lise 3e kadar bende öyleydim biliyor musun hiç çalışmazdım matematikten 50 alsam sevinirdim,sonra aklımı başıma topladım.Topu topu 1-2 yıl kasıcaksın,sıkacaksın kendini sonra bir ömür rahatsın hangisi mantıklı?
lise bir şekilde biter öyle ya da böyle ama ne şekilde bitirdiğin çok önemli kardeşim.

dogru soyluyosun ben kendım istegmle clsym dersaneden burslulukta kazandımda cok clşnca sıkılıyorum 1 2 saat dnlenip gene bşlyrm 4 e kadar boşum 4te işe gdyrm
hadi ya bende yaşıt birileri var diyorduminşallah istediğin yere gelirsin
Gerektiği zaman 23 yaşında olabiliyorum
:
lise 3e kadar bende öyleydim biliyor musun hiç çalışmazdım matematikten 50 alsam sevinirdim,sonra aklımı başıma topladım.Topu topu 1-2 yıl kasıcaksın,sıkacaksın kendini sonra bir ömür rahatsın hangisi mantıklı?
lise bir şekilde biter öyle ya da böyle ama ne şekilde bitirdiğin çok önemli kardeşim.
bu mesajın aklımda bulunucak hep inşallah bende senin gibi bi bölüm kazanırmda kurtulurum buralardan 
Gerektiği zaman 23 yaşında olabiliyorum
:

Murat abi cok test cozmek konuyu ogrenmek icin degil aslinda pek. Yeni soru tipleri ve hiz kazanmak icin. O donem sinav nasildi bilmiyorum. Ama simdi bir logarotma sorusuna Ali'yi, Ayse'yi bile karistirabiliyorlar. Sinavda konuyu bilsen bile bu tarz sacma soru tiplerini bilmeyince hicbir sey yapamiyorsun. Misal benim okul sinavlarda hep bu tarz sorardi. Lise 2'de konulari bildigim halde sinavlardan pek yuksek alamadim.
Zaman makinesi?![]()

abi senin gazına geldim![]()
lise 3 bilişim öğrencisiyim yazı yatarak değilde ders çalışarak geçircem teleşekkürler iyi geceler![]()
bu dediğini gerçekten yaparsan bende mutlu olurum.İlerde beni çok daha iyi anlarsın.
iyi geceler.

Teşekkür ederim abibu mesajın aklımda bulunucak hep inşallah bende senin gibi bi bölüm kazanırmda kurtulurum buralardan
![]()
orda yanlışlık oldu testin amacı öğrenmek değil tabiki kardeşim.Osymnin geçmişten gelen adetleri var herşeyi karman çorman ediyorlar son yıllarda soru tiplerine bakamasam da benden bir sonraki yıl 2009un soruları bana çok daha basit gelmişti.Bu yüzden her soru tipine çıkabilecek soru şekillerine çok iyi hazırlanmak gerekiyor.Şimdi düşünüyorum da bir daha öss falan yanında geçmem gerçekten uykularım kaçıyordu hatırlıyorum da.
Bu yuzden ilk senede kazanmam lazim. Bol stresli bir sene beni bekliyor.
bi süre deniycem inşallah bağışıklılık yapar![]()
Bu yuzden ilk senede kazanmam lazim. Bol stresli bir sene beni bekliyor.
Ben yattim arkadaslar, iyi geceler.![]()

abi bu nick neden koydun