Çin Malı çakma iPhone na orjinal iPhone işletim sistemi yükleye bilirmiyim?

Sponsorlu Bağlantılar

malicim

malicim

Üye
burda cin telefonlarına atıp tutanların hepsi orijinal satıcısı degil se ben birsey bilmiyorum :)

Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
yüklersin çünki şôyle bi kural var windowsfon u 7610 a kuramazsın çünki donanım eksikli var ama orjinal iphon da olan herşey çakmasın da da var ama pc de program olması lazım çünki çinliler dail tüm üyeticile yazılımı pc den yazıyolar ve şu bi gerçekki çinliler çakma iphon yapmıyolar onların yaptıkları beğendikleri telefonu kendilerine göre düzenliyolar yani onlar iphon peşin de deil ler mesela 7610 bu telde tek hoparlör var ama çinliler buna 2 tane takıyo maksat benzetmek ama iftira geldiğin de şu farkı var demek çin kafası işte bide şu varki çinliler yaptıkları tele ndn türkçe koysun? Cevabı belli türk ticaretcileri çinliler le anlaşım iphon un ikizini yaptırıyolar ve çinliler bunu ucuza verdikleri için yazılım sayılmayan java koyup ticaretcilere bostalıyolar ticaretciler de java olduğu için çin dilini program türkçeleştirir gibi türkçeleştiriyolar ve makul fiyata kakalıyolar senin yapman gereken çinlilerin ve ticaretcilerin kullandığı donamım prngramını bulmak bulsan da iphon yazılımı satın almak sana 600 e patlay yazılım ayrı versiyon güncellemek ayrı bende wento çin marka tel var şarj cihazıyla sınırsız güç veriyorum batarya yok kocaman hoparlör bağladım ses açma şifresi de var gümbür gümbür :)

celalnl

Üye
[B][/B]Selam arkadaslar oncelikle bayramimiz nubarek ola
yukarda okudumda sahte iphone yi adam yazmis arkadaski navigatsion sistemi bile yukledim diye yazmis bikere yalan konusuyor bilgisayar tanimiyorki bi basta bu ya yalana gerek yok arkadasim sen kalkipta videosunu koysan bile inanmam elindeki orjinaldir derim olmuyor olmuyor olmuyor yalana gerek yokkkk CELAL DEREBASI KAYSERI

zetzety

Üye
Selam arkadaslar oncelikle bayramimiz nubarek ola
yukarda okudumda sahte iphone yi adam yazmis arkadaski navigatsion sistemi bile yukledim diye yazmis bikere yalan konusuyor bilgisayar tanimiyorki bi basta bu ya yalana gerek yok arkadasim sen kalkipta videosunu koysan bile inanmam elindeki orjinaldir derim olmuyor olmuyor olmuyor yalana gerek yokkkk CELAL DEREBASI KAYSERI
Neyi tanımıyor Biz ozaman nasıl ime yukleye biliyoruz bunlara torna vidaylamı :

Üst Alt