iPhone 5 vs Lumia 1020

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 5 vs Lumia 1020

Bu karşılaştırmayı yapan bir iPhone fan sitesi.

Şöyle diyorlar: "Her ne kadar iPhone 5'in panorama çekimleri ve renk doygunluğu açısından daha iyi olduğunu söylemek mümkünse de Lumia 1020 diğer bütün yönlerden daha üstün ve gerçekten olağanüstü bir cihaz."

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Haber için teşekkürler abicim

Ancak karşılaştırmanın çok yerinde olduğunu düşünmüyorum ;)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
e insan doğrulardan kaçmamalı :ehe haber için :tşk:

Plesk234

Üye
1020 En iyi Çekim yaptıgı Kesinleşmiş bi durum oldu :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Yani bir de utanmadan iphone5 ile 1020'yi karşılaştırmışlar ha?:kop::hih: Üstüne hala iphone5'in daha iyi olduğu yönlerinin olduğunu iddia ediyorlar:d::naughty: İnsan hayal ettiği sürece yaşarmış derler, hayal gücüne sonuna kadar destek var bizde:oke::alkis

- - - Eklendi - - -

Şaka bir yana bu 1020 giderek ilgimi çekmeye başlıyor yahu neler oluyor bana :D:D Utanmasam l925 sevdamdan vazgeçecem :D

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Yani bir de utanmadan iphone5 ile 1020'yi karşılaştırmışlar ha?:kop::hih: Üstüne hala iphone5'in daha iyi olduğu yönlerinin olduğunu iddia ediyorlar:d::naughty: İnsan hayal ettiği sürece yaşarmış derler, hayal gücüne sonuna kadar destek var bizde:oke::alkis

- - - Eklendi - - -

Şaka bir yana bu 1020 giderek ilgimi çekmeye başlıyor yahu neler oluyor bana :D:D Utanmasam l925 sevdamdan vazgeçecem :D

925 güzel güzelde aralarında uçurum fiyat farkı olmaz heralde 1020 alırız sana da :)

Türe

Türe

Üye
Keşke nokia akıllı telefonu kameradan ibaret sanmasa. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: winatci
ÖEY

ÖEY

Üye
Valla İbrahim hele şu l925 bir çıksın da ondan sonra karar vereceğim artık :D Eğer benim öğrendiğim tarih değişmediyse 4-5 kaldı çıkmasına ve fiyatı da sanırım 1400-1600 aralığında olacak.

Dtn

Üye
Bir an keşke aynı yeri çekselermiş bu karşılaştırma sayılmaz diye düşündüm :kıskıs: güzel gerçekten :oke:

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
mesutcinik

mesutcinik

Üye
bu karşılaştırmayı yapmak bile çok yanlış yani 920'nin de kamerası daha iyidir çoğu çekimde iphone 5'ten bunlarınki biraz volkswagen-mercedes karşılaştırması olmuş :)

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Keşke nokia akıllı telefonu kameradan ibaret sanmasa. :hmmm

Samsung Galaxy Camera yapınca bir şey olmuyor ama? Kamerasının güçlü olduğunu vurguladığı 2 modeli var zaten. Sanırsınız her telefona 41 megapixel kamera koyuyor? Şimdi diyeceksiniz GC ne alaka? Bende diyeceğim ki ikiside kamera odaklı telefonlar.

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Abi şu iphoneları kamera kavgasına çıkarmayın yedi dayağın haddi hesabı yok :D

Türe

Türe

Üye

Samsung Galaxy Camera yapınca bir şey olmuyor ama? Kamerasının güçlü olduğunu vurguladığı 2 modeli var zaten. Sanırsınız her telefona 41 megapixel kamera koyuyor? Şimdi diyeceksiniz GC ne alaka? Bende diyeceğim ki ikiside kamera odaklı telefonlar.

O da gayet saçma. Hatta en sacma akilli cihaz. O ne oyle ya kullanilir mi o hic :ehe

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt