Konsept: "Nokia Lumia 1080" ve "Windows 8.1"

Sponsorlu Bağlantılar

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Konsept: "Nokia Lumia 1080" ve "Windows 8.1"
İşte Windows Phone 8.1'li Nokia Lumia 1080!

Son günlerde GDR3 ile ilgili haberler artmaya başladı.Zaman geçtikçe kullanıcıların Windows Phone 8.1 sürümüyle ve Nokia'nın yeni cihazlarıyla ilgili beklentileri de artıyor.

Dolayısıyla konsept haberleri de çıkmaya başladı.Şimdi göreceğiniz konsept Windows 8.1 işletim sistemli Nokia Lumia 1080'e ait.Belirttiğimiz gibi bunlar sadece konsept, hayal ürünü ;)

Kısaca teknik özelliklerinden bahsedelim:
  • Snapdragon 800 işlemci 2.3Ghz Krait400 ve Adreno 330 ile birlikte
  • 2 GB Ram
  • 5.5" boyutunda ekran 1920x1080 F*ull HD Çözünürlük 400ppi
  • 3200mAh Batarya

Daha fazla detay için resimlerimize göz atmayı ihmal etmeyin ;)

Neler düşünüyorsunuz?:)

• Beğen
Tepkiler: saynesim, OttomaN TigeR, m542tf ve 3 diğerleri

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Sen harikasın dostum harika bir çalışma daha haber için tebrikler ve :tşk:

ÖEY

ÖEY

Üye
Güzel bir konsept olmuş. Hatta gerçek gibi, acaba bu gerçekte nabız ölçmek için mi yayınladılar :islik :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: mesutcinik
ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Whykardesim
ÖEY

ÖEY

Üye
Doğru dedin :kıskıs:

merkel02

Kapalı Hesap
diyecek bir şey bulamadım.. Off..

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Abi konsept harika ama ingilizcem tam yetmedi bazı kesimleri anlamadım.Bu arama kısmındaki ilk resimdeki minik kutucukların bir ozelliğimi var ?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Abi konsept harika ama ingilizcem tam yetmedi bazı kesimleri anlamadım.Bu arama kısmındaki ilk resimdeki minik kutucukların bir ozelliğimi var ?

O minik kutucukları sen de görebilirsin ;)

Ayarlar>Dil + Bölge> Tarayıcı ve Arama Dili: İngilizce(Amerikan) yapıp;

Internet Explorer>Ayarlar>İleri Düzey Ayarlar>Varsayılan Arama Sağlayıcısı : Bing yaptığın zaman kullanabilirsin :good:

Minik ipuçları çıkıyor o kutucuklardan ;)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye

O minik kutucukları sen de görebilirsin ;)

Ayarlar>Dil + Bölge> Tarayıcı ve Arama Dili: İngilizce(Amerikan) yapıp;

Internet Explorer>Ayarlar>İleri Düzey Ayarlar>Varsayılan Arama Sağlayıcısı : Bing yaptığın zaman kullanabilirsin :good:

Minik ipuçları çıkıyor o kutucuklardan ;)

aaa şaşırdım bizde oyle birşey olduğunu bilmiyordum Bi deneyeyim abi teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

Ama sanırsam o özellik Turkiye'de açık değil galiba çünkü bende bing kullanıyordum hiç rastgelmedim? :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
aaa şaşırdım bizde oyle birşey olduğunu bilmiyordum Bi deneyeyim abi teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

Ama sanırsam o özellik Turkiye'de açık değil galiba çünkü bende bing kullanıyordum hiç rastgelmedim? :)

Açık kardeşim ayarları tam dediğim gibi yap, internetin açık olsun biraz bekle geliyorlar :good:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Eline sağlık, konu için teşekkürler.
Gerçekten hoş bir konsept.

Plesk234

Üye
Lumia 1080 Haa Süper :oke:

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk: güzel konspet olmuş

alical33

alical33

Üye
yine harika bir konsept :oke:

anilakbay

Üye
Bu konsept kesinlikle gerçek olmalı! Biz bu haliyle bile Windows Phone'a hayransak o zaman ne oluruz bilmiyorum :D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Çıkarsa büyük ihtimalle alırım bu tip bir cihazı ekran büyük işlemci iyi bunu yanında güzel hoş özellikler de eklenirse harika olur her konsept gerçeğini doğurur bir eksik bir fazla

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Güzel bir konsept olmuş. Hatta gerçek gibi, acaba bu gerçekte nabız ölçmek için mi yayınladılar :islik :kıskıs:
doğruluk payı kesinlikle yüksek Özgür Abi baktılar ki çok güzel tepkiler alacaklar, sür piyasaya gitsin fiyat bile koymuşlar utanmadan :)

- - - Eklendi - - -

bu arada gerçekten güzel konsept olmuş gerçekleşmesi biz bütün wp ve nokia kullanıcılarının temennisi...

• Beğen
Tepkiler: ÖEY

marazruno123

Üye
İyi ama diğerleriyle aynı kamera veya özel şeyler getirip geçmeli hepsini

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt