WP8 GDR2 Arama ve mesaj engelleme özelligi bugün nihayet geldi

Sponsorlu Bağlantılar

hasansen_83

hasansen_83

Üye
Nokia nın wp farkı kalitesi işte

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Artık telefonlarada gelsin güncelleme ya.11 ağustosta maç olmasa ona kafamı yorduğum için güncelleme pek takılmıyorum ama boyle konuları gördükçe gönül istiyor keşke hemen gelse diye

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Bilinmeyen numaraları engelle diye bir seçenek gördüm. Buda oldukça iyi! Özellikle benim işime yarayacak. Ben genelde yabancı numaraları açmıyorum. Onu aktif hale getirdiğim zaman kişilerimde kayıtlı olmayanlar bana ulaşamaz!! :)))

• Beğen
Tepkiler: n000k
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kayıt dışı kişilerin engellenmesi mantıklı değil.

ferit.61

ferit.61

Üye
Güzel bir haber. Ve sisteme entegre olması geeçekten daha da güzel olmuş...

Şu GDR2 doğal yoldan gelsede :) denesek...

• Beğen
Tepkiler: n000k

Dtn

Üye
WP için her şey bayrama saklanmış desenize :eller: bakarsınız yarın instagram, 3. gün de amber gelir :ehe

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Şirket hattıysa ve dışarıdan çağrı kabul etmiyorsanız çok gerekli olabiliyor abicim öyle deme :good:

Öyleyse olabilir tamam ama diğer türlü acil bir durum olur filan maazallah, o zaman akıllara zarar bir özellik oluyor oluyor maalesef.

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, ardacumhur ve -Börteçine-
sekajmer

sekajmer

Üye
Windows Phone alacak iseniz Nokia
Android alacaksanız Samsung diyorum
bu arada süper haber !

luckysleven

luckysleven

Üye

Öyleyse olabilir tamam ama diğer türlü acil bir durum olur filan maazallah, o zaman akıllara zarar bir özellik oluyor oluyor maalesef.

ticaret yapan bilir tanımadığın numaraların değerini potansiyel sürpriz müşteri : ) şahsen ben rehberimin yarısını engellerimde yinede tanımadığım her numarayı açarım : )

YkPkY

YkPkY

Üye
görünmüyor

sekajmer

sekajmer

Üye
Ben güncelledim ^_^ ama değişiklik yok

BelaMonte

BelaMonte

Üye
İyimi hatırlattın ha yoksa wp Blue ye kadar bakmazdım :D

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
mesutcinik

mesutcinik

Üye
Bilinmeyen numaraları engelle diye bir seçenek gördüm. Buda oldukça iyi! Özellikle benim işime yarayacak. Ben genelde yabancı numaraları açmıyorum. Onu aktif hale getirdiğim zaman kişilerimde kayıtlı olmayanlar bana ulaşamaz!! :)))
bilinmeyen numaralar dediği olay gizli diye tabir ettiğimiz aramalardır sanırım

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Ota ne zaman gelecek kim bilir .s

ÖEY

ÖEY

Üye
OTA'nın en geç 15 Ağustos'a kadar dağıtılması bekleniyor. Bence bugün yarın gelir :D

Üst Alt