galaxy ace 2 video sorunu (2.3.6)

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi
galaxy ace 2 video sorunu (2.3.6)
internetten film izlerken yaklaşık olarak 20 dk. da bir "Bu video oynatilamaz" deyip atiyor. videodan tekrar aynı yeri actiginizda devam ediyor 20 dk sonra tekrar atiyo. yardimlarinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler...

Mücteba

Mücteba

Üye
internetten film izlerken yaklaşık olarak 20 dk. da bir "Bu video oynatilamaz" deyip atiyor. videodan tekrar aynı yeri actiginizda devam ediyor 20 dk sonra tekrar atiyo. yardimlarinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler...
Birincusi telefonunu guncelle 4.0.4 guncellemesi verildi ikincisi internet bağlantın hızına bağlı o hatayı vermesi

The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi
ace 2 ye 4.1.2 jelly bean verildi ICS verilmedi kastığı için de gb ye geri dondüm

- - - Eklendi - - -

internet gayet hizli wifi den baglanıyorum ve şimdiye kadar müzik dinlerken bişeyler indirirken sorun yaşamadım bi tek video izlerken bu sorun var

Mücteba

Mücteba

Üye
ace 2 ye 4.1.2 jelly bean verildi ICS verilmedi kastığı için de gb ye geri dondüm

- - - Eklendi - - -

internet gayet hizli wifi den baglanıyorum ve şimdiye kadar müzik dinlerken bişeyler indirirken sorun yaşamadım bi tek video izlerken bu sorun var

en iyi video izleye bilecegin tarayici jig browser ve one browserdir tavsiyem jigi yukle ramden fazla yemiyor ve hic sorunsuz hatasiz tarayicida diyebilirim :ehe:

The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi
en iyi video izleye bilecegin tarayici jig browser ve one browserdir tavsiyem jigi yukle ramden fazla yemiyor ve hic sorunsuz hatasiz tarayicida diyebilirim :ehe:

:tşk:

- - - Eklendi - - -

one browser daha iyi gibi :)

- - - Eklendi - - -

ama aynı sorun yine var

- - - Eklendi - - -

browser için teşekkürler kendi tel. browserindan iyi en azından

mürteza16

mürteza16

Üye
Maxthon browser dene.

Üst Alt