Windows Phone8 GDR3 testleri başladı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Windows Phone8 GDR3 testleri başladı

Windows Phone GDR2 guncellemesinin tam olarak global yayınlanmaya başlaması beklenirken bir taraftan da GDR3 iddiaları gelmeye başladı.

The Verge'ün kıdemli editörlerinden Tom Warren'ın bildirdigine göre şu anda GDR3 testleri başladı. Bilindigi gibi GDR3 güncellemesi 1080p HD ekran ve quad core işlemci destegi gibi ust duzey akıllı telefon gereksinimlerini karşılıyor.

Nokia'nın GDR3 güncellemesi yüklü phablet calışmaları oldugunu daha önce sizlere bildirmiştik. Htc de One modelinin Windows Phone versiyonunu üretmek icin GDR3 güncellemesini bekliyor.

• Beğen
Tepkiler: m542tf

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Haber için Teşekkürler üstad :good:

_RYUK_

_RYUK_

Üye
windows gdr2 iki de yaşadığı gecikmeyi gdr3 ile kapatacak gibi haber için :tşk:

sekajmer

sekajmer

Üye
Gdr2 gelmeden gdr3 teste başladı :D

Plesk234

Üye
Gdr3 ile bildirim barı da gelecekti diilmi ?

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

ÖEY

ÖEY

Üye
Hayır GDR3'de değil WP8.1'de gelecek.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bunlar hep Microsoft'un oyunları abi :ehe ya merak ettiğim birşey var bunlar şimdi adım adım gidiyorlar tamam güzelde böyle şeyleri haber etmeden mesela direk wp blue da çalısıyoruz deseler her ay işte şu durumdayız gibi haber verseler yada her ay demiyelim 2-3 ayda bir o daha iyi olmaz mıydı? Böyle güncelleme ha geldi gelecek diye beklemezdik :hmmm

skynet

Üye
Haber için :tşk:

OozyStaw

OozyStaw

Üye
haber için :tşk:

flutewoddy

flutewoddy

Üye

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
haber için teşekkürler

man20

man20

Üye
Güzel :eller:

goktas19

goktas19

Üye

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bunlar hep Microsoft'un oyunları abi :ehe ya merak ettiğim birşey var bunlar şimdi adım adım gidiyorlar tamam güzelde böyle şeyleri haber etmeden mesela direk wp blue da çalısıyoruz deseler her ay işte şu durumdayız gibi haber verseler yada her ay demiyelim 2-3 ayda bir o daha iyi olmaz mıydı? Böyle güncelleme ha geldi gelecek diye beklemezdik :hmmm

Öyle deseler kimse şimdi telefon almaz ne zaman WPBlue çıkacaksa o zaman alır ;)

SLH.55

SLH.55

Üye
Süper Haber için :tşk:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk:

marazruno123

Üye
Beyler wp8in sitesinde bize ulaşıma basın sonra istek ve öneri kutusu var tıklayın sonra vote yani oy vermeye başlayın beğendiklerinize.bu arada teşekkurler

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Beyler wp8in sitesinde bize ulaşıma basın sonra istek ve öneri kutusu var tıklayın sonra vote yani oy vermeye başlayın beğendiklerinize.bu arada teşekkurler

bir link koysan daha iyi olur bence

Takipçi Satın Al

Üst Alt