WP8 GDR2 Arama ve mesaj engelleme özelligi bugün nihayet geldi

Sponsorlu Bağlantılar

dücane

dücane

Üye
    Konu Sahibi
WP8 GDR2 Arama ve mesaj engelleme özelligi bugün nihayet geldi
Papakudioflu gecenlerde belirtmisti, bu yönde API´ler geldi diye. Bugün ise bu özellik GDR 2´li telefonlara geldi. Sadece ayarlardan "Extra + Info"´yu güncellemeniz yeterli olacaktir

Güncellemeye buradan ulasabilirsiniz

Video:

[video=youtube;ztMvlRApIxM]http://www.youtube.com/watch?v=ztMvlRApIxM[/video]

• Beğen
Tepkiler: n000k, PosiXGuARD, m542tf ve 1 kişi daha

Plesk234

Üye
Biz daha gdr2 bekliyoruz :(

blackcemre

Üye
Teşekkürler.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Haber için teşekkürler
:oke:

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
Bilgi için teşekkürler.
Bir kaç SS benden gelsin :oke:

• Beğen
Tepkiler: m542tf
luckysleven

luckysleven

Üye
vay arkadaş gdr2 ye yenilikler geliyor ben reset sorunu yüzünden 3 hafta önce gelen güncellemeyi yapamıyorum : )

ÖEY

ÖEY

Üye
Resimler ilk baktığım da açılmamıştı o yüzden tam anlamamıştım durumu ama süper olmuş :) Bu konuda ilk uygulama nokia'dan geldi. Eğer işlevselse başka uygulama beklemeye gerek kalmaz :D Teşekkürler haber için :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bayram hakkaten Windows Phone'a geldi :)

Bayram öncesi AMBER & GDR2
Bayram günü Okey oyunu, Pişti güncellemesi, Arama & Sms engelleme ve daha pek çok güncelleme... :)

• Beğen
Tepkiler: Ediz Yiğit

marazruno123

Üye
Teşekkürler

anilakbay

Üye
Peki bu arama ve sms engeli düzgün çalışıyor mu? GDR2 yüklü biri deneyip sonucu yazabilir mi? merak ettim :)

hasansen_83

hasansen_83

Üye
konuyu ben acacaktım arkadas benden hızlı davran dı evet program çalışıyor denedım numara engellıyor :) uzun zamandır bekledığım bi uygulamaydı

- - - Eklendi - - -

konuyu ben acacaktım arkadas benden hızlı davran dı evet program çalışıyor denedım numara engellıyor :) uzun zamandır bekledığım bi uygulamaydı

ÖEY

ÖEY

Üye
Peki deneyenlere bir soru: Engelleme listesine aldığınız bir numara sizi aradığı zaman telefon bir kez çalıp ondan sonra mı engelliyor yoksa hemen anlık olarak mı? Yani bir kez bile çalmadan mı?

hasansen_83

hasansen_83

Üye
telefona bısı gelmıyo karsı tarafa meşkul sınyalı verıyo ama belefon calmıyo benım :)

narnia16

narnia16

Üye
Bayram hakkaten Windows Phone'a geldi :)

Bayram öncesi AMBER & GDR2
Bayram günü Okey oyunu, Pişti güncellemesi, Arama & Sms engelleme ve daha pek çok güncelleme... :)

Kesinlikle abi. Sağlam bayram oldu WP için :)

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
Peki deneyenlere bir soru: Engelleme listesine aldığınız bir numara sizi aradığı zaman telefon bir kez çalıp ondan sonra mı engelliyor yoksa hemen anlık olarak mı? Yani bir kez bile çalmadan mı?

Anlık engelliyor, ayrıca Live tile ile bildirimi görebiliyorsunuz.

ÖEY

ÖEY

Üye
Teşekkürler cevaplar için :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hayırlı olsun, gözümüz aydın. :)

acoustic

acoustic

Üye
vay arkadaş nedir bu htc bin çektiği her şey Nokia guzel

OozyStaw

OozyStaw

Üye
ohoho çok iyi konu için ::

mesutcinik

mesutcinik

Üye
anladığım kadarıyla hiçbir ek program kalmadan sisteme entegre gelmiş uygulama, yemede yanında yat olmuş valla çok güzel haber :tşk:

• Beğen
Tepkiler: n000k

Üst Alt