luckysleven
Üye
Bakarsın gd2 ve Amber de gelir bellimi olurinşallah düzelir
gdr2 gelecek yine amacım o zaten de amberi bilmem : ) wp bu sürprizlerle dolu
Bakarsın gd2 ve Amber de gelir bellimi olurinşallah düzelir
meraba ben de 8x kullanmaya başladım ama muzik+videolardan xbox müzik mağazasına giremiyorum ilk aldığım gün giriyordum ancak şimdi çıkmıyor bi de radyo falan diyorsunuz onlar da yok yardımcı olabilir misiniz lütfen
htc kullanıpta kilit tuşunda sıkıntı yaşayan var mı ? bazen takır takır çalışıyor bazen 3-4 kere bassam da tuş çalışmıyor bende inatla servise vermiyorum hoş 2-3 günde geri vereceklerini bilsem hemen veririm de imkansız sanırım : )
Yaşadığın ilde kvk ya ver hızlılar ben verdim
Aldığımın 20. Günü reset ve donma yaşandı bir kaç kez tekrarladı ve servise verdim düzeldi hemen surum yükleyip gönderdiler.

hee demek zamanında sende de varmış bu reset sorunu : ) ben neyse ki çözdüm o sorunu gdr2 yi kurmadım sorun çözüldü hiç bir eksikliğini de hissetmiyorum valla gdr3 e kadar da yapmam güncelleme falan. ama bu seferde kilit tuşu sorunu başladı onu ne yaparım bilemiyorum . Piyasada parayla yapan birini bulsam anında götürürüm de adamların ellerinde wp parçaları yok acaba kvk ya gidip para teklif etsem yaparlarmı ki![]()
ben ce senin reseti de hallederler servisde bence fazla düşünmebende kilit tuşu sıkıntısından verdim kck ya elden 17 günde geri aldım ve Bi ay olmadı alalı aynı sıkıntı başlıyor
ben çok terleyen Bi insanım telefon görüşmesi yaparken telefon su içinde kalıyor buda tuş kilit tuşunu etkiliyor maalesef kendi açımdan Bi çözüm bulamadım yine yaptırsam yine bozulur
Tuş kilit tuşunu böyle emince duzeliyo böyle nefes çekiyorum kuvvetli Bi şekilde tuşun,içinden o zaman duzeliyo biraz![]()
ahaha yok artık o nasıl bir fantazi ya : ) hahah bu iyidi koptum : )))

komik ama gerçek
- - - Eklendi - - -
Telefonu uyandırmanın o tuştan başka Bi yolu daha olmalı bence. Örneğin s3 iphone serisi.
denedim ve bir kerede çalıştı ama piskolojiktir ya
e şimdi farzedelimki öyle devamlı telefonun tuşunumu emicez ahah sinirim bozuldu : ))
ozaman kışın düzelecek bu tuş yada terli kullanmazsak yine düzelecek ya zaten benim sabahları güzel çalışıyor acaba dediğin doğrumu ya : )

Arkadaşlar kilit tuşu donanım açısından an çok kullanılan tuş hasar görmesi normal servise verseniz bile size diyecekleri kullanıcı hatası ve değişimi ücretli yapılır.
Ücretini ödeyerek iyi bir servise yaptırabilirsiniz. Benim eski dANDİROİD telefonda su teması var dediler yapmadılar. 75 Tl istemiştiler genpa olarak.