz radyo için Gdr2 yi yüklemeniz gerekiyor 1. Sorunum cevabı için ben de girilmiyor Xbox a hiç bağlanamadım aldığından beri
ahaha yok artık o nasıl bir fantazi ya : ) hahah bu iyidi koptum : )))

Yahu uğraşmayın alın bir tane Nokia geçin![]()
Bi kere kaba Bi telefon elde tutuşu zor müzik kalitesi tam anlamıyla sıfır Bi kamerası var oda benim için önemli değil 
doğru kardeşim ya doğru kulaklığım bozulmadan önce hep kulaklıkla konuşurdum hiçbir sıkıntı yoktu. Ne zaman kulağıma koymaya başladım telefon su içinde kalınca çalışmıyor. İçine üflüyorum ellemiyorum hiç emiyorum kuruyo sonra çalışıyor çok denedim ben![]()
Yahu uğraşmayın alın bir tane Nokia geçin![]()
işin sonunda oksitlenme çıkmasında : ) aslında telefonun arka kapağını açmak çok kolay 2 vidaya bakıyor herşey açıp temizlemek lazım daha sonrada dikkatli kullanmak lazım
- - - Eklendi - - -
oyle açınca garantisi gider diye düşünüyorum![]()
oyle açınca garantisi gider diye düşünüyorum![]()

O zaten garantiyi kaybetmeyi göze aldı![]()
![]()
ayarlar/uygulamalar/muzik+videolar kısmına girin orada Xbox a bağlan açık olması gerekiyor
NOKİA UYGULAMALARINI HTC 8S e yüklemek için aşağıdaki linki inceleye bilirsiniz benim 8S e HereDeive+ ı kurdum.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
beyler telefonlarınızı kontrol edermisiniz güncelleme mi var ?
az önce gdr2 yi de yaptım tekrar ama hala güncelleme var diyor . telefonu flaslamadan önce bu kadar güncelleme yapmamıştım
- - - Eklendi - - -
ayrıca son güncellemeden sonra 650mb olan diğer klasörüm 500 e düştü : )

evet benim ki bu numaralar ile aynı
Genemi reset sorunun başladı genemi format attın :P
aynen yine attım : )) ya çok enteresan sadece arama geldiğinde yada mesaj geldiğinde yada gönderirken atıyor . Mesela bugün gdr2 ye güncelledim yaklaşık 1 saat sonra telefon res attı arkasından mesaj geldi arayan kişi telefonun kapalı olduğunu söyledi. Yani çok enteresan karşı taraf beni aradığında telefon çalmadan res atıyor cihaz ve telefon kapalı gözüküyor . Şunu fark ettim hani bir yeri ararsın dııt sesini almadan önce 4-5 saniye beklersin ya karşı taraf onu beklerken benim telefon res atıyor ve karşı tarafa kapalı gözüküyor
Bir başka enteresan olayda diyelim biriyle mesajlaşıyorum o gönderiyor ben gönderiyorum o gönderiyor ben onun gönderdiğini tam okuyacakken telefon res atıyor ve açıldığında bütün mesajlar silinmiş oluyor. Aynı şey bir yeri ararkende oluyor , tam arıyorum telefon res atıyor açıldığında son aramalarda benim son aramam silinmiş oluyor.
Benim mantığım bunları alamadı bir türlü. O kadar telefon kullandım günde 5 kere rom değiştirdiğimi bilirim ama ben hiç bir telefonda böyle bir sorun yaşamadım .