Stereo Ses Kaydı AMBER ile Geldi!

Sponsorlu Bağlantılar

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Stereo Ses Kaydı AMBER ile Geldi!
Stereo Ses Kayıt Nokia Lumia 920 Üzerinde Görüntülendi

Nokia'nın AMBER güncellemesi glance screen ve dokunarak uyandırmadan daha fazla özelliği beraberinde getirdi.Bunlardan sonuncusu ise video kayıtlarında mono kayıt yerine stereo kayıt özelliği oldu.

Nokia Pro Camera uygulaması ile çekilen videoda stereo ses kaydı en iyi kulaklık ile dinlenildiğinde anlaşılıyor.

Bu küçük yenilikler gitgide GDR2 güncellemesini beklenenden daha üst seviyelere taşıyor.

MONO Kayıt:
[video=youtube;oi4Gi90kzX8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oi4Gi90kzX8[/video]

STEREO Kayıt:
[video=youtube;zqyaNgilehA]http://www.youtube.com/watch?v=zqyaNgilehA&feature=player_embedded[/video]

• Beğen
Tepkiler: skynet, FeRhAt0152, Sensation ve 3 diğerleri

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Haber için teşekkürler.

pirenuri

pirenuri

Üye
Hiçbir şey anlamadım :(

ÖEY

ÖEY

Üye
:tşk:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu arada AMBER güncellemesi ile birlikte "Karşıya Ses Gitmeme" sorununun da büyük oranda çözüldüğünü belirtelim.
Artık konuştuğunuz kişilerden "sesin gelmiyor, boğuk geliyor" sözünü daha az duyacaksınız ya da hiç duymayacaksınız belki ;)

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43 ve phantomddl
alical33

alical33

Üye
haber için teşekkürler

ÖEY

ÖEY

Üye
Bu arada AMBER güncellemesi ile birlikte "Karşıya Ses Gitmeme" sorununun da büyük oranda çözüldüğünü belirtelim.
Artık konuştuğunuz kişilerden "sesin gelmiyor, boğuk geliyor" sözünü daha az duyacaksınız ya da hiç duymayacaksınız belki ;)
Ben söylemiştim diğer konuda daha önce demek doğrulandı :D Hatta uygulama güncellemelerinin anlık gelmeye başladığını söyleyen bir arkadaş bile çıktı. :D

Dtn

Üye
Vayy bu çok iyi olur benim için, çok sevindim :) Haber için :tşk:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bize hala gelecek bekliyoruz

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk: Arda :nazar:

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur
Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

bj_kmurat

Üye

işte bu harika

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
3 tane HAAC mikrofonu bulunan bir cihazin stereo kayit yapmamasi ayip olmuştu zaten. Haber için teşekkürler kardeşim:oke:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
3 tane HAAC mikrofonu bulunan bir cihazin stereo kayit yapmamasi ayip olmuştu zaten. Haber için teşekkürler kardeşim:oke:

Rica ederim abicim bu güne kadar bilmiyordum MONO kayıt yaptığını.

MONO kayıt sisteminin 2013'e kadar dayanabildiğine de şaşırdım doğrusu :kıskıs:

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Öncelikle cumhur abiye teşekkür ederim geri döndüğü fazlasıyla belli oluyor artık her bilgiyi cumhur abiden alıyoruz gibi sağolsun :)

ama özgür abi şahsen bu konuda daha çok içime su serpti çünkü bende o sorun çok fazla telefonla konusamaz oldum sinir oluyorum umarım benimde düzelir :/

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle cumhur abiye teşekkür ederim geri döndüğü fazlasıyla belli oluyor artık her bilgiyi cumhur abiden alıyoruz gibi sağolsun :)

ama özgür abi şahsen bu konuda daha çok içime su serpti çünkü bende o sorun çok fazla telefonla konusamaz oldum sinir oluyorum umarım benimde düzelir :/

Rica ederim kardeşim ben hiç ayrılmadım buradan ama iş ve hayat yoğunluğu biraz yükseldi bu aralar ;)

Plesk234

Üye
Bugünde bitti. Kaç günümüz kaldı arkadaslar :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

man20

man20

Üye

Rica ederim abicim bu güne kadar bilmiyordum MONO kayıt yaptığını.

MONO kayıt sisteminin 2013'e kadar dayanabildiğine de şaşırdım doğrusu :kıskıs:
yazılımın çok eksiği olduğu için bu eksikliği hiç farkedememişiz :kıskıs:

Üst Alt